Şimdi Ara

VakıfBank 2013 Reklamı 6 Ev+1 Dersane satıp ağaç diken amca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk izleyince reklamı yok artık kesin yalandır reklam için dedim ama harbiden adam 6 evini ve dersanesini satıp ağaç dikmiş kimse kusura bakmasında ben buna enayilik derim biraz siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında beyler?

mobiller için link:http://www.youtube.com/watch?v=UKcOyuzdpJc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provokatör-Skor Taraftarı -- 29 Ocak 2013; 11:57:17 >

• Herhalde ev başına 10 ağaç almış. Dedeyi keklemişler la.
  • bir insan için paradan daha önemli şeylerin olması enayilik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

bir insan için paradan daha önemli şeylerin olması enayilik mi?
    Bende yapardım aynını...Tabi Çocuklarım için iyi şartları sağladıktan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Alıntıları Göster
    http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumartesi/Guncel/2009/10/24/doga_obur_yarim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Alıntıları Göster
    Maddi durumu normal olan birinin 6evi ve dershanesi olmaz, adam da para varmış demek ki.Şuan da evleri varsa ve geçinebiliyorlarsa sorun yok.
  • quote:

hocam yapma allah aşkına. varını yoğunu satıp böyle birşeye neden girişesinki? madem çok mu yapmak istiyorsun o kadarda evin var,evlerin belli olanlarını sat bir yere yatırım yap örnek arsa-arazi, mütteahitlik vs. parayı bulduktan sonra atıyorum 1 kaç sene içerisinde bir kaç trilyon bulabilir bu adam bu kadar tapulu malı sermayesi sayesinde. sonra o ağaçları dikersin. yanlış mıyım sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

quote:

hocam yapma allah aşkına. varını yoğunu satıp böyle birşeye neden girişesinki? madem çok mu yapmak istiyorsun o kadarda evin var,evlerin belli olanlarını sat bir yere yatırım yap örnek arsa-arazi, mütteahitlik vs. parayı bulduktan sonra atıyorum 1 kaç sene içerisinde bir kaç trilyon bulabilir bu adam bu kadar tapulu malı sermayesi sayesinde. sonra o ağaçları dikersin. yanlış mıyım sence ?

o para çok farklı şekillerde değerlendirilebilir tabi ki ona bir şey demiyorum. ama sonuçta para adamın parası istediğini yapar. bence helal olsun adama da; ben de onun yaptığını yapmazdım o ayrı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfaromeo34

quote:

o para çok farklı şekillerde değerlendirilebilir tabi ki ona bir şey demiyorum. ama sonuçta para adamın parası istediğini yapar. bence helal olsun adama da; ben de onun yaptığını yapmazdım o ayrı.

Alıntıları Göster
    Helal olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör-Skor Taraftarı

quote:

Alıntıları Göster
    iyi de banka bu işin neresinde onu anlamadım. adam satmış malı mülkü ağaç dikmişte banka ne yapmış? halden anlarmış. +git fakir fukaraya bi ev al, ağaçlandırma vs işleri büyük firmaların sponsorluğunda yapılabilirdi rahatlıkla. attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmemiş desek yeri. kızı da diyo 6 ev sattı, dershanemizde gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

iyi de banka bu işin neresinde onu anlamadım. adam satmış malı mülkü ağaç dikmişte banka ne yapmış? halden anlarmış. +git fakir fukaraya bi ev al, ağaçlandırma vs işleri büyük firmaların sponsorluğunda yapılabilirdi rahatlıkla. attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmemiş desek yeri. kızı da diyo 6 ev sattı, dershanemizde gitti.

Alıntıları Göster
    Eğer benim babam öyle birşey yapsa izin vermezdim tamam güzel bir şey ama çocuklarıda düşünmek lazım...
  • Üfürükten teyyare
  • quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Üfürükten teyyare
    yalandır... tv de gördümde tam izlememiştim 6 ev ne la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Eğer benim babam öyle birşey yapsa izin vermezdim tamam güzel bir şey ama çocuklarıda düşünmek lazım...

valla beyler benim babam böyle bişey yapsaydı çeker vururdum.zaten yapmazda babam hani olurya asla izin vermezdim.bu memleketi ben mi kurtarıca sanki? kendi hayatıma yoluma bakarım daha zengin olduğumda da giderim ciddiyim açı fakiri doyururum yardım ederdim en azından .

• quote:

Orijinalden alıntı: Provokatör-Skor Taraftarı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

valla beyler benim babam böyle bişey yapsaydı çeker vururdum.zaten yapmazda babam hani olurya asla izin vermezdim.bu memleketi ben mi kurtarıca sanki? kendi hayatıma yoluma bakarım daha zengin olduğumda da giderim ciddiyim açı fakiri doyururum yardım ederdim en azından .

Alıntıları Göster
    bi altı evi daha var ki satmış adam...

• quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Alıntıları Göster
    6 ev + Dershane si var onlari torunlarina birakcagi halde agac dikiyo
    bu kafayla
  • Evden kasti 10m2 baraka heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Alıntıları Göster
    Hayatta yapmazdım gider kendim yoksullara yardım yapardım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Sonidito

Hayatta yapmazdım gider kendim yoksullara yardım yapardım daha iyi.

Alıntıları Göster
    tamam dayının yaptığı güzelde o yatırım daha faydalı şekilde değerlendirilmeliydi.ben o parayla, para kazandırması garanti bir yatırım yapar veya işyeri açardım. kazanılan parayı öğrenciye burs veya fukaraya yardım olarak dağıtırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

tamam dayının yaptığı güzelde o yatırım daha faydalı şekilde değerlendirilmeliydi.ben o parayla, para kazandırması garanti bir yatırım yapar veya işyeri açardım. kazanılan parayı öğrenciye burs veya fukaraya yardım olarak dağıtırdım.

Alıntıları Göster
    Arkdaşlar bir reklam arıyorum. Reklamda ağacın arkasından bir cin çıkıyor. Ama bu cin adam kılığında... Alttarafı montajlamışlar uçan adam gibi birşey. Bu reklamı gören varmı bu aralar tvde? Hangi firmaya ait bileniniz var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.