Arkadaşlar selamlar, Ön lisans bilgisayar programcılığı mezunuyum ancak alanımda tutunamadım. DGS ile bölüm yükseltme ve KPSS puanım ile kamuya girme gibi hedeflerim var ancak bu süreçte boşta kalmak istemiyorum. Şu anda halihazırda kuryelik yapıyorum ama kış geldi ve öyle göründüğü kadar kazançlı bir iş değil, canınız burnunuzda. Saatleri düzgün ve sabit örneğin sabah 8-9 akşam 5-6 neyse, maaşı asgari veya asgarinin bir tık üstü, önerebileceğiniz yapılabilinir ne tür işler var acaba hızlıca başvurabileceğimiz? Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vasıfsız geçici meslek önerisi
-
-
LCW defacto vb giyim yerlerini onerebilirim maaş+prim SGK yemek çalışma saatleri sabah 9 akşam 18 çıkış ya da öğlen 13 akşam 22 çıkış olur kısmı full time part time duruma göre teklif edilir veya size hangisi uyarsa siz konuşursunuz yaklaşık 10 yıllık bir mağaza geçmişim oldu insanla uğraşmak zor ancak belli bir standardı olan bir iş kasa reyon depo olarak dönüşümlü çalışabilirsiniz size kalmış aynı şekilde teknoloji mağazaları veya marketler de az çok bu sistemde çalışır ama marketlerin çalışma durumları daha ağır diye biliyorum hakkınız da hayırlısı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam marketlerde çalıştım ama market kokusu falan artık midemi bulandırıyor birde eğer kasap şarküteri gibi bir reyonda değilde orta elemansanız baya eziliyorsunuz genelde. 3 harfli marketler zaten herkes herşeyi yapıyor o yüzden girmem onlara.
Teknoloji mağzalarını çok istiyordum severek yapacağımdan da emindim ama vatan, mediamarkt falan hiçbiri almadı çok kez başvurdum :/
Giyim mağazalarında çalışma geçmişim hiç yok ama mesela neler bilmek gerekir? ben çok bilgili değilim zaten erkek olduğum için bi kısakollu bi uzunkollu bide mont bilirim yani bana özel kumaş, model vs. sorarlarsa bilemem.
-
İnşaat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hiç anladığım ve yetkinliğim olan bir iş değil biraz daha maaşı saati belli iş arıyorum açıkcası. kurumsal.
-
Benzinlikte çalış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kuryeliğe alıştıysan başka iş kolay kolay yapamazsın. Kuryelikteki serbestliği ararsın.
-
Hocam fark etmiyor bende deneyimsiz olarak başladım destek personel, ondan sonra normal mağaza kadrosuna geçiş yaptım 3 mağaza değiştim her türlü deneyimi öğreniyorsunuz deneyimli deneyimsiz olmanız sorun değil nakit akışınız dönsün SGK odensin aylık multinet alirsiniz ay sonraları prim de alıyorsunuz kota tutarsa iyi prim alırsınız tutmassa bile belli bir miktar alınıyor hayırlısı olsun hakkınızda.
Bende kpss ye girdim aralıkta merkezi atamalar olacakmış kpss açıklanana kadar akaryakıt pompacılığına girdim şuan 25k maaş alıyorum ama ayda 10 gün mesai yapıp 30 bini geçiriyorum maaşı
Hocam aslında bu da vardı aklımda bir arkadaşım bir dönem çalışmıştı ama yanlış koymaktan veya arabanın kapağını bulmaktan açmaktan vs çekiniyorum elbette öğrenilir ama bende araba kültürü hiç yok maalesef hemcinslerim gibi her markayı modeli bilen bi tip değilim bana göre 4 tekerli herşey düz arabadır farkı yoktur.
Hocam valla tam olarak bunun sıkıntısını çekiyorum uyku düzenim falan rezalet akşam kalkıyorum son 1 haftadır izin yapıyorum nasıl çözeceğiz bilmiyorum smooth bi geçiş olması lazım birden ful disiplin bi işe girersem şoka uğrarım :D
Aralarında hangisini önerirsiniz peki hocam?
Hakkınızda hayırlısı hocam bende önlisans KPSS 75 aldım bende beklemedeyim
öyle bir iş yok memurluk harici akrabanın dükkanı vs yoksa. kuryeliğe devam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X