Şimdi Ara

Uzun zaman kullanılmayan Dvd writer Sıkıntı oluşturur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2.el bi dell 6400 aldım.sahibi temiz bi satıcı herhangi bir sorunu yok dedi.ilk zaman dvdleri bazen okudu.ama genellikle okumuyordu.cdleri okuıyordu.ama çok ses çıkıyordu.sonra bi dvd yazdım.cd yazdım.şimdi 10 dvd taktım hepsini okudu.başına gelen oldu mu böle bişey.markası sony q 58 modeli.pil gibi uzun zaman kullanılmayan dvd de sıkıntı oluştutrur mu?

not:sorma nedenim satmak istediğimde arızalı mı diyim yoksa geçici bi sıkıntı mı onu öğrenmek istedimm

şimdiden teşekkürler saygılar...

• tozlanmıs olabılır ondan sıkıntı yapıyor olabılır, cok kullanılındıgındada boyle seyler yapar. ancak genelde notebook dvdrw ler sıkıntılı oluyor
  • Dvd rw nizde uzun dönem sorun yaşamamak için hiç kullanmıyorsanız bile ayda 1-2 kez dvd ve cd yazdırın bazende 10-15 dakika okutma işlemi yapın böylece okuyucu göz tembelleşmemiş olur.
  • Arkadşlar peki her marka dizüstü için DVD-RW vs. optik yazıcı bulunabiliyor mu ?
  • bulursun sorun olmaz
  • değerli arkadaşlar güzel görüşleirniz için sağolun.içim rahatladı..hayatta herşey tecrübe gerçekten.
    tekrar sağolun iyi akşamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.