Bildirim
Uzun süre başında tutacak oyun önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin ilacın RPG oyunlar yeni dönem oyunlara bak istediğin tarzda bulabilirsin. -
evet genelde rpg daha çekici ama kısıtlamak istemediğim için rpg yazmadım, çeşitlilik olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
odyssey kesinlikle aradığın oyun. origins de olur. -
ac oyunları bana genelde tekrar tekrar aynı şeyi yapıyormuşum gibi geliyor, far cry da öyle
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2E0F8F55 -- 21 Şubat 2022; 5:27:34 > -
Skyrim gibi işte.quote:
Orijinalden alıntı: sifalisarbon-R
ac oyunları bana genelde tekrar tekrar aynı şeyi yapıyormuşum gibi geliyor, far cry da öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında RDR 2 gelicek onu bekleyebilirsin. -
ac de çeşitlilik yok skyrim gibi, mekanlar ve kişiler ufak değişikliklerle sunuluyor -
evet onu bekliyorum teşekkür ederim önerin için. -
Witcher 1-2-3
Odyssey oynamadim, origins için konuşucam, eğer skyrimdeki tekrar eden questleri seviyorsaniz originsin yan gorevlerini de seversiniz. Tek sıkıntısı gelişim hissi o kadar yok oyunda, yani yan gorevi sadece seviye artsin diye yapiyorsunuz. Yok guzel loot bulurum, acaba sundan ne cikar diye umrunumda olmadi hiç. Ben genelde sattigim itemlerin parasiyla hep begendigim silahlarin sevoyesini yukselttim oynarken. Bu konuda odyssey çok daha iyi diyorlar. Zaten odyssey, origins in eksiklerinin giderilmiş hali.quote:
Orijinalden alıntı: sifalisarbon-R
ac de çeşitlilik yok skyrim gibi, mekanlar ve kişiler ufak değişikliklerle sunuluyor
hikayesi için ac origins ve odysey oynanmalı derim ben. özellikle originsin hikayesi çok güzeldi.
witcher 1.oyun çok güzeldi fakat 2.oyuna ısınamadım hiç. oyuna bir süre ara verip dönünce de unutuyorum her şeyi. soğudum valla. 3.oyunun da ps4 bekleme süresi çok uzundu. her öldükten sonra dakikalarca bekliyorsun yüklenmeyi. pc'de daha hızlıdır bu malum ssd var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X