Şimdi Ara

Var mıdır böyle bir cihaz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı TV'lerde olduğu gibi, zaman ayarlı kendi kendine kapanan ve tabii ki alarmlı bir radyo arıyorum. Var mıdır sizce?

Artık radyolar hayatımızdan o kadar çıkmış ki forumda radyoyla ilgili konu açabileceğim başlık bulamadım.

Bunu isteme sebebim, gece 11-12 civarlarında çok güzel, eğlenceli ve uykuya gülerek dalmamızı sağlayacak programlar var. Best Fm çok iyi mesela.
    İstiyorum ki radyo dinleyerek uykuya dalayım, ama bir de onu kapatma derdiyle uğraşmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 18 Kasım 2014; 11:27:21 >

• Hocam öyle bir radyo varmı bilmiyorum. Olduğunuda sanmıyorum.
    Sana tavsiyem, elektrik prizlerine takılan zaman ayarlı prizler var.
    Onu kullanırsan radyonun elektriğini istediğin saatte kesmeye ayarlayabilirsin.
    Örneğin bu ürün:
    Cata 16A 3500 W ZAMAN AYARLI TOPRAKLI PRİZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erciyex

Hocam öyle bir radyo varmı bilmiyorum. Olduğunuda sanmıyorum.
    Sana tavsiyem, elektrik prizlerine takılan zaman ayarlı prizler var.
    Onu kullanırsan radyonun elektriğini istediğin saatte kesmeye ayarlayabilirsin.
    Örneğin bu ürün:
    Cata 16A 3500 W ZAMAN AYARLI TOPRAKLI PRİZ

Tam da benim aklımdaki çözümdü, böyle birşeyi yurt dışında kullanmıştım.
    Ancak bir sorun var ki bu tarz manuel sayaç tipi aletler tık..tık ses yapabiliyorlar. Benim gibi öbür odadaki saatin bile pilini çıkarıp uyuyan birisi için hiç ideal değil.

Bundan emin değilim ama dijital olanı olsa daha garanti olabilir, bakmam lazım, teşekkürler öneri için.

• Vardır Bence =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.