Şimdi Ara

vanda gezecek yerler tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarın vana gideceğiz ama ahtamar van kalesi dışında pek bir yer bilmiyoruz..tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
    vanın kahvaltı salonları da meşhurmuş bildiğiniz güzel bir salon var mı acaba ? ya da farklı yerler işte :)

• yok mu vanlı kimse yahu
  • abi van'da ne gezicen, işini bitir ve uzaklaş işte
  • Ben Van'lıyım.

Sakın kahvaltı yapmadan dönmeyin bu 1

Ah Tamar adası güzeldir. Van kalesi var. Başka aklıma gelmiyor yaw şimdi, ama kahvaltı yapmak için gideceğiniz yere sorarsanız güzel yerler söylerler ;)

Van'ın havası bi başkadır, iyi gezmeler hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

abi van'da ne gezicen, işini bitir ve uzaklaş işte

o ne demek yav orası bizim memleketimiz değil mi ?

arkadaşlar kahvaltı salonu için bi yer istiyorum..muradiye tarafından gelirken yol üzerinde varsa daha iyi olur aslında
  • Van Kalesi yanında Bediüzzamanın hor hor medresesi var
    Bediüzzaman ın vab kalesinden düşerken, düştüğü mağara bence gezilecek yerdir
  • teşekkürler hocam aklımda bu..

başka var mı ?
  • ah o kahvaltısı yok mu. çarşıya çıkar çıkmaz kahvaltıya giderdik. artık nasıl yiyosak akşama kadar acıkmazdık

bi ardam vardı ya. hatırlayamadım ünlülerle resimleri vardı hep. hele bak yusuf muydu öyle bişey. ora güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Nisan 2009; 23:05:35 >
  • heh işte hocam onu soruyorum nerde bu kahvaltı salonları
  • merkezde meydan sonra soldan bi sokağa giriyosun boydan boya kahvaltı salonu. simit dünyası mı ne vardı onun yan sokağı.

bu adam

http://www.bakhelebak.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 30 Nisan 2009; 23:08:03 >
  • ya oralarda hala kaçak benzin satıyorlar mı?
  • Akan kahvaltı salonu(sahanda yumurta,sucuk,petek bal,kaymak,otlu peynir)...Ada Ocakbaşı(mükemmel karışık ızgara şiş yapar)...Ayça Pastahanesi(kaliteli menüsü vardır)

quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

arkadaşlar yarın vana gideceğiz ama ahtamar van kalesi dışında pek bir yer bilmiyoruz..tavsiye edeceğiniz yerler var mı ?
    vanın kahvaltı salonları da meşhurmuş bildiğiniz güzel bir salon var mı acaba ? ya da farklı yerler işte :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: micro_diax

ya oralarda hala kaçak benzin satıyorlar mı?

Var

İran'a sınırına gidiyorduk biz almaya daha ucuza geliyo ordan, 2-3 veya 4 saatlik yoldu..
  • gittim dün van a çok güzel bi geziydi gerçekten..akdamar adası ve kaleye gittik..dönerken de muradiye şelalesinde piknik yaptık..

kahvaltı için de gidecek herkese tavsiye edebileceğim, hizmeti çok iyi, çayın son yudumunu alırken hemen yenisini getirdikleri ve fiyat olarak çok uygun olan (4 kişi toplam 25 lira verdik) Yöresel Kahvaltı Salonuna gittik..Simit sarayının yanından girince o ara sokakta solda en köşedeki..imkanı olan herkes vana gitsin ve vana gitmişken kahvaltı yapmayı unutmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellmantd

gittim dün van a çok güzel bi geziydi gerçekten..akdamar adası ve kaleye gittik..dönerken de muradiye şelalesinde piknik yaptık..

kahvaltı için de gidecek herkese tavsiye edebileceğim, hizmeti çok iyi, çayın son yudumunu alırken hemen yenisini getirdikleri ve fiyat olarak çok uygun olan (4 kişi toplam 25 lira verdik) Yöresel Kahvaltı Salonuna gittik..Simit sarayının yanından girince o ara sokakta solda en köşedeki..imkanı olan herkes vana gitsin ve vana gitmişken kahvaltı yapmayı unutmayın

Beğendiğinize sevindim. Gerçekten güzel bir yerdir Van

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.