Şimdi Ara

Valkery alıcam Hp mi daha önemlidir Defans mı??(lütfen yardımcı olurmusunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rogue için valkeryler için özellikle milletle çok kavga ediyorum 300 HP mi yoksa 50 Defans mı diye millet 50 defans diyo hp yi hiç kimse önemsemiyo sizce hangisini seçmeliyim 50 defans mı 300 HP mi ben 300 Hp diyorum sizde mantıklı bi şekilde açıklayıp anlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyPower -- 12 Temmuz 2007; 21:15:51 >

• bnce defans cunku hp biter defans bitmez
  • defans
  • quote:

Orjinalden alıntı: djbelaaa

bnce defans cunku hp biter defans bitmez
    bu çok açıklayıcı olmadı sanırım ben rakamlarla fln açıklamanızı istiyorum
  • quote:

bence hp dir hp arttarsa hiç bitmez ki

yani bitmeme olasılıı daha artar
  • başlığı değiştirdim inşallah doğru düzgün açıklıcak biri olur aslınca L.J ye sorardım ama kaç gündür offline
  • zuahha kavga vs filan de bare yada pk cıkıyorum filan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak arkadasım eger hpye olursa canın 300 artar bu onemlı ama vslerde mınore 5 kez daha fazla basarsın ve bu 5 kez mınor basacagına 2 kez skıll vurabılırsın buda vslerde senı dahada one gecırır ama defansa verırsen hem 2 kez daha fazla skıll basarsın hemde adam sana daha dusuk vurur daha az mınor basarsın daha cok skıll boylece vslerde one gecersın ben ole yapıyorum shasen bence defanss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeusma -- 12 Temmuz 2007; 21:18:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: apturrezzak5

zuahha kavga vs filan de bare yada pk cıkıyorum filan
    post kasma cağrı sende msn ini yazsana bi pmden
    @zeusma işte çok saol defans alıyorum gerçekten çok teşekür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyPower -- 12 Temmuz 2007; 21:20:26 >
  • Hp al bence.Ben de Exp ve Hp arasında kararsızım
    Bu arada Ben çağrıyım yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigGang -- 12 Temmuz 2007; 21:20:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ClewerAngel

rogue için valkeryler için özellikle milletle çok kavga ediyorum 300 HP mi yoksa 50 Defans mı diye millet 50 defans diyo hp yi hiç kimse önemsemiyo sizce hangisini seçmeliyim 50 defans mı 300 HP mi ben 300 Hp diyorum sizde mantıklı bi şekilde açıklayıp anlatırsanız sevinirim

benim bildigim 20 def werio ya ne 50 si
  • hp al bencede undy falan alırken ilerde lazım olur
  • sen en iyisi drop rate valkery al
    şaka bi yana bence defans
  • bence defans çünkü 300 hp ne olcak tek vuruşta gitcek senin 10 sn daha fazla dayanmanı sağlar
    ama 50def olursa nerdeyse bi chitin fazladan giymiş gibi olcan ve adamın her vuruşunda vurduğu damageden kırcak bu
    bunu düşün yani
    amma şunu söyliyeyim ki mageler
    adamlar defansa bakmıyo onlara karşı def işlemez ardreamdada mageler uzaktan bikaç kişi oldular mı işin kötü
    valla bilmiyorum ben defans seçerdim yada armor def helmet hp yapardım
  • rogue için kararsızım bende ama benim tercihim hp dir
  • quote:

ama zaten can bitince ölüyosun malice yiyince değil
  • hp bence
  • 4 ever defans hp dediğin nedirki azalır pot basarsın artar bence hp çok gereksiz tabi 500 hp'le de dolaşmıcan asıl canın 1k 1.5k da buf bu pk için yeter bence!
  • Eger takıların yeterince defans veriyorsa yani hepsi unique ise(elf belt-kekuri belt-rol-re falan gibi iyi uniquelerinv arsa) o zaman hp basman daha mantıklı aksi takdirde defans bas cunku defans belli bir seviyenin altındaysa cok damage yersin.
  • bence asas için defans çok önemli defansın az olursa adam ztn vs de sen yatana kadar 300 deil 500 fazla vurur ama 40( 50 deiğil 40 kafalık 20 armor 20) ac fazla olursa daha az demage yersin
    ben bazen ardreamda 1250 ap ile adama 450 vurunca deiliriorum
    o adama 550 vursam 4 skilde 300hp fazlasını alırım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.