Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarın Topladığı Bilgisayar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Oyunları rahat oynayabileceğim-çok şey beklemediğim- düşük bütçeli bi bilgisayar. Yaklaşık 1700 1800 bütçe.

Vatana gittim bilgisayar toplanan kısma. Adamın tecrübesine güvendim bu fiyat aralığında iyi parçaları birleştirmesini istedim. bana şöyle bir liste verdi;

AMD FX X6 6300 soket AM3+ 3.5 ghz 14 MB Önbellek 95W 32nm İşlemci

GIGABYTE 970A-DS3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) Anakart

GSKILL 8GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Ram

WD 3.5'' 500 GB Caviar Blue 32 MB Cache SATA 3.0 7200Rpm Harddisk

PIONEER DVR-221LBK 24X Double LAYER LABELFLASH SATA DVD YAZICI SİYAH

Sapphire R7 370 Nitro Gaming OC 2gb GDDR5 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı

ve bunlara toplam 1544 TL fiyat çıkardı kasa ve monitor hariç. bu işle ilgilenen bi tanıdığım var ona sorduğum da bu sistem hem pahalı hemde istediğin performansı alamazsın dedi.

Sizce ne yapmalıyım? vatandaki adam baştan savma en düşüklerini seçti gibi geldi. bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

• sisteme bak resmen adam düdüklemece.

1 ay daha bekle rx 470 gelecek onla kurarsın sistemini i5 6400 + rx 470 ile 2000 liraya kurtarırsın.
  • dawnshadow kullanıcısına yanıt
    İşlemci İntel seçin oyunda amd diyorlar amma ben çok fark göremiyorum

Vatan ı tavsiye etmem
  • hayır fx yerine apu taksın onda da r7 gpusu var performans aynı olur mu bilmiyomda daha mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciksman

hayır fx yerine apu taksın onda da r7 gpusu var performans aynı olur mu bilmiyomda daha mantıklı bence
    çok anlamadığım için önerilerine uymayı düşünüyordum vatanın. iyi ki ani karar verip almamışım. parama yazık.
    Bekle Dostum Şuna bak ellerinde ne kadar işe yaramaz parça varsa kaktırmaya çalışmış vatan her zamanki gibi

İ3 6100 yada i5 6400 Altına Düşme

Anakart olarak H110M Pro VD

Ekran Kartı Olarak GTX 950 nin Altına inme iyi bir oyun performansı için o liste beş para etmez
  • söylediğin parçaları önceliğime alırım ama fiyat konusunda da çok sıkmaz umarım beni.
    İyi bir oyun performansı için söyledigim parçaları bütçenize göre en düşükte tutmaya çalıştım ddr4 sistem almak varken eski nesil ddr3 sıfır sistem toplanmaz bu saatten sonra

Bütçenize Göre i3 6100 alabiliyorsaniz i5 6400

Anakart H110M Pro VD DDR4

Ram 2133 Mhz Cl 14 yada Cl 15 Kingston yada Corsaır

Ekran Kartı Olarak GTX 950

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 15 Temmuz 2016; 21:30:57 >
  • O bütçeye bir kere sana amd önermesi hata o parayla güzel intel toplanır vatandan alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMANRUPE

İyi bir oyun performansı için söyledigim parçaları bütçenize göre en düşükte tutmaya çalıştım ddr4 sistem almak varken eski nesil ddr3 sıfır sistem toplanmaz bu saatten sonra

Bütçenize Göre i3 6100 alabiliyorsaniz i5 6400

Anakart H110M Pro VD DDR4

Ram 2133 Mhz Cl 14 yada Cl 15 Kingston yada Corsaır

Ekran Kartı Olarak GTX 950

adamsın hepsini değerlendireceğim. teşekkür ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

O bütçeye bir kere sana amd önermesi hata o parayla güzel intel toplanır vatandan alma

çoğu kişi amd düşük bütçede iyi olur diyor ama bilmiyorum. bu paraya intel toplamak amd toplamaktan daha mı iyidir?
    Önemli Degil Kafana Takılan Sorular Olursa sorabilirsin
  • Çöp toplamışlar resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnshadow

quote:

Orijinalden alıntı: Cancagız

O bütçeye bir kere sana amd önermesi hata o parayla güzel intel toplanır vatandan alma

çoğu kişi amd düşük bütçede iyi olur diyor ama bilmiyorum. bu paraya intel toplamak amd toplamaktan daha mı iyidir?

Senin bütçen ile intel toplamak bence daha mantıklı fiyat/performans bakımından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 15 Temmuz 2016; 22:09:52 >
  • Hangi şubedeysen uzalaşarak koş dostum . Bütçe intel için gayet yeterli apu sistem için bütçen fazla . Mobilim şu an geçince sistem toplayacağım size.
  • bellekleri 1866 mhz yap intel i5 alamayacagina göre i3 alma i3 takoz işlemcidir
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Forum bebe kaynıyor en ufak bilgisi olmayan yorum atıyor son nesil i3 6100 işlemciler fx serisi işlemcileri oyun performansında fazlasıyla geçiyor neyin kafasındasın
  • Oyunda AMD işlemci mi iyimiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celeste

Oyunda AMD işlemci mi iyimiş?
    Kendin topla milletin ipiyle kuyuya inme derim dostum
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    i3 ün nesi iyi sayarmısın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.