2. si 50% indirimli + 30 TL çek ile iki tanesi 280 liraya geliyor kargo ücretsiz. Yorumlar fena değil, ben soğuk su doldurup gece yatarken kullanmak için aldım. trendyol.com VAESKE Çelik Termos 540 Ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol https://www.trendyol.com/vaeske/celik-termos-540-ml-p-376075957?boutiqueId=61&merchantId=107653< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 23 Ekim 2024; 4:12:43 > |
VAESKE Çelik Termos 540 Ml - 222 TL (2 adet = 280 TL)
-
-
paylaşım için teşekkürler. yararlandık. yalniz 2.si yuzde 50 değil yuzde 30 indirimli. 30 tl kuponla 2 tanesini 280 e aldim orası doğru. bedava nerdeyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _anthology_ -- 23 Ekim 2024; 2:40:53 > -
bence yüzde 50'den fazla indirim veriyor. tanesi 222. 444 e %30 indirim veriyor yani toplam indirim 30%. ikincisi de böylelikle 50'den fazla indirimli geliyor. yani iki tanesi 310 TL oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 23 Ekim 2024; 4:15:17 > -
Teşekkürler faydalandık. Alacak arkadaşlar Papara ile alırlarsa 25 lira cashback var bilginize. İki termos 255 ₺ denk geldi. -
sıcak tutmamasıyla ilgili çok şikayet var hb'de
-
Aldım bende.140₺ bu ürün için bişey değil bence -
Bende aldım 280 ₺ sabah sabah lazım mıydı bilmiyorum ama :) -
Teşekkürler bende yararlandım toplamda ikisi 280₺ ye gelmiş oldu. Yorumlar genel anlamda iyi -
Paycell ile 4. alışverişimde 100 TL iadesi oldu. Teşekkürler. -
teşekkür ederim. faydalandık
-
Teşekkürler Paycell iadesiyle 265'e geldi 2si, 5-6 saat sıcak/soğuk tutuyormuş hem de çelik daha ne olsun. :)
NOT: Ürünün kapağı biraz hassas olabilir ve yedek kapak satışı yok sanırım, dikkat etmenizi öneririm.
-
Teşekkür ederim,
1 seneden fazla oldu yeni termos siparişi vermeyeli bir eksiklik hissediyordum...
-
Migros vardı bu marka 1+1 girdiyse yine bu fiyatta olması lazımdı -
Kaçırdık.
-
Bitti mi yoksa bana mı çıkmıyor -
O eskikliğini 1 hafta önce sana hatırlatmış ve neden soğuk tutan termosu 2 sene kullanmaya dewamke edeyyosun diye uyarmıştım...
-
İndirim bitti mi arkadaşlar -
migrosta bu model yok, ucuz olan 480 ml 299 a ama 1+1 değil.
-
30% indirimi kapatmışlar, sabah uyanınca DH de olduğunu farketmişlerdir ilan linkinin :D :D
-
220 küsüre bile uygun. 1 tane sipariş geçtim
Benzer içerikler
- yanımda premium ne kadar
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- bim dijitsu televizyon yorumları
- aşımsız prime 30 gb
- çaykur çaycı yorum
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X