Şimdi Ara

V kayışı düşermi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar moralim çok bozuldu bugün yolda gelirken birden direksiyon ağırlaştı akü arıza yağ arıza elfireni arıza lambası yandı arabayı stop ettim tekrar çalıstırdım dısarıda bir kadın arabanın altında lastik var dedı inidm baktım V kayısı kopmamıs düşmüş anlamadım nasıl oldu triger değildir herhalde kaputu kaldırınca sol taraftaki kayıs benım arabam chevrolet lacetti cok masraf cıkarmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: onur978

Selam arkadaşlar moralim çok bozuldu bugün yolda gelirken birden direksiyon ağırlaştı akü arıza yağ arıza elfireni arıza lambası yandı arabayı stop ettim tekrar çalıstırdım dısarıda bir kadın arabanın altında lastik var dedı inidm baktım V kayısı kopmamıs düşmüş anlamadım nasıl oldu triger değildir herhalde kaputu kaldırınca sol taraftaki kayıs benım arabam chevrolet lacetti cok masraf cıkarmı acaba

Triger kopsaydı aracın bir daha çalışmazdı.
    Devirdaim kayışı kopmuş belliki, çok masraflı birşey değil korkacak birşey yok.
  • V kayışının bağlı olduğu kasnaklardan biri de kopmuş olabilir bende öyle olmuştu sürmeyin o şekilde masrafı az olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bandem B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler 150 tl parça fiyaı tuttu allahtan trigel değidi
  • geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.