Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Topluyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda ilk kez bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve alacağım tüm parçaları seçtim ama hiçbir şeyi kırmadan kasanın içine monte edip kurabileceğimden emin değilim.

Vatan bilgisayarın toplama servisi olduğunu biliyorum ama ben yakında amerikaya gidiyorum ve parçalar orada daha ucuz olduğundan alıp gelirim diye düşündüm ve başka bir yerden aldığım için toplayacaklarından emin değilim.

Sizce kabul ederler mi?Kabul etmezlerse ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz?

• Böyle Birşeyi Kabul Edeceklerini Düşünmüyorum Açıkcası , Ama birkaç Montaj Videosu Linki Atabilirim 1080P Recep Baltaş Tarafından Çekilmiş.Kendilerini Yıllardır Takip Ederim Çoğu Sistemi Sayesinde Öğrenme Fırsatı Buldum Umarım Sizinde İşinize Yarar.

Saygılarımla Erdem GÖK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKLER -- 21 Mayıs 2013; 13:46:01 >

• Vatan çalışanına gidip ayaküstü ayartıyorsun iş çıkışa evine götürüp belli bir ücretle adama toplatıyorsun
  • Forumda bir paket sigara ve çay ısmarladığınızda seve seve gönülden bu işi yapıcak insanlar var...
    Siz toplayın gelin istanbul içiyseniz anadolu yakası ben yardımcı olurum veya yine bir konu açmıştı arkadaşın biri muhitinde bulunan bir arkadaş gidip yardımcı olmuştu kendisine

İnsanlık ölmedi biz Türk milletiyiz.. Muhtaca yardım etmek boynumuzun borcu.
  • Amerikadan alacağım diyorsunuz . Gümrükte filan sorun çıkmaz mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -berkay- hocamızın bahsettiğini merak etmekteyim.

Toplamak da gerçekten çok basit hocam. Videolardan öğrenirsiniz çok rahat. Endişelendiğiniz kadar kolay kırılmaz bileşenler.
  • Eksenbilgisayar topluyor teknik servis ücreti alarak seve seve yaparlar parasını verdikten sonra yada forumdan bir kişiden rica edin yapar ben bir arkadaşın evine gidip işlemcisine OC yapmıştım 1-5,2 sene önce yakındı evlerimiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Newgate

Hayatımda ilk kez bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve alacağım tüm parçaları seçtim ama hiçbir şeyi kırmadan kasanın içine monte edip kurabileceğimden emin değilim.

Vatan bilgisayarın toplama servisi olduğunu biliyorum ama ben yakında amerikaya gidiyorum ve parçalar orada daha ucuz olduğundan alıp gelirim diye düşündüm ve başka bir yerden aldığım için toplayacaklarından emin değilim.

Sizce kabul ederler mi?Kabul etmezlerse ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz?

Hocam inventus 60 tl ye topluyor temizce kargoya yolla gönder tai kargo parası da var gönder al
  • Ankara'daysan memnuniyetle ücretsiz toplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Kendim yapmaya karar verdim.Videolara baktım zor bir şeye pek benzemiyor.Hem tecrübe kazanmış olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Newgate

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Kendim yapmaya karar verdim.Videolara baktım zor bir şeye pek benzemiyor.Hem tecrübe kazanmış olurum.

inanın en güzel şey kendi pc ni toplamak
  • O kablolar yok mu o kablolar aah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.