Bildirim
Vakıf katılım bankasında doların 4.57 olması
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cevabı verilemeyecek şeyler yapıyorlar memlekette -
Evet sitesinden ulaşamadım ama başka bir siteden bu şekilde gördüm ben de? Hayrola devlet bankalarına saldırı mı var önce Halk şimdi Vakıf!!
https://finanswebde.com/doviz/banka/USD/Vak%C4%B1f%20Kat%C4%B1l%C4%B1m
-
-
Bu kadar benzer olayın üst üste gelmesi basit teknik bir hata ile geçiştirilemez, bu işte bir çapanoğlu var ama akepe iktidarda iken bu işin aslını öğrenmemiz işin içinde onlar varsa imkansız. -
birileri baya büyük vurgun yapıyor işin sonu çok garip olacak -
Kim bilir kimler vurgun yapıyor
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kur farklı çıktığında Vakıf Katılımın sitesi kapandı belli ki durumun farkına varıp işlemleri engellemek istediler. Kur normala dönünce sitesi de açıldı!
Ama Vakıf Katılımın döviz alım satım fiyatı başka sitelere de yansıtılıyor olsa gerek, arkadaşın mesajını görünce bir de google yazdım, direkt finanswebde.com adresinde çıktı buradan gördüm şaşırdım. -
birileri yine hortum bağlıyo. -
Bana vurgun değil de bankacılık sektörü ile oynuyorlar amaç panik yaratmak sanırım. Pazar gecesi ve yarın pazartesi piyasalar açılıyor. Döviz biraz sakinleşince kaşıma gereği duyuyor birileri bence.
Vurgun olsa BDDK yarın kimlerin hesabından ne işlem yapılmış bakar parayı geri alır bloke koyarlar bence. -
Oynat Uğur'cuğum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
-
-
güzel fırsat 100k dolar aldım teşekkürler. -
Teknik hata yada amerikan oyunu muhtemelen . (iktidar hazır cevabı yada bankanın ) bankalar hortumlanıyor !!! -
cevabı verilemeyecek şeyler yapıyorlar memlekette
|
birileri yine hortum bağlıyo.
|
Kim bilir kimler vurgun yapıyor
|
birileri baya büyük vurgun yapıyor işin sonu çok garip olacak
|
Bana vurgun değil de bankacılık sektörü ile oynuyorlar amaç panik yaratmak sanırım. Pazar gecesi ve yarın pazartesi piyasalar açılıyor. Döviz biraz sakinleşince kaşıma gereği duyuyor birileri bence.
Vurgun olsa BDDK yarın kimlerin hesabından ne işlem yapılmış bakar parayı geri alır bloke koyarlar bence. |
güzel fırsat 100k dolar aldım teşekkürler.
|
Allah belalarını versin
|
Benzer içerikler
- suriye araba sitesi
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- kuyumcular fiş keser mi
- gss forum
- telsiz kullanım ücreti ne kadar
- cep telefonu taksit
- iphone servis yok hatası
- iphone zam gelecek mi
- pasaport yenileme ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X