Bildirim
Uzun yol güzergah yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzergâhı bilmiyorum ama bir tavsiyem olur...
Çoğunluk sürücüler özellikle de otobüsler hangi yoldan gidiyorsa oradan gidin...
-
Hem süre hem de mesafe kuzey yolunda kısa olduğuna göre en makulü de odur.
-
Bu guzergahlarin hicbirinden gitmeyin. Bolu-Ankara-Kirikkale-Çorum-Amasya-Erzincan ustu gidin. doğası manzarası en guzel yol orasi. asfalt kalitesi de guzel ancak amasyadan sonra cok viraj var 110-120 bandında gidebilecek bir yol fazlasini kaldirmaz. daha hızlı gidecekseniz kirikkaleden sonra yozgata donup sivas üstünden gidin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_atr -- 3 Temmuz 2021; 15:54:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yozgat üzerinden gitme yol çok kötü.
Sürekli bitmeyen bir yol çalışması var. Özellikle sorgun tarafları falan berbat, Yozgat’a yaklaştıkça yollar bozuluyor zaten Kırıkkale yol ayrımından sonra yol boş oluyor, benzinlik veya diğer ihtiyaçlar için çok yerde yok. Olanlara da girmezsin..
en iyi yol alt yol. Kayseri üzerinden geç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 3 Temmuz 2021; 16:53:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim arkadaşlar en alt yolu tercih edeceğim
-
Ankara kırıkkale Yozgat Sivas istikametini tavsiye etmem,yinede gidecekseniz geceye denk getirmeyin bu güzergahı
Cuma akşamı Ankara'dan Sivas İmranlı ya gidip dün gece tekrar Ankara'ya döndüm.Yozgat tarafında yollar iyi değil özellikle sorgun ve akdağmadeni tarafında yol çalışmaları var yol tek şeride düşüyor.Ayrıca Sivas merkezi geçtikten sonra zara,Hafik ve İmranlı da yollar yine berbat,hep yamalı.Ve bu dediğim yerlerde çok radar oluyor dikkat edin.Mecbur değilseniz gece yola çıkmayın,ilk defa gece yolculuğu yaptım bir daha tövbe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- mercedes e serisi kasa kodları
- araba ilk çalıştığında motordan gelen ses
- ön ve arka lastiklerin farklı marka olması
- ford focus neden tutulmuyor
- bijon tamirini kim yapar
- togg servis ağı
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
- tesla model q
- 2023 en çok satan arabalar
- peugeot 2008 allure 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X