Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın saat 11 de vatanla görüşmem vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye batsın kardeşim ne güzel bir firma. İsteyen internetten alır isteyen gider mağazadan alır. Ne istiyorsunuz bütün ülke facefood restaurant olsun diğer her şeyi internetten mi alalım?
  • cityzen kullanıcısına yanıt
    Mağazalarında skype üzerinden mülakat yapıyorlardı en son bilgin olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Mağazalarında skype üzerinden mülakat yapıyorlardı en son bilgin olsun.
    Hocam bir AVM şubesi için başvurmuştum ama Cevizlibağ da olucak görüşme Skype felan denilmedi hiç . Direk Cevizlibağa gidip gorusucem

• Müthiş kâr oranları var diyorsun.
    Şirketin mali işlerinde müdür müsün?

• İsteyen internetten alır, isteyen mağazadan alır. Mağazalara beddua etmek olmaz. İndirimleri, kampanyaları takip edersen çok güzel indirimler yakalayabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Media Markt indieim yapıyor.Herhangi bir ürünü en ucuz nerdeyse gösteriyorum o fiyattan veriyorlar...

Alıntıları Göster
    Hangi Media Marketmiş o.
    Söylede bizde gidelim.
    Çorlu'da var örneğin n11 de bir telefon 2000 TL ye alınabiliyorsa Media Markette 2400 lira
    Tarafımca bir çok kez test edilmiştir bu fiyatlar.
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir mağaza fiyatından pahaliysa minumum sekilde o fiyata veriyorlar.İzmir Balçova Media-Markt tan alıyorum.Her seferinde de pazarlık yaparım.İşime gelen şekilde olursa fiyatı alıyorum.

• Bu zamana kadar beni mağdur etmeyen tek mağaza Vatan'dır. Daha önce birkaç kez sorun yaşadım, birinde 15 dk içinde iade aldı, diğer ikisinde değişim yaptı.

Teknosa ayrı bir konu, orada mağazadan alayım güvende olayım kesimine, orta yaşa hitap ediyor. İnternetten aldığında hiç bir güvencen yok. İnternetten monitör alırsın gelir pat ölü piksel ama mağazada bu olmaz orada açıp deneyip, gerekirse değiştirebilirsin Ek olarak personel çalıştırıyor, kira veriyor, o ürünleri getirip sergiliyor bunların hepsi maliyet. Her zaman tercih etmiyorum ama Vatan Bilgisayar benim için kıymetlidir, bir şey olursa üzülürüm

Fahiş fiyata da satmıyor bence, hafta sonu indirimleri, KDV indirimleri, internete özel kampanyalar da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msatic -- 26 Ocak 2020; 23:18:57 >

• quote:

Herhangi bir mağaza fiyatından pahaliysa minumum sekilde o fiyata veriyorlar.İzmir Balçova Media-Markt tan alıyorum.Her seferinde de pazarlık yaparım.İşime gelen şekilde olursa fiyatı alıyorum.
    Bende ilk defa kurumsal bir mağazada pazarlık yapıldığını duyuyorum.
    Muhtemelen aldığınız ürünler teşhir malıdır.
    Hayır teşhir değil.
    Media-Markt ta satılan ürünlerin maaliyetinin üzerine belirlenen total kârı yapmaları yeterli temsilcilerin.Ürün bazlı değil yani olay.Kafaya alın bir temsilciyi ve ordaki bir ürünün başka bir tekno markette daha ucuz olduğunu gösterin,göreceksiniz yapacaklar

• Vatan Computer fahiş fiyatlarla satış yapmıyor. Ayrıca bugüne kadar 4 - 5 kere alısverıs yaptım hıc bırınde sorun yasamadım. Ustelık ıstedıgım hızmetlerın hepsını sorun cıkarmadan yaptılar.
    1: Kadıkoy Yazıcıoglu ıshanının cevresınde Eksen - Axe (adını tam hatırlamıyorum) ve Vatan computerden sıstem topladım. Vatan Computurden sadece Kasa aldım. Dıger butun bılesenlerı dıger fırmalardan aldım. Vatan'dakı kasıyerden rıca ettık. Sıstemı burada topluyabılırmıyız dıye. Ustelık sadece kasa aldık. Cocuk hıc sorun etmeden butun bılesenlerı monte ettı. Ayrıca dıger fırmalardan aldıgım ram ve powerde sorun cıktı.. Butun sıstem donanımlarını tek tek test ettı.. Magaza 20:00 da kapanmasına ragmen 21:30'a kadar benım kasayla ugrastı. Bu arada Eksen ve Axe calısanlarından da Allah razı olsun. Onlarda kendı sattıkları donanımda sorun olabılecegı ıcın parca degıstırmek ıcın onlarda 21:30'a kadar magazaları kapatmadan benı bekledıler. Ram bozuktu Eksen hıc sorun cıkarmadan yenısını verdı. Gecenın sonunda Vatan calısanına ekstra para vermek ıstedım. Almamak ıcın baya dırendı...
    2: Vatan Computer Kadıkoy subesınde Kasayı aldıgımda fıyatı 1500tl ıdı. Kasaya geldıgımde fıyatı 1100tl dusmustu. Kampanya varmıs.. Ayrıca kura baglı fıyat guncellemesını kasada ogrenıyorsunuz.
    3: Vatan Computurun dıger subelerı Topkapı ve Beylıkduzu'nde kı bır tane sube daha vardı semtı hatırlamıyorum. Aldıgım butun hardısklerı teknık servısten gozumun onunde test ettırdım. Evım uzak tekrar gıdıp gelmek ıstemıyorum dıye.. Hıc bırınde sorun cıkartmadan test ettıler.. Arkadas ekran kartı aldı onu test etmelerını ıstedık sorun cıkarmadan test edıp verdıler..
    Bu arada cesıtlı magazalardan onlıne fıyatlara bakıp Vatan fıyatlarını karsılastırınca en azından harddısk ıcın 10 - 20 tl fark var. Yol parası derken 50tl buluyor ama bugune kadar onlıne satın aldıgım her 3 hdd 1rısı bır hafta gecmeden badsector olustu.. Kargo sırketlerı artık nasıl tasıyorsa... Gercı fırma degıstırıyor ama surec uzuyor.. Neyse lafın ozu: O yuzden Hddlerı gıdıp kendım alıyorum..
    Bugune kadar VatanComputurden hıc bır sorun yasamadım. Ustelık 4 farklı magazasından alısverıs yaptım. Hepsınde standart musterı ılgısı var. Kadıkoy'dekı satıcı ıse uzun saatler gecırdıgımız ıcın bellı bır saatten sonra kanka olduk cocukla

• quote:

Hayır teşhir değil.
    Media-Markt ta satılan ürünlerin maaliyetinin üzerine belirlenen total kârı yapmaları yeterli temsilcilerin.Ürün bazlı değil yani olay.Kafaya alın bir temsilciyi ve ordaki bir ürünün başka bir tekno markette daha ucuz olduğunu gösterin,göreceksiniz yapacaklar
    İnatlaşmıyorum, senin bildiğin doğru sana kalsın benimki de bana kalsın.
    Bana göre media Market en kazık firma, sana göre değilse senin açından sorun yoksa hayırlı alış verişler.

İnatlaşılcak bir durum yok zaten.Media-Markt babamın değil ya.
    Biz müşteriyiz,parayı veren biziz.Neresi bana daha iyi hizmet verirse ben ordan alırım alacağımı.Herseyi ordan da almıyorum.İşime neresi geliyorsa ordan temin ediyorum ihtiyacımı

• bizim milletimiz değişmeyen huyu var bilmiyormusunuz bir şey almadan önce mıncıklaması elinde oynaması lazım ondan bunlar hep ayakta
  • cityzen kullanıcısına yanıt
    Skype ile olmuyor, direkt olarak İK ile konuşuyorsunuz.
  • İsini bilen cebini dusunen zatem gdip bu tarz magazardan almaz.Hepsi avm gbi yerlerde kazik fiyatlarin en buyuk sebebi bu bi ara gold bimeks filan vardi.Sahsen hic alisverisim.olmadi.İnternetten arastirmami yapar siparisimi veririm. Cekdi kupondu puan di bunlarda cabasi.İsim olmaz bu tur magazalarla sadece incelemek icin gderim ama almam.

• ben de şöyle biliyorum. girdin mediamarkt'a beğendin bir ürünü. satış personeli tabi hemen dibinde eşlik ediyor ister istemez. sordun bu ürünü alcağım veya şu ve bu ürünü alacağım ne kadar fiyatları efendim bu kadar. çok, not kağıdına yazıyorsun almak istediğin ürün ile vermek istediğin rakamı. satış personeli hayır diyecek. sen bu notu al, merkeze ver diyorsun yani sor diyorsun. gelen cevap muhtemelen olumlu oluyor. alıyorsun ürünü, çıkıyorsun.
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    O zamanlar siz bayağı iş yapıyordunuz değil mi hocam? Dükkana giremiyorduk. Sorduğumuz ürünler ya en son oluyordu ya da tükeniyordu... Ne günlermiş be...
  • Ülke insanın ruhsal sıkıntıları var galiba bir şeyi ya ölümüne savunuyor ya da ölümüne reddediyor. Aynı nvidia vs radeon sidik yarışı gibi. İsteyen gerçek isteyen sanal mağazadan alsın.Ne garip adamlar var ahahahha

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.