Arkadaşlar bunda 4 ay önce vatanda AOC E2357fm modelmonitör aldım bugün sabah forumda gezerken 1 adet ölü pikselle karşılaştım 1 piksele değişim olmadığını bildiğim için umursamamaya çalıştım şimdi ölü piksel testi yaptım 3 tane daha ölü piksel çıktı. Toplam 4 tane ölü piksel oldu gitsem değiştirirlermi topkapı mağazasından almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaD1905
Arkadaşlar bunda 4 ay önce vatanda AOC E2357fm model monitör aldım bugün sabah forumda gezerken 1 adet ölü pikselle karşılaştım 1 piksele değişim olmadığını bildiğim için umursamamaya çalıştım şimdi ölü piksel testi yaptım 3 tane daha ölü piksel çıktı. Toplam 4 tane ölü piksel oldu gitsem değiştirirlermi topkapı mağazasından almıştım
Aynı monitörü kullanıyoruz çok şükür ölü piksele rastlamadım ordaki çalışana sorduğumda 1 ölü piksel olsa bile birebir değişim yapıyoruz demişti bununla ilgili kanunda var zaten
quote:
Orijinalden alıntı: emmre129
quote:
Orijinalden alıntı: MustafaD1905
Arkadaşlar bunda 4 ay önce vatanda AOC E2357fm model monitör aldım bugün sabah forumda gezerken 1 adet ölü pikselle karşılaştım 1 piksele değişim olmadığını bildiğim için umursamamaya çalıştım şimdi ölü piksel testi yaptım 3 tane daha ölü piksel çıktı. Toplam 4 tane ölü piksel oldu gitsem değiştirirlermi topkapı mağazasından almıştım
Aynı monitörü kullanıyoruz çok şükür ölü piksele rastlamadım ordaki çalışana sorduğumda 1 ölü piksel olsa bile birebir değişim yapıyoruz demişti bununla ilgili kanunda var zaten
Anladım çok teşekkür ederim monitörden gayet memnunum yine aynı modeli almayı düşünüyorum zaten
ölü piksel nasıl görünüyoki hani programla test ettiniz hocam ismi verebilirmisiniz bende test edeyim bi @MustafaD1905