Şimdi Ara

passat V kayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese mrb. havalar soğuduktan sonra arabayı çalıştırdıktan ısınana kadar aracın ön tarafından kayış sesi gibi tır tır ses gelmeye başladı biaraz araştırdım V kayışı olabilir dediler gerçekten de ses o bölgeden geliyor siz ne düşünüyosunuz havaların soğumasıyla normalmidir bu ses böyle bi olay siz yaşadınız mı teşkler...

• Benim Albea danda aynı tarif ettiğiniz şekilde geliyor.V kayışından geliyor evet, ben bi sorun görmedim ısınana kadar geçiyor zaten.
  • Benim masterinde ayni sesten geldiydi serviste 400 liraya degistirdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim araçtan geliyor du ama triger rulmanıymış seti değiştirdim
    dikkat edin
  • geçende bir bayan arkadaşın arabasından da bi ses geliyordu. tarif etti sesi. ben de v kayışı zannettim. sonra fren disk ve balatalarından geldiği anlaşıldı.
    ayrıca v kayışı ucuz bişeydir. 50-60tl yi geçeceğini sanmam. fazla para bayılmayın yani. genelde v kayışından gelir ses.
  • Kayış gıcırdıyorsa eskimiştir abi sürtünme vardır baktırın kopmadan
  • guvenmat kullanıcısına yanıt
    kaça değiştirdiniz seti acaba? birde işim ve bulunduğum yer açısından en kısa zaman da servise gitme imkanım yok bana büyük zarar açar mı ? tahminimce benimde sorunum ya triger kayış rulmanı yada v kayış rulmanlarından biri sesin tam nerden geldiğini kesitiremiyom zaten birbirine çok yakın yerlerde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    triger seti değişimi clio 3 dci
    11 yıl önce açıldı
    OPEL ASTRA G GAZ PEDAL SENSÖRÜ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şarj dinamosunun kayışı da ötüyor olabilir.
  • osman.can O kullanıcısına yanıt
    bilya kayış gergi seti 150 tl
    üst gergi 60 tl
    işçilik 150 t
    su pompasını değiştirmedim kısa süre önce değiştiği için
    47000 km gitti benden önceki sahibi değiştirmiş
    toplam 360 tl
  • osman.can O kullanıcısına yanıt
    Motoru çalıştırıp kaputu açın. V kayışı görünür yerdedir. Kayışın dönüşüne ve tek tek rulmanlara bakın, düzgün dönüyorlarmı, yalpa yapıyorlarmı diye. Yalpa yapan varsa rulman dağılmıştır, 30-50 lira arasıdır bir tanesi, onlar sökülürken kayış da söküleceğinden durumuna bakılır, gerekirse o da yenilenir ki o da 30-40 arası birşey. Basit bir onarım, tandığınız usta varsa götürün, serviste çok şişirirler faturayı.
  • Yeni değiştirdim 2007 Golf, araba soğukken kuş gibi ötüyordu, 2 adet gergi rulmanı ve V kayışı 385 tl tuttu, yetkili servis.
  • 100 kagita bilyeleriyle değiştim 3 hafta önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.