Şimdi Ara

Varolan altyapının yok olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Türknete başvuru yaptım port sorunu dediler adresinizde bakır altyapı yok dediler tamam bekliyodum bu güne kadar
    Şuanda ise adresinizde direkt altyapı yok müdürlüğe söylemeniz lazım diyolar nasıl altyapı yok arkadaşlar ya daha 1.5 hafta önce alt komşuma ttnet internet bağladı
    Bu sorun ne demek gerçekten gitmeli miyim müdürlüğe evime bayağı uzak çünkü Adresinizde altyapı yok ne demek burda yıllardır internet kullananlar var

• sokak/cadde ismi sonradan değiştiyse sistem sapıtabilir.
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    yok değişmedi ya anlamıyorum altyapı sorgulama yaptığımda arka sokakta altyapı var ön sokakta altyapı var hatta bizim sokağın numara 15den sonra da var ama ilk 15e yok
  • Hocam yine soyluyorum alt yapi orda kiminse o saglayicidan internet hizmeti almak en mantiklisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    Tamamda hocam TTNET alsam bizim evde herkes feci internet kullanıyor ayın 20 günü 400kbps ye mahkum kalmak istemiyorum en azından aknsiz olsun diye Türknete almak istedim bunlar alabiliyosunuz dedi bana 13 kasımda 14 kasımda altyapı sorunu var diye mesaj attılar madem vardı neden beni başvurttunuz yalan söylüyolar resmen
  • akrep4088 A kullanıcısına yanıt
    Maalesef o noktada telekom isin icine giriyor telekom musteri kazanmak icin turknete alt yapi sorunu var demistir. Sozde musteriyi kendi kapatacak. İsiniz zor hocam Allah yardimciniz olsun. Telekomun diger paketlerine bi baksaniz. Nisamlimin evlerindede pek alt yapi yok ama onlar akn siz kullaniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun bir benzeri bizim sokakta var. Binada yada 15 in altında birin telefon numarasını siteme girip sorgulayın. Başka sokağa atmış olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmet8989 A kullanıcısına yanıt
    acaba öyle yapıp taahhüt mü imzalasam yoksa 2018'i mi beklesem Netspeed falan gelince ondan alabilirim belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.