Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatanın internet mağazasında bazı indirimleri çok iyi oluyor. Asıl mediamarkt ve Teknosa nasıl ayakta onu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 27 Ocak 2020; 0:0:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emrtkn E kullanıcısına yanıt
    değil mali müdür, müneccim olmaya da gerek yok. toplu alım yapıyor ve satıyor. kar oranlarının yüksek olması şaşılacak bir durum değil. zaten aynı ürünü farklı yollardan temin etmeye çalıştığında oynayacak olan rakam yüksek meblağlar için en az 200 en fazla 400 oluyor. daha küçük fiyatlara sahip ürünlerde fark daha yüksek oluyor ki bu da normal. anormal olan ise 80 milyonluk ülkede, bir istanbul kadıköy'ün olması bir de işte böyle "gezerken alışveriş yapılabilecek" iki bilemedin üç firmanın olması. kar oranları kesinlikle yüksek yoksa ne firma kazanır ne de çalıştırdığı personeli.
  • Hepsiburada da N11 den Ddr3 Anakartına Ddr4 Ram alıp Uymadı iade etcem diye Olumsuz yorum yazanlar var yahu

Diyorsunuzki Vatan Mediamarkt Mağazaları olmasada olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 aydır internetten bir şey almıyorum kargocular şokta :)

en son gg.da yaşadıklarım nedeniyle artık çok uygun olmadıkça yada çok mecbur kalmadıkça alım yapmayı düşünmüyorum ,gg. bedavaya ürün dağıtsa yine de almam

sadece gg. değil ,trendyol ve hb. 1 ayda ancak ürün gönderdi ,yok neymiş aşırı talep olmuş ,yok kargo firmaları çökmüş vs.

bana ne kardeşim senin sorunlarından ,elin çinlisi birkaç gün içinde kargoya veriyor ve genelde bizim gümrüğümüze 7. gün giriş yapıyor ve bize ulaşması 1 ay yada biraz daha fazla sürüyor ,hadi bu yurt dışı olduğu için gümrüğe falan giriyor ,ülke içinde olan alışverişlerde 1 ay bekletmek nedir ?

gerçi mağazalardan da teknolojik ürün aldığım falan yok ,teknolojiye mi doydum ,yoksa sürekli problem çıkartıkları için mi nedir ,bende alışveriş heyecanı bitti gibi :)

• fazla alternatif kalmadı mecbur alıyorsun
    bimeks gold saturn... vs gibi mağazalar kapandı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden biyerlerin kapanmasından mutlu olur bir insan
    En azından ordan ekmek yiyen binlerce aile var.
    İşinize gelmiyorsa almayın.
    İnternette tabii ki herşey daha ucuz olacak. Kira yok, maaş yok, sigorta yok hiçbir şey yok. Asıl parayı onlar kazanıyor haberiniz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 27 Ocak 2020; 0:58:40 >
  • Kimse kimseye zorla birşey satmıyorki. İşinize gelirse alırsınız işinize gelmezse almazsınız. Ayrıca internet mağazasında güzel indirimler oluyor. İnternet indiriminden piyasadan en az 1000 TL aşağısına tlf almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 27 Ocak 2020; 1:0:51 >
  • Bu tarz soruları Mesut ÇEVİK 'e sormalısınız.

O neden battı, bu nerde hata yaptı, şu neden patladı, o neden taklaya geldi gibi konuların profudur kendisi

adamın 1 tane pozitif videosu yoktur. Bu nedenle kim battı , kim niye batmadı iyi bilir.

youtube a yada google a sadece "neden battı" yazmanız yeterli . Ahaa

Ben iflas edersem birgün zaten kendisine soracam, ben neden battım? diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuafortr -- 27 Ocak 2020; 1:9:24 >

• Şuanda sahip olduğum anakartı asus rog x570-E 1900 liraya satın aldım hiç bir yerde bu fiyata satılmadı.Vatanın giderleri çok fazla, kalkıp da 1-2 şubesi olan mağazalarla veya internetten satış siteleriyle karşılaştıramassınız.Öte yandan da yaptılar mı da iyi inidrim yapıyorlar ben bir çok ürünü kdv indirimlerinde piyasanın çok altında satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 27 Ocak 2020; 1:49:11 >
  • En büyük avantajı hızlı şekilde eline geçmesi. Bir gün bilgisayarda çalışırken bilgisayar ne zaman yük altına girse kapanıp duruyordu. Sıkıntının güç kaynağından olduğunu anlayınca gittim vatan bilgisayara aldım bir tane güç kaynağı eve gidip takıp işime devam ettim. Çünkü internetten ürünü beklemeye zamanım yok.

Kaldı ki şu an Hepsiburada bile akşam sipariş ver sabah kapında olayını batırmış durumda. Böyle mağazalar her zaman olmalı.

• böyle bir teknoloji forumunda yazan adamın ekstra kampanyalar dışında teknosaymış vatanmış işi olmaz da, ülkenin tamamı bu anlamda bilgili değil ki. karşımda muhatap bulayım bana en uygun ürünü anlatsın satsın bir sorun olursa servis servis dolaşmadan işimi halledeyim diyenler çoğunlukta. Arkalarındaki büyk grup destekleri de önemli yarın firma kapanırsa ne olur derdi de yok. E durum böyle olunca 3 kuruş fazla olsun diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Müthiş kâr oranları var diyorsun.
    Şirketin mali işlerinde müdür müsün?
    kar oranını sadece sattığım fiyat- aldığım fiyat olarak değerlendirirsen elbette yüksek, zaten olmak da zorunda. Diğer giderleri ekleyince o fahiş denilen kar rakamlarının kuşa döndüğünü tahmin etmek zor olmasa gerek
    Bir ara facebookta moda sayfalarında 1 çaya 3 TL 5 TL alıyorlar maliyeti kaç kuruş bir bardak çayın diyen tayfa vardı o hesap yani. Ama adamın 5 masalık yere kaç para kira stopaj sgk elektrik g.gider vsvs ödediğini hiç hesaba katmıyorlardı.
  • Vatan'ı bilmem ama Mediamarkt'tan enteresan fiyatlarla ürünler aldım. Haziran 2019'da 150TL'ye Giga H81 anakart, 500TL'ye MSI X99A Raider; Temmuz 2019'da 500TL'ye kutusuz sıfır 1050ti Phoneix; Ağustos 2019'da 350TL'ye Asus Z270; Eylül 2019'da 300TL'ye 400W Sohoo Gamemax Kasa; Kasım 2019'da 200TL'ye 120mm sıvı soğutma aldım, birkaç gün önce de 2000TL'den aşağı bulunmayan TUF X299 Mark I'yi 1000TL'ye aldım. Yuppi!

• Ocak ayıydı. Bisikletle ülkeyi dolaşıyordum. Gopro ile çektiğim görüntüleri depolayacak alan kalmamıştı. Kar kış kıyamet içinde Erciş'e ulaştım. Baktım Vatan Bilgisayar. Hemen indirim var mıymış falan sorgulamadan 2,5"'ilk taşınabilir disk alıp turuma devam ettim.
  • Yakında kapanır, "internetten alışveriş yapmam aga" diyen az kesim dışında mağazalardan elektronik alan kalmadı pek.
    Devir internet mağazacılığı devri.
  • Bu 'cahil' sözcüğü her bi konuda ve cogu kez küfür amaçlı kullanılıyor. Bu kullanımın ülkenin sosyal ve ekonomik dengesizliğinin sonucu old düşünüyorum. Konuyla alakasız fakat geçen ay 'onca erkek şey yaptığı halde neden kimse aids olmuyor' gibi bi konu vardı, o konuda 30+ yıllık klinik deneyimli Alman doktor Claus Köhnlein'ın "AIDS diye birşey gerçekte yok" dediğini ilettim, videosu ve belgeleri ile, biri cıkıp "hayatımda senin kadar cahilini görmedim" dedi! Daha fazla yoruma gerek yok sanırım.

• Ben bu Vatan Computer'ı oldukça seviyorum, evet biraz fazla fiyatları var ama ilgileniyorlar bence. Parçaları gidip oradan alırım alırsam, itopya'dan toplatmak falan daha ucuza gelse de.

• Abi ne kadar zeki zannediyorsunuz kendinizi iki googleliyorsunuz diye ya.

Tamam ben de alisverislerimi internetten yapiyorum, ama bu karakterim geregi, o arastirma kismi hosuma bile gidiyor almayacagim urun olsa bile, ama bazilari bunu sevmiyor, kulfet olarak goruyor ve paralari oluyor.

Babam gayet zeki adamdir, ev araba vs alacagi zaman tum piyasaya hakimdir, ama teknolojik urun alacagi zaman boyle bir seyle ugrasmak istemez, verecegi 300-500 lira ekstra umrunda olmaz cunku. Siparisiymis, kargosuymus ugrasmak yerine atlar arabasina, yarim saat sonra geri doner almak istedigi urunle birlikte.

Mesaj dogrudan sana yonelik degil, genel yazdim, kisisel saldiri olarak algilama.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGatakan

O zamanlar siz bayağı iş yapıyordunuz değil mi hocam? Dükkana giremiyorduk. Sorduğumuz ürünler ya en son oluyordu ya da tükeniyordu... Ne günlermiş be...
    Ben magazanin elemani degildim, firma calisaniydim buna sektorde promotor derler.. 3 gunde 700 den fazla tane panasonic plazma sattim, gecenin 11 de tekofaksin depoyu actirip magazaya acil urun sevkiyati yaptirmistim hey gidi gunler. Vatan sagolsun cok ekmegini yedim, panasonic de calisirken maasim 1.000 tl idi her ay abartatisiz 4000 tl civari primim oluyordu ki bu dedigim yil 2006 - 2008 arasiydi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.