Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan ve teknosa ile aşik atmaya kalkan çogu firma batti bi bu ikisi ayakta kaldilar
    Hayvan gibi ciro yapiolar
    Ben calistigim icin bizzat gozlemledim haftada 100-150 milyarlik urun satioduk

Adamlar tekel istedikleri fiyatlara satarlar onlardaki urun yokki baska magazada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaman kazandırıyor. İnternetten ürünün gelmesini bekleyemem. Ayrıca muhatap sıkıntısı oluyor sanal platformlarda. Gider bakar alırım. Az fazla olması problem değil. Kazık denecek fark olmadığı sürece problem yok.

• Nasil batsin. Yilbasindan once 25 tl ye brita filtresi almaya gittim. Kasada adam 20 tane iphone enaz 20 tanede airpods almisti.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vatandan beterleri vardır bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melek12345 kullanıcısına yanıt
    Karakter meselesi, umarım sizin emeğiniz hiçbir zaman çalınmaz sizin desteklediğinizin aksine. O oyunlar milyonlar harcanarak yapılıyor.

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Kurtuluruz derken neyden kurtulacaksin pek anlayamadım. Zorla kolundan tutup magazaya sokup urun mu satiyorlar sana. Bir avm ye gittin oturdun bir mekana actin notebook u calisacaksin aniden mause'un bozuldu veya bataryan bozuldu. Internetten siparismi vereceksin ihtiyacin olan malzemeyi yoksa alt kata inip magazadan mi alacaksin ? Magaza sana batiyor mu neden kurtulacaksin ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalapirasayi

Bu kotulediginiz firmalar istihdam sagliyor.Dukkan kirasi personel gideri var.Tabiki internet satisina gore daha pahali olacak. Sizin gibi firmalari kotuleyen insanlar magazaya gelir o internette 50 lira magaza 80 lira dedigin kulakligi yarim saat anlattirir. Adam sana hizmet veriyor internet sadece urunu veriyor
    Onların anlattıklarına göre tercih yapanların vay haline...

• İnternetten siparişi veriyorsun ne gelirse bahtına.....At gösterip eşşşek gönderenler çok....Bozuk mal çakanlar yok.....Serviste tamir görmüş ikinci el malı çakanlar çok.... VATAN da yada TEKNOSADA gidip görüp bakıp ellleyip yoklayıp ne aldığını bilerek alıyorsun.....fatura elinde Yamuk çıkarsa iade hakkın , mahkemeye gitme hakkın var...Nasıl batmadı diye burada yazı koyarsınız ??? Çok ayıp.....Ayıp...…. Orada ekmek yiyen , çalışan yüzlerce genç insan var....Kimse seni git oradan alışveriş yap diye zorlamıyor....Bu şekilde bir yazı koymanız garip ötesi.... Çok acı.....

• Bir de ferrarileri çekmiyorlarmı topkadıdaki dükkanın önüne bakın bakın güzel güzel 8-10 taksitle pahalı ürünler alın kendinizi zorlayınki ben bunlara binebileyim der gibi 😄

• Liseliler bilmez, VatanBilgisayar dolar düşükken GERÇEK %25 - %30 indirimler yapardı. Hem de her ürüne. O zamanlar dükkan dolup taşardı. Ben ödeme yapmak için yaklaşık 1 saat kuyrukta beklediğimi bilirim. Ne bolluk varmış. Paranın bereketi varmış. Akıl edip bir kenara para atamadım. Hep harcadım. Gerçi o zamanlar satın aldığım ürünleri hala kullanıyorum.

VatanBilgisayar'ın ayakta kalmasını istiyorum çünkü evimin yakınında bir şube var ve 1 yıl kadar sonra bilgisayar toplamak istiyorum. İtopya falan gibi İstanbul merkezli şımarık şirketlerle uğraşmak istemiyorum.

Nasıl ayakta kalıyor? Vatanbilgisayar'ın sahibi aynı zamanda OdeaBank'ın da sahibi. Çatır çatır kredi veriyor. Eli yüzü düzgün bir televizyon 10.000tl'den başlıyor, televizyonu görmeden alamazsın. Kredini çekip 48 aya bölüyorsun. Böyle alınıyor işte..
  • AFV kullanıcısına yanıt
    Alma kardesim silah zoruyla mi satiyorlar. Bu kibirle fazla yasamazsin sen. Nereye cekecek Ferrari yi senin otopark a mı varsa tabi otoparkin

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Neye gore tercih yaptiginizi cok merak ettim. Beni aydinlatir misiniz ?

• Yalapirasayi kullanıcısına yanıt
    8 taksitle 300 tl lik ürün alan bankaların ve kapitallerin favori müşterisi sinirlenmiş 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFV -- 26 Ocak 2020; 21:32:53 >
  • AFV kullanıcısına yanıt
    Ben fedai degilim ama sen nesin onu bilemedim

• Teknosa batmaya yakindi kuculduler ve farkli anlasmalarla acik kapadilar borsada isleri duzelti
    Vatan borsada yok gelir,gider sikinti cekmez malum sahisa yakinlar
    Mediamarkt yabanci zaten

• Hocam yine de sana bunu demeni sağlamaz. Vatan gibi yerlerin (bu arada hiç gitmedim) avantajı insanların görerek alması. Malın ne olduğunu bilmesi. İnternetten aldığın ürünün ne olacağı nasıl geleceği belli olmuyor. Belli olmuyor derken yanlış ürün göndermelerini demiyorum. Resimde neyse o geliyor lakin üründe kullanıcının istemediği bir şey oluyor ve kullanıcının o kadar beklediği ürünu hevesledigi ürünü iade etmeyle uğraşıyor bir daha heves meves kalmıyor adamda. Bu tür yerlerin avantajı burda. O güveni hissetmek istiyorsan ordan alacaksın. Bir yönden haklısın haksızsin demiyorum. Şahsen ben nerede ucuz olursa oradan alırım. Ama yine de insanların tercihlerine bir şey diyemeyiz. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

Liseliler bilmez, VatanBilgisayar dolar düşükken GERÇEK %25 - %30 indirimler yapardı. Hem de her ürüne. O zamanlar dükkan dolup taşardı. Ben ödeme yapmak için yaklaşık 1 saat kuyrukta beklediğimi bilirim. Ne bolluk varmış. Paranın bereketi varmış. Akıl edip bir kenara para atamadım. Hep harcadım. Gerçi o zamanlar satın aldığım ürünleri hala kullanıyorum.

VatanBilgisayar'ın ayakta kalmasını istiyorum çünkü evimin yakınında bir şube var ve 1 yıl kadar sonra bilgisayar toplamak istiyorum. İtopya falan gibi İstanbul merkezli şımarık şirketlerle uğraşmak istemiyorum.

Nasıl ayakta kalıyor? Vatanbilgisayar'ın sahibi aynı zamanda OdeaBank'ın da sahibi. Çatır çatır kredi veriyor. Eli yüzü düzgün bir televizyon 10.000tl'den başlıyor, televizyonu görmeden alamazsın. Kredini çekip 48 aya bölüyorsun. Böyle alınıyor işte..
    O gerçek indirim zamanı, vatan mağazalarında panasonic ürünlerinin satışından sorumluydum. 10.000 tl ye sattığımız 65 inc full hd plazma tv yi 7500 tl ye satıyordum.. Ama en baba indirimi mart 2008 de bonus carda %35 indirimle yaptı 3 gün boyunca.. Bir daha böyle bir indirim yapılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalapirasayi

Neye gore tercih yaptiginizi cok merak ettim. Beni aydinlatir misiniz ?
    O ürün hakkında araştırmalarım ve şimdiye kadar ki bilgi birikimime göre.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt
    Cok aydinladim sagol 😂 Neyse hayirli aksamlar sana by

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.