< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Uzun yolda gündüz vs. gece yolculuğu (5. sayfa)
-
-
hava karardıktan sonra yapmıyorlar hocam. malum uzun yolda trafik gündüz daha yoğun oluyor.
-
Gidilecek mesafeye bağlı
Gece 3 4 arası varılacak yerde olunacak şekilde aksamdan yola çıkılıp gidilebilir.
Sabah saatlerinde hala direksiyon başında olmak iyi değil.
Mümkünse Sabaha karşı 4 5 gibi yola çıkılıp öğlen olmadan yolculuğu tamamlamak en iyisi
-
gerede samsun arasını hep gece geçerim ceza gelmedi şimdiye kadar
-
En sevdiğim uzun yol saatleri, gece 3 gibi çıkıp, mümkünse öğle güneşine kalmadan varmak. Ekseriyetle de bu şekilde çıkarım yola, 3 en geç 4 gibi çıkarım (Yaz mevsiminde bu saatlerde çıkmak çok güzel oluyor, hava serin, kısa süre sonra hafif ağarıyor hava, güneşin doğuşuna şahitlik ediyorsun) 12 ye doğru varmış olurum, çok sıcağa kalmadan.
-
gideceğim yere en geç öğlen 11-12 gibi gidecek şekilde ayarlıyorum kendimi.
genelde tatile bu şekilde gidiyorum :)
gece 12-1 gibi yola çıkmak kötü oluyor sabaha karşı uyku bastırıyor.
en son datçaya gittim eşim olmasaydı sanırım o kadar yola dayanamazdım.
ankara denizli arası ben gittim, denizli datça arası eşim.
-
İstanbul dan Kastamonu ya giderim. Genelde gece yola çıkarım. İstanbul tarafları ışıklandırma iyi olduğu için gündüz gibi gidiyorum zaten. Kastamonu tarafında 2-3 saat aydınlatma olmayan yerlerden gitmek zorunda kaldığım için gündüzde oralardan geçmiş oluyorum. Böylelikle hiç zifiri karanlıkta yolculuk yapmamış oluyorum. İstanbul dan gündüz çıksam oralarda akşam karanligi çok sıkıntı olabiliyor. Kastamonu dan çıkarken de gündüz çıkıyorum. Akşam İstanbul dan gectigim için yine karanlıkta kalmıyorum. Güzergahıma göre yola çıkarım genelde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mümkün olduğunca gece yola çıkarım. Kendi tecrübelerime göre geceleri acemiler pek olmuyor. Uzun yolda diğer araçların hataları nedeniyle atlattığım kazaların tamamı gündüz yolculuklarında başıma geldi şoförler ya acemi ya da yaşlıydı. Kamyon, tır ve otobüs şoförlerinin kötüsüne hiç denk gelmedim hemen hepsi trafiği okuyan insanlardı. Göz ve uyku problemim yok, olmadığı sürece gece yolculuğuna devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gece sakin oluyor ama gündüzün rahatlığı bi başka
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X