Futboldan bu kadar uzak, kaliteden yoksun, sıkıcı maçlar... Sivasspor top mu oynadı da puan aldı? Sadece Sivas değil, 4 büyükler ve her sene değişen iki takım dışında hiç bir takım top oynamıyor büyüklere karşı. Full defans, arada bir çıkıyorlar atarsak ne mutlu bize diye, geri dönerken de az adamla yakalanırlarsa hiç affetmiyorlar indiriyorlar. Faullerden maç oynanmıyor ki. Tam oyun kızışcak, Galatasaray saldırmaya başlayacak, pat faul. Hani Sivas maçında Galatasaray da iyi oynamadı ama en azından bu şerefsiz faul taktiğini uygulamıyoruz en azından. Sonra adamlar bala bi gol atıyorlar ve alıyorlar 1 puanı, mutlu mesut eve gidiyorlar. Yazıklar olsun takımını böyle oynatan teknik direktör bozuntularına. Ligin tadı tuzu kalmadı vallaha. Varsın olmayalım bu ligde şampiyon.
Bunları önce yugoslavlar başlattılar, yugoslav faulü denir buna. Bu akımın bizdeki öncüsüde Ersun hocadır.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Bunları önce yugoslavlar başlattılar, yugoslav faulü denir buna. Bu akımın bizdeki öncüsüde Ersun hocadır.
nası sivas top mu oynadı ? adamla 2. yarı tek kaleye çevirdi maçı yahu.
Büyüklerde onca futbolcuyu iş olsun diye almıyor, takır takır oynayacaksın. Rakip kapandı diye avunmak züürt tesellisidir. Büyük takıman kapananı açacaksın...
Rakip kapanı ondan yenemedik demek için almıyorlar o kadar milyon doları...
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
nası sivas top mu oynadı ? adamla 2. yarı tek kaleye çevirdi maçı yahu.
Büyüklerde onca futbolcuyu iş olsun diye almıyor, takır takır oynayacaksın. Rakip kapandı diye avunmak züürt tesellisidir. Büyük takıman kapananı açacaksın...
Rakip kapanı ondan yenemedik demek için almıyorlar o kadar milyon doları...
Alıntıları Göster
adam sivasa top oynadı dedi ya. buysa eğer puan almalık top oynamak, vay senin futbol anlayışına.
quote:
Orijinalden alıntı: bnyamin
adam sivasa top oynadı dedi ya. buysa eğer puan almalık top oynamak, vay senin futbol anlayışına.
GS deki acizliği görmek işine gelmiyor olabilir, sen rakiplere laf etmeye devam et...
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
GS deki acizliği görmek işine gelmiyor olabilir, sen rakiplere laf etmeye devam et...
Alıntıları Göster
galatasaray şempiyon olamadığında lig kalitesiz oluyormuş.hey gidi ...
quote:
Orijinalden alıntı: SüperSiper
galatasaray şempiyon olamadığında lig kalitesiz oluyormuş.hey gidi ...
Alıntıları Göster
sivas top oynamadıda ne yaptı. ikinci yarı orta sahayı mı geçtiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: Vito-Corleone
Alıntıları Göster
Konunun doğrusu şu olmalıydı. Eğer bu futbolcular kalacaksa varsın şampiyon olmayalım. Daha Sivasa bile üstünlük kuramıyorlar, 31-69 topla oynama istatistiği ortaya çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Vito-Corleone
Gidin biraz yabancı ligleri izleyin. Öyle yabancı lig özetleri yada sadece barcelonanın maçını izlemekle olmuyor. Bir fikriniz olsun futbol nasıl oynanıyor bu bir. İkincisi Galatasaray'ın iyi oynamadığını bende söyledim zaten daha ne gelip bana kendi takımının kötü olduğunu kabullenemiyor gibi asılsız, saçma, boş laflar ediyorsunuz. Üçüncüsü fenerliler neden gelip bizim bölümde takılıyor. Volkanın topu içine aldığı gifi koymuş imzasına burda laf atıyor. Hala bana Sivasın hakkıyla maçtan puan çıkardığını savunacaksanız size cevap vermicem. Siz bu işi yanlış öğrenmişsiniz...
her sene aynı muhabbet.takım kötü gidince lig kalitesiz oluyor.
quote:
Gidin biraz yabancı ligleri izleyin. Öyle yabancı lig özetleri yada sadece barcelonanın maçını izlemekle olmuyor. Bir fikriniz olsun futbol nasıl oynanıyor bu bir. İkincisi Galatasaray'ın iyi oynamadığını bende söyledim zaten daha ne gelip bana kendi takımının kötü olduğunu kabullenemiyor gibi asılsız, saçma, boş laflar ediyorsunuz. Üçüncüsü fenerliler neden gelip bizim bölümde takılıyor. Volkanın topu içine aldığı gifi koymuş imzasına burda laf atıyor. Hala bana Sivasın hakkıyla maçtan puan çıkardığını savunacaksanız size cevap vermicem. Siz bu işi yanlış öğrenmişsiniz...
Alıntıları Göster
Bir de sanki sadece GS'nin maçı kalitesizmiş gibi konuşmuyorlar mı
quote:
Bir de sanki sadece GS'nin maçı kalitesizmiş gibi konuşmuyorlar mı
Alıntıları Göster
komik komik konuşma duyanda ligin tek çağdaş futbolunu oynayan takımı GS sanacak.hey allahım akıl fikir ver...
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
komik komik konuşma duyanda ligin tek çağdaş futbolunu oynayan takımı GS sanacak.hey allahım akıl fikir ver...
Alıntıları Göster
Sivas top oynamamışşşşşşşş biz nerde yaşıyoruz arkadaş??..2.yarı resmen tek kale oynadı adamlar..Gol, hiçbir maçta bu kadar ben geliyorum diye bağırmadı..Gs çok kötü top oynadı..Tabii Kuzgun'a yavrusu şahin görünürmüş..
quote:
Orijinalden alıntı: 2160p
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
Sivas top oynamamışşşşşşşş biz nerde yaşıyoruz arkadaş??..2.yarı resmen tek kale oynadı adamlar..Gol, hiçbir maçta bu kadar ben geliyorum diye bağırmadı..Gs çok kötü top oynadı..Tabii Kuzgun'a yavrusu şahin görünürmüş..
Alıntıları Göster
Ligimiz kalitesiz evet. Zaten bu kabak gibi meydanda. Dökülen onca paraya, milyonlarca dolarlık lisans ücreti ve reklamlara rağmen.
Ülkede kaliteli olan ne var ki lig kaliteli olsun
Allahın kazması gelir bir anadolu takımından, milyon euroluk oyuncunu biçer, hakem kart bile göstermez.
Yahut adam forveti düşürür, penaltı vermezler. Üç büyüklere karşı hakemler daha bir acımasız. Şike dedikodusundan mı korkuyorlar nedir çözemedim.
Lakin lig kalitesiz de olsa, bu ligin kurallarına göre oynayacaksın icabında ve ipi göğüsleyeceksin.
Adam çaktırmadan seni biçiyorsa, sen de onu biçeceksin, adam olacak. Ne bileyim, sen de sert oynacaksın, çirkefe yatacaksın.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: VamorteCurtela
quote:
Alıntıları Göster
Zürt tesellesi. Züğürt bile değil bak dikkat buraya zürt...