Şimdi Ara

Vasıfsız bir işe yaramazım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kocaeli hukuk mezunuyum 6 yılda bitirdim, 1 yıl ara verdim zaten burayı bitirsem de bi halt olmaz diye tekrar hazırlandım ygs kötü geldi geri döndüm okula, lys'ye öylesine girdim 26 bine çektim lys çalısmayı bırakmasam ytü elektrik falan olurdu ama 21 yaşımda baştan başlamayı gözüm yemedi tıp olmadıkça

2021da mezun oldum mezun olur olmaz kurumsal firmada iş buldum. şirketin en en dandik boş beleş birimiydi. daha birkaç aylıkken mobbing başladı çok hafiften, 2022de 1 yılım dolmasına yakın vitesi iyice artırdılar o sıra vakıfbank müfettiş yardımcılığından elendiğim akşam oradan kurtulamayacağım için eşek kadar adamım salya sümük ağlamıştım hem 3 kuruş para verip hem mobbingin alasını yapıyorlardı gerizekalıymışım gibi davranıyorlardı, 2023 nisanda da performansı bahane edip kovdular, kaç defa bölüm değiştirmek istedim ve yöneticilerim engelledi allah belalarını versin başka bir şey demiyorum

son zamanlarda 2 3 mülakata girdim mülakatın başından beri olumsuz bir hava var, ulan imadem böyle yapacaksınız çağırmayın lan sınava bilmemneye falan, kocaeli mezunuyum diye adam yerine koymayıp üstten bakmalar lafımı bölmeler

avukatlık stajımı da başlatmadım kurumsalda çalışıyorum gerek yok diye, avukat bile değilim. intiharı düşünmüyor değilim bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 18 Haziran 2023; 18:6:43 >

• Yaşın genç daha bir çok kapı açılır karşına ümitsizliğe kapılma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • paşalı kullanıcısına yanıt

27yim hocam

• Niye bu kadar özgüvensizsin. Millet özel üniversitelerde, korona virüs zamanı online eğitimlerde boş beleş bir şey öğrenmeden bitirdi. Sen onlara 5 basarsın. Geçmişte çalıştığın işe takılıp kalma, tecrübe olarak bak. İleride ne demek istediğimi anlayacaksın. Mülakatlarda relax ol. Erkek adamsın, karı gibi heyecan yapıp, moral bozacak ne var.

@livvsu

benim muhtemel avukatlık #fypシ #fyp #foryou #foryoupage #hukuk #avukat

♬ orijinal ses - belkıs
    liwtiktok
    benim muhtemel avukatlık #fypシ #fyp #foryou #foryoupage #hukuk #avukat
    https://www.tiktok.com/@livvsu/video/7231233452203363590
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Relaxım zaten mülakatlarda. Ama son girdiğim mülakatta bir tip bana üstten üstten konuşuyordu valla sinirlerim bozuldu. Allah belasını versin bu mülakatların saçma sapan tipler senin hakkında söz sahibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen acemi misin? İş hayatında yeni misin? Mülakatta ters konuşur, abuk subuk konuşur, seni sınar. Adamın işi o. Oltaya gelecek sazan değilsin ya.

Mülakatı körü geçip işe alınan görmedim. Bilerek almayacakları adamı sıkıştırıyorlar ki aday kendini suçlasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 27 bir şeylere baştan başlamak için geç bir yaş değil. Toplumun standartlarına göre değil de kendi yaşanmışlıklarına göre değerlendir ve o açıdan bak bence. Hayatın karşına çıkaracağı olasılıkları kaçırmaktan başka bir şey değil bence intihar...

• ne yapabilirim ki

elenmediğim banka kalmadı densizler neyimi beğenmediyse, şekerbank bile istemedi beni, ya siz kimsiniz? @vetellan

• @Maraz Alinin sağ kolu Ne alaka niye aday kendini suçlasın. İşe almayacaksa sana açıklama yapmaz ki, biz size dönücez der biter. Adamlar 1 kişi işe alıyorlar ise 100 kişi ile görüşüyorlar niye suçlayacak yer arasın. Dünya senin etrafında dönmüyor.

https://forum.donanimhaber.com/elendigim-mulakatlar-tam-liste--156109228

o kadar çok mülakattan elendim ki özsaygım kalmadı artık bir daha bu süreçlere girecek enerjim kalmadı

sorunun cevabı şu, beğendikleri adayı mülakatta sıkıştırmıyorlar sohbet ediyorlar, beğenmedilerse şunun cevabı ne bunun cevabı ne sen niye bunu yaptın şunu yapmadın diye sanki abd filmlerindeki mahkeme sahnesi yaşatıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum akademisyen ol.

• su an 45 im ama 30 lu yaslarin basinda bir proje gorusmesi icin bursaya teknik mulakata gittim. it muduru odasina aldi, sabahti cay iciyordu nezaketen cay icermisin? dedi icerim dedim cay geldi. sigara yakti cayin yanina, icermisin? diye uzatti icerim dedim aldim bi tane yaktim. oyle bos beles muhabbet ettik 10 dakika, ptesi baslayabilirmisin? dedi. dedim baslarim ama teknik mulakat olacak denmisti. sende bu ozguven varken isi de yaparsin heralde yaa dedi gulerek.
    bilmem anlatabildim mi? burda sizlanacagina kendine guven.
    cayi icmem desem canimi cikarirdi sorularla ama ben de alanimda turkiyedeki sayili insanlardan olduguma.emindim ve bunu karsiya aktaracagima hic suphem yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 3 Temmuz 2023; 0:29:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Çok güzel bi okulda tezsiz master yaptım ama akademi düşünmüyorum. Avukat olacağım. Artık etik falan hiç umursamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.