Bildirim
Vatan bilgisayar notebook %18 kdv indirimi sabah 6 ya kadar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sadece notebooklarda. -
kur düşüklüğünden yapıyorlar bunları ,bu şekilde dolar/euro düşmeye devam ederse daha fazla indirimler gelir diye umut ediyorum. -
Şu an en ucuz 4699 tl ye satılan lenovo ideapad 700 i7 ssd li notebook şu an 3975 tl.bu bilgisayarı düşünüyorum -
17 ekran hp laptop ,geçen hafta mediamarktta da o fiyattı ,4700 küsürlük olanı diyorum
düzelme :
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion17-ab200nt-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256ssd-17-3-gtx1050-4gb-w10.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 27 Nisan 2017; 2:8:28 > -
Geberdilerde OEM e indirim yapmadılar ya -
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
Geberdilerde OEM e indirim yapmadılar ya
Aynen bende onu bekliyorum. -
hikaye indirim -
Geçenki indirimde dell notebook 2149 tl idi almadım
Şimdi bakdım aynı indirim ama 2400 tl
Yatacak yeri yok bunların -
Bilgisayar ve telefon alacaklar bir ay daha beklesin daha da düşecek. -
Valla en iyi bindirmeyi geçen teknosa yaptı ağzım açık kaldı.ilk fiyat 3999 du.sonra fiyatı 4699 a çıkarttı.sonra kdv indirimi var diyerek 6149.hepsinin ekran görüntüsünü aldım.mail atacağım bu nasıl bir kepazelik diye. -
quote:
Orijinalden alıntı: sekkin
Valla en iyi bindirmeyi geçen teknosa yaptı ağzım açık kaldı.ilk fiyat 3999 du.sonra fiyatı 4699 a çıkarttı.sonra kdv indirimi var diyerek 6149.hepsinin ekran görüntüsünü aldım.mail atacağım bu nasıl bir kepazelik diye.
Teknosanın outletine gittim. Normalde piyasadan düşük olması gerekirken piyasanın çok çok üstündeydi fiyatlar. Kime ne satıyorlar çok merak ediyorum bu fiyatlara hangi keriz ordan alıyorsa artık iyi kazık yiyor. -
Neden? Kurdaki düşüşten dolayı mı? Yoksa vergi indirimi falan mı gelecek? -
Kur düşecek en az elli lira kar edersiniz. -
Baktımda indirim filan yoktu bunlarda hb'nin kafasından gidiyorlar. -
İndirim biraz önce başladı arkadaşlar. Mağazalarda ve web de. 2 gün boyunca, bilginiz olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainmanstern
İndirim biraz önce başladı arkadaşlar. Mağazalarda ve web de. 2 gün boyunca, bilginiz olsun..
Evet tekrar başladı.fiyat karşılaştırması yapmakta fayda var. -
Allah rizasi icin gtx950m veya 1080 ekran kartli 4gb bir laptop bulun da alalim ;) -
http://www.vatanbilgisayar.com/hp-pavilion-15-bc017nt-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-1tbhdd-15-6-gtx960m-w10.html
bu var da nedense fiyatlar makul gelmedi bana bende hp bakıyorum i5 ve 1050 ekran kartlı da gg da sanki daha uygun fiyatlara geliyodu -
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tod süper dolu paket
- kırmızı fırsat 16 gb
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X