Şimdi Ara

Var mısın Yok musun Oynamak İster misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acun Ilıcalı'nın sunduğu Var mısın Yok musun isimli yarışmanın oyunu aşağıdaki linkte ve sadece 1 MB;

http://rapid-share.com/files/83333741/acun.zip (linkte rapid ile share arasındaki tire işaretini kaldırarak yükleyebilirsiniz)

Herkes oyunda kazandığı en fazla miktarı yazsın bakalım.

Not: Bu oyun illegal değildir ve para ile satılmamaktadır. Sadece bir flash oyundur, bu yüzden paylaşımını yapıyorum.

İyi eğlenceler.

• Verildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __MeHMeT__2

Verildi.
    teklifin tam olarak hesaplanış formulunu bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

teklifin tam olarak hesaplanış formulunu bilen var mı?

Alıntıları Göster
    Bence konuyu buraya açmalıydın:http://forum.donanimhaber.com/forumid_325/tt.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bu oyun web bazlı olmadığı için buraya açtım konuyu. Pc'ye yüklenip windows ortamında oynanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Breathex

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Bu oyun web bazlı olmadığı için buraya açtım konuyu. Pc'ye yüklenip windows ortamında oynanıyor.

Alıntıları Göster
    Teklife bak hizaya gel...750.000 kaptım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 13 Ocak 2008; 2:26:20 >

• istemem..zaten bu programı izleyenlere gıcık oluyorm..birde oynamak mı..oyyy iğrennnnçççç...

arkadaşlar yazacaklarım sadece benim fikrim, kanıtım yok, yanlış da olabilir:
    PARA KAZANMAK BU KADAR KOLAY OLABİLİR Mİ SİZCE?
    ESKİDEN "KİM 500 MİLYAR İSTER?" VE "PASSAPAROLLA" VARDI..SADECE BUNLARI İZLERDİM...İNSAN BİLGİSİYLE PARA KAZANIYORDU...ANCAK ÇOK AZ KARŞILAŞMIŞIMDIR ŞU "VARMISIN YOKMUSUN" DA VERİLEN PARALARI KAZANAN İNSANLARA...BENCE KESİNLİKLE BU YARIŞMA Bİ KUMPAS, YALANDAN İBARET..HİÇ KİMSE, BEDAVADAN BU KADAR PARA VEREMEZ..ŞİMSİ SİZ YOK REKLAM, YOK REYTING FALAN DİCEKSİNİZ AMA, MANTIKLI DÜŞÜNÜN; REKLAM VE REYTINGLERIN NE KADAR OLMASI LAZIM VERDİKLERİ PARAYI GERİ ALMALARI İÇİN...
    SAÇMA VE YALAN PROGRAM..
    SON SÖZÜM BUDUR...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

istemem..zaten bu programı izleyenlere gıcık oluyorm..birde oynamak mı..oyyy iğrennnnçççç...

ESKİDEN "KİM 500 MİLYAR İSTER?" VE "PASSAPAROLLA" VARDI..SADECE BUNLARI İZLERDİM...İNSAN BİLGİSİYLE PARA KAZANIYORDU...ANCAK ÇOK AZ KARŞILAŞMIŞIMDIR ŞU "VARMISIN YOKMUSUN" DA VERİLEN PARALARI KAZANAN İNSANLARA...BENCE KESİNLİKLE BU YARIŞMA Bİ KUMPAS, YALANDAN İBARET..HİÇ KİMSE, BEDAVADAN BU KADAR PARA VEREMEZ..ŞİMSİ SİZ YOK REKLAM, YOK REYTING FALAN DİCEKSİNİZ AMA, MANTIKLI DÜŞÜNÜN; REKLAM VE REYTINGLERIN NE KADAR OLMASI LAZIM VERDİKLERİ PARAYI GERİ ALMALARI İÇİN...
    SAÇMA VE YALAN PROGRAM..
    SON SÖZÜM BUDUR...
    quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

istemem..zaten bu programı izleyenlere gıcık oluyorm..birde oynamak mı..oyyy iğrennnnçççç...

SAÇMA VE YALAN PROGRAM..
    SON SÖZÜM BUDUR...

Fikirlerine saygı duyuyorum ama o programın reklam arasında yayınlanmak üzere alınan 10 saniyelik her reklamın fiyatı 70.000 YTL'den az değildir bence. İsteyene ispat edebilirim bunu.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

SAÇMA VE YALAN PROGRAM..
    SON SÖZÜM BUDUR...

Fikirlerine saygı duyuyorum ama o programın reklam arasında yayınlanmak üzere alınan 10 saniyelik her reklamın fiyatı 70.000 YTL'den az değildir bence. İsteyene ispat edebilirim bunu.

Alıntıları Göster
    OYUN ÇOK GÜZEL 750BİM TEKLİF ALDIM SON İKİYE 500BİN İLE 1.000.000 KALMIŞTI 1.000.000 BENİM KUTUDAN ÇIKTI ONA ÜZÜLDÜM

• quote:

Orijinalden alıntı: ILoveYouHagi

SAÇMA VE YALAN PROGRAM..
    SON SÖZÜM BUDUR...
    duyduğuma göre sırada 1.500.000 kişi varmış hepsinden 1 ytl katılım ücreti alsa bile yeter onu bırak reklamlarla verdiği parayı katlıyor ayrıca kim 500.000 isterde aynı mantık sen adaamın sorularına cvp verince adamın cebine 1 kuruş para inmiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

duyduğuma göre sırada 1.500.000 kişi varmış hepsinden 1 ytl katılım ücreti alsa bile yeter onu bırak reklamlarla verdiği parayı katlıyor ayrıca kim 500.000 isterde aynı mantık sen adaamın sorularına cvp verince adamın cebine 1 kuruş para inmiyo

Alıntıları Göster
    oynu 1 kez denedim...çantadan 0.01 ytl çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-TaicHi-_

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tai__chi

Rakamı 2 program önce Acun açıkladı, şimdiye kadar tam 310.000 kişi başvurmuş yarışmaya.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tai__chi

Rakamı 2 program önce Acun açıkladı, şimdiye kadar tam 310.000 kişi başvurmuş yarışmaya.

Alıntıları Göster
    ben 1 trilyon kazandım isteyene resmi atabilirim babamda bi 1 trilyon birde 750.000 kazandı

• quote:

Orijinalden alıntı: derinkoma

ben 1 trilyon kazandım isteyene resmi atabilirim babamda bi 1 trilyon birde 750.000 kazandı

Alıntıları Göster
    Sanırım teklif şu şekilde oluyor , kalan kutuların fiyatları toplanıyor kaç kutu kaldıysa ona bölünüyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erhan

Sanırım teklif şu şekilde oluyor , kalan kutuların fiyatları toplanıyor kaç kutu kaldıysa ona bölünüyor...

Alıntıları Göster
    yaa arkadaşlar allah rızası için şunu nasıl indircem söleyin uyuz oldum dowland yazmıyo ki nsl inecek bu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Terzi

yaa arkadaşlar allah rızası için şunu nasıl indircem söleyin uyuz oldum dowland yazmıyo ki nsl inecek bu oyun

Alıntıları Göster
    Ehuu ben Hamdi olcammEhuu ben Hamdi olcamm

garip adam senin için rapid-share.com/files/83333741/acun.zip aradaki / kaldır.Yine yapamadıysan googleye yaz bi rapid kullanımı diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Orbjk

Ehuu ben Hamdi olcammEhuu ben Hamdi olcamm

garip adam senin için rapid-share.com/files/83333741/acun.zip aradaki / kaldır.Yine yapamadıysan googleye yaz bi rapid kullanımı diye

Alıntıları Göster
    Bunda da bir yarışmacı 2,5 saat mi yarışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastos Ozius

Bunda da bir yarışmacı 2,5 saat mi yarışıyor

Alıntıları Göster
    reyting reklam fln yalan,o saatlere türk filmide koysa hergün yine reklam alıcak sonuçta show tv prime time da reklam alır her zaman..

şöyle düşünün,her mesajda 24 kontör alıyorlar,ve katılma şansınız nerdeyse milyonda bir,20 yarışmacı yaklaşık 15-20milyon insan,yarı yarıya operatörle paylaşsalar ne kadar kazandıklarını hesaplayabilirsinizki şöyle bişeyde var böyle bi kanal,böyle bir yarışmadan en az 10-15 katı para kazanmasa kesinlikle yapmaz zaten..

• quote:

Orijinalden alıntı: EяdiL

reyting reklam fln yalan,o saatlere türk filmide koysa hergün yine reklam alıcak sonuçta show tv prime time da reklam alır her zaman..

şöyle düşünün,her mesajda 24 kontör alıyorlar,ve katılma şansınız nerdeyse milyonda bir,20 yarışmacı yaklaşık 15-20milyon insan,yarı yarıya operatörle paylaşsalar ne kadar kazandıklarını hesaplayabilirsinizki şöyle bişeyde var böyle bi kanal,böyle bir yarışmadan en az 10-15 katı para kazanmasa kesinlikle yapmaz zaten..

Alıntıları Göster
    ya bi kez olsun bile 1000000 ytl alamadık hep 750de takılıorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

ya bi kez olsun bile 1000000 ytl alamadık hep 750de takılıorum

Alıntıları Göster
    orbjk saol kardeş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.