Şimdi Ara

VAIO SVE1512J1E batarya uyumlu değil uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı bir yıldır kullanıyorum. Daha önce bir sorun yoktu. Bir hafta önce format attım ve Windows 8.1 güncellemesini yükledim. Birkaç gün sonra resmini paylaştığım uyarıyı vermeye başladı. Pili çıkarıp fişte kullanmak zorunda kalıyorum. Ne yapmam gerekli acaba?
     VAIO SVE1512J1E batarya uyumlu değil uyarısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D84605DF8 -- 3 Kasım 2013; 23:18:14 >

• Yazılımsal hata işletim sistemi güncellemsinden sonra sistem bu hatayı vermiş bu bazı arkadaşlarda win7'den win8'e geçmiş olanlarda da görebildiğimiz bir uyarıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Yazılımsal hata işletim sistemi güncellemsinden sonra sistem bu hatayı vermiş bu bazı arkadaşlarda win7'den win8'e geçmiş olanlarda da görebildiğimiz bir uyarıydı

cevap için teşekkürler.
    Peki çözümü nasıl sağlayabilirim? Tekrar format mı atayım?
  • Güncellme yaramadı size hangi işletim sistemi tanıyorduysa onu kurun tekrar sony bu hatayı işletim sistemi değişikliklerinde yapabiliyor bu konuyu açan sadece sen değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Güncellme yaramadı size hangi işletim sistemi tanıyorduysa onu kurun tekrar sony bu hatayı işletim sistemi değişikliklerinde yapabiliyor bu konuyu açan sadece sen değilsin.

tamamdır. sağolun
  • sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum ama yine de bildiklerimi yazayım başka arayan olursa işine yarar.

aynı problemi ben de yeni aldığım vaio'da w8 den w7'ye geçerken yaşadım meselenin kökeni driverları soğru sırada kurmakla ilgili. sony destekten uygun driverları indirdikten sonra önce donanımların driverlarının hepsini kurmak gerekiyor. sony destekte donanım driverlarının yanında birde yardımcı programlar gibi şeyler var bunları kurmadan önce aygıt yöneticisinden kurulmayan driver varsa kontrol edip o driverı kurmak gerekiyor ki genelde bu hatayı vermesinin sebebi Sony Firmware Extension Parser Device
    nin kurulu olmaması oluyor. bunu kurup daha sonra vaio location utiliy, sony shared library, sony firmare ex., vaio power man. , control center ve batterycheak i kurunca problem kalmadı.
  • eemmree E kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam. format çekince sorun ortadan kalktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.