Arkadaşlar vatandan telefon almayı düşünüyorum fakat sitesinde "Kredi kartı ile yapılan siparişlerde güvenlik gerekçesi ile ürün teslimatı, kimlik kontrolü ile sadece kredi kartı sahibine teslim edilecektir" diye bir madde var. Babamın kartıyla alacağım,telefonu teslim alırken bana vermemezlik etmezler herhalde Alışveriş yapan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Veriyorlar veriyorlar, vermese ne yapacak sanki paranı alıp telefonu mu vermeyecek
ben kendi kartımla çok alışveriş yaptım öyle başkasına hediye olarak gönderdim mesala.. sadece normal alışverişden biraz daha uzun sürüyor göndermeleri onun da sebebini bilmiyorum ama genelde hep öyle oldu
quote:
Orijinalden alıntı: smtcglr
Veriyorlar veriyorlar, vermese ne yapacak sanki paranı alıp telefonu mu vermeyecek
ben kendi kartımla çok alışveriş yaptım öyle başkasına hediye olarak gönderdim mesala.. sadece normal alışverişden biraz daha uzun sürüyor göndermeleri onun da sebebini bilmiyorum ama genelde hep öyle oldu
Cevap için sağol. Bana da saçma geldi ama internetten alışverişlerde biraz titiz biri olduğum için en ufak bir şey bile aklımda kuşku yaratıyor
ben genelde herşeyi internetten alırım her siteden almam.. vatanda bu zamana kadar sorun yaşamadım..
benim üyeliğimle bi kızın kartı ile başka bi adrese teslimat istedik ondan ufak bi sorun olmuştu
quote:
Orijinalden alıntı: smtcglr
ben genelde herşeyi internetten alırım her siteden almam.. vatanda bu zamana kadar sorun yaşamadım..
benim üyeliğimle bi kızın kartı ile başka bi adrese teslimat istedik ondan ufak bi sorun olmuştu
Onda sorun çıkmazsa zaten hiç bir şeyde sorun çıkmaz
Kimliğini gösterirsin problem çıkmaz orada babanın adı yazıyor nasılsa, soy adında tutuyor bir problem çıkacağını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Kimliğini gösterirsin problem çıkmaz orada babanın adı yazıyor nasılsa, soy adında tutuyor bir problem çıkacağını sanmıyorum.
Doğru ya bu hiç aklıma gelmemşti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme