V-TEC için turbo uygulaması yapabilecek Ankara da birisi varmı
tavsiyesi olan yokmu arkadaşlar ?
ben honda motorları için lisanslı mugen kitleri olduğunu biliyorum yoksa yanlışmıyım..
markaların lisanslı tuning firmalarından hariç hiçbir yerde bu tip işlemler yaptırmamanı tavsiye ederim, çünkü lisanssız yazılımlarla ilerde açılacak arızalar için başın çok ağrıyabilir..
quote:
Orjinalden alıntı: volkan_kolay
ben honda motorları için lisanslı mugen kitleri olduğunu biliyorum yoksa yanlışmıyım.. markaların lisanslı tuning firmalarından hariç hiçbir yerde bu tip işlemler yaptırmamanı tavsiye ederim, çünkü lisanssız yazılımlarla ilerde açılacak arızalar için başın çok ağrıyabilir
Mugen turbo kiti fln yapmıyor civicler için keza official firmalar genelde bu sekilde hartune işler sunmuyorlar
Keza mugen urunleri garatiyi bozmadıklarındanda limitlerde uretilmiş oluyor birde marka oldukları için fazlası ile pahalı oluyorlar
öncelikle cevaplar için çok teşekür ederim araç s2000 üzerinde mugen modifiye var. ama aklıma turbo takıldı güvenilir bi yer arıyom. herkez biliriz der rezil eder çıkar daha önce bi kaç pasat passatta turbo büyütme girişiminde bulundum maalesef çok iyi dedikleri adamlar rezalet iş yaptılar yormuştu beni ama Allahtan standart araba parça sorunu falan yok çabuk düzelttik ama s2000 de parça sorun basıt bi alternatör için bile araba 10 gün yatıyo. onu için işin ehli lazım. tavsiyelerinizi değerlendirecem ama başka tavsiyesi olan varsa onuda bilmek isterim.
quote:
Var BoostMaker isimli dükkan yapar.
bu firmanın iletişim bilgisi varmı ?? google dan bi baktım bişey bulmadım youtube bi kaç video var ama ulaşamadım
quote:
Orjinalden alıntı: yucel2yucel
öncelikle cevaplar için çok teşekür ederim araç s2000 üzerinde mugen modifiye var. ama aklıma turbo takıldı güvenilir bi yer arıyom. herkez biliriz der rezil eder çıkar daha önce bi kaç pasat passatta turbo büyütme girişiminde bulundum maalesef çok iyi dedikleri adamlar rezalet iş yaptılar yormuştu beni ama Allahtan standart araba parça sorunu falan yok çabuk düzelttik ama s2000 de parça sorun basıt bi alternatör için bile araba 10 gün yatıyo. onu için işin ehli lazım. tavsiyelerinizi değerlendirecem ama başka tavsiyesi olan varsa onuda bilmek isterim.
hocam coşar o araç turbo uygulatırsan
paşaoglunun hazırladıgı civicler dergilerde boy bos yer aliyor zamanla.işlerinde iyi olmasalar bu kadar tuningci bu firmaya yaklaşmazlar herhalde