Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melek12345

odyyseye para mı verilir kim indir netten sanki online oynanıyor adam gibi. verceksen cod mw ye ver mesela
    parası varsa verir.

hala müzik ve oyuna para verenlere laf söylenmesi...

emek hırsızlığı mı yapalım?
  • Genelde ürünleri Internetten alıyorum ama KDV indirimi veya black friday döneminde mağaza fiyatları, Internet fiyatlarının altına düşüyor. Geçenlerde Teknosa’da iPhone XS fiyatı, Internet fiyatından düşük mesela. Veya Playstation’lar benzer fiyatlara bulunabiliyor. Ha şu ayrıdır. Bazı teknomarketlerde 2 senelik oyun laptop’ını 7000 bine satıyorlar. Onlar alınmaz işte. Ama Acer’ın ultrabookunu aldım. O da Internet fiyatının altındaydı. Hem uyguna aldım hem de güvenilir olarak kullanıyorum. E-ticaret’e güvenmeyenleri de anlamak lazım. Ürünün nasıl geleceği belli olmuyor, garanti de muhatap bulamayabiliyorsun.

SSD’mi, oyunlarımı, kitaplarımı, giyim ürünlerini hep Internetten aldım, çok memnunum. Ama pahalı elektronik cihazları da istediğim fiyata düşünce fiziki mağazadan alıyorum. En azından kafam rahat oluyor. Aldığım telefon, laptop gibi ürünleri fiziki mağazalardan ve Internet fiyatının da ucuzuna aldım. Kafam rahat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantici insanların kullandığı kurumsal firma , müşteri memnuniyeti, hizmetleri, piyasaya göre %10-20 pahalı olması bunlara inanın değiyor. Lakin x firmadan alınan ürün bir ay sonra sıkıntı çıkarttığı zaman muhattap bulamıyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birileri de vatan bilgisayar hisseleri almış sanırım. Deli gibi savunuyor. . . Vatanın sahibi bile bu kadar savunmaz 😁

• Yalapirasayi kullanıcısına yanıt
    Teknosadan harddisk aldim wd seagate 2 tane marka var adam seagate al iyodir o dedi seagate aldim wd de 20 lira fln daha pahali sonra 1 aya durdugu yerde bozuldu ekşiye baktim herkes wdyi övmüş seagatei gömmüş ekşiden baksaydım ve internetten wd alsaydim hem seagatedem 20 30 lira daha ucuz oluyodu hem de doğru ürün yani bi sey bilmiyolar.

• Ben de geçen bunu düşünmüştüm. Fiyatlar gerçekten pahalı ama beğendiğim bir ürünü mağazada deniyorum ben. Teknoloji mağazası gezmeyi de seviyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Öyle bir cevabı hak etti çünkü.Başkasına karşı istediği gibi konuşana bende böyle cevap veririm
    Ayrıca nefes israfısınız demişsin de sizin gibilerin ne israfı olduğu ile ilgili bir şeyler yazmak istedim ama uzatmaya gerek yok..

• ben fakir birisiyim, amd ryzen 3 1200 işlemci ve 8gb corsair ram almıştım, almam gereken anakart asus prime 320m-f modeliydi ve internette 320 liralarda iken ben vatan computer den 374 liraya gittim aldım.

çünkü 2 gün sabredip kargoyu bekleyemedim :)

pekala, haklısın kardeşim, aslında suç vatan computer de değil, suç kapitalizmde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_abi_81 -- 26 Ocak 2020; 19:40:9 >
  • 3 yaşındayım

• Korkağın tekisin daha bir mesajın arkasında bile duramayan zavallı kaldırmış mesajı ahahahj

Kesinlikle Vatan veya Teknosa ile bağlantın yoksa bende bişey bilmiyorum

• Üstüme alınmadım. Sadece yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzumaki D Kurosaki.

Teknosadan harddisk aldim wd seagate 2 tane marka var adam seagate al iyodir o dedi seagate aldim wd de 20 lira fln daha pahali sonra 1 aya durdugu yerde bozuldu ekşiye baktim herkes wdyi övmüş seagatei gömmüş ekşiden baksaydım ve internetten wd alsaydim hem seagatedem 20 30 lira daha ucuz oluyodu hem de doğru ürün yani bi sey bilmiyolar.
    seagate western digitalden daha iyidir. ekşi yazarım, ekşiye güvenip bişey alınmaz. elektronik şans işidir. garanti bu yüzden var
  • Neden mi ayakta çok basit millet hala elden alayım görerek alayım mantığında,ben 2007'den beri internetden alılveriş yaparım beyaz eşya dahil herşeyi aldım hatta mutfak dolabı bile alacaktım ölçüye göre firma sakat geldi vazgeçtim

• tct123_gs kullanıcısına yanıt
    Yanlış falan değil İşte adamlar öyle zengin oluyor sonra halkımız diyor ki Zengin zenginleşti fakir fakirleşti acaba neden ?

Bir ürün tavsiye edilen satış fiyatı 1000₺ ise gidip 1200₺ den hatta 1001₺ bile alıyor isen kerizsin yapacak bişey yok hatta bu yeni nesil hırsızlık resmen

Garanti aynı garanti ürün aynı ürün ama fiyatlar farklı?

İnternette koşulsuz şartsız iade var iken mağazalar da servise yönlendirme mevcut iken bide ...

• Zamaninda toplapi vatan bilgisayardan hdd ve ram almistim bilgisayarima taktim format atarken elektrik kesintisi yaşadım. Hdd çalışmıyordu. Atladim gittim vatana durumu anlattim. İkiletmeden ucret iadesi veya yeni urun verebileceklerini söylediler. Yeni urunumu aldim. İnternetten malum sitelerden cep telefonu aldim. Ahize sorunu vardi actigimde ilk konusmada yasadim sorunu. İade hakkimin olmadigini servise gonderip servis raporu almam gerektiğini ve oyle iade edebileceğim soylendi. Uc kuruş fazla verip belli durmadan mağazadan almayi tercih ediyorum.

• Yalapirasayi kullanıcısına yanıt
    Yalan yanlış bilgi veriyorlar genelde. Adam bana GTX 1050 oyun için mükemmel bir canavar, dedi. Daha üst seviye bir ekran kartı üretilmemiş. Güler misin, ağlar mısın?

• Uzumaki D Kurosaki. kullanıcısına yanıt
    Herkes bisey bilmiyor diye birsey yok ki. Harddisk in adam sana neyini anlatacak ?

• Casper mı sen adama 2000 liraya kadar bisey bakiyorum dersen sana verecek 😊

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.