Şimdi Ara

Vaio FZ21S kendi kendine kapandı ve acılmıyor.Yardım eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bundan bir bucuk sene önce avusturya dan fz21s modeli almıstım.. bugüne kadar sorunsuz kullandım diyebilirim.. tek sıkıntı biraz fazla ısınmasıydı.. ama onu da cok önemsemiyordum.. ancak bugün internette dolasırken kendi kendine birden kapandı.. ben ilk basta elektirikler kesildi sandım ama meger bilgisayar kendi kendine kapanmıs.. kapanmadan önce cok ısındıgı ve fan ın fazla calıstıgı dikkatimi cekmisti ancak yine önemsemedim.. zannedersem asırı ısınma sonucu bilgisayar yandı.. tekrar acılmıyor..

istanbul da media markt a garanti geciyor mu diye sormustum onlar da evet geciyor, sorun neyse halledelim demislerdi.. ben de sadece garantinin gecip gecmedigini ögrenmek icin sormustum.. simdi bilgisayar kendi kendine kapanınca media markt a garantiye versem, yapabilirler mi? ya da sizin bir öneriniz var mı?

bu konuda bilgili arkadaslardan yardım bekliyorum.. simdiden yardımlarınız icin cok tesekkür ederim..

• Serviste anakartı değişirler
  • öncelikle cevabın icin tesekkürler..

peki bu garanti kapsamına girer mi? ayrıca bilgisayarın icinde ne var ne yok kaybettim di mi? onları geri getirme sansımız yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.