Şimdi Ara

VATANBİLGİSAYAR - GIGABYTE RTX 4070 SUPER - 23.850TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.394
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 13 Aralık 2024; 0:8:15 >

• Sadece 1 ay sonra yeni kartlar çıkacak. Intel B580 ile piyasa biraz oynarsa bu fiyatlara çok daha kaliteli ürünler çekeriz.

• Arkadaşlar isinize karismak istemem ama bu gigabyte kalitesiz bir marka 2 arkadasimin 2 ekran karti taklaya geldi bu markadan

O kadar para veriyorsunuz msi yada asustan vazgeçmeyin
  • Ben aldim bunu sen yazmadan 2 gun once gece indirimine girdi. 23850 tl 3 taksit. Direk test ettim oyunlarda 3dmark vs ne sicaklik sorunu var ne de ses. Zaten kart isinmadigindan fanlar 2000 rpm uzerine hic cikmiyor. Cw yok. Oc yaptim 160 watla 2860mhz 62 derece sicakliklarda tertemiz 2k ultra oynuyorm.

Vega 56 dan gecince ruhumu rahatlatti.

VATANBİLGİSAYAR - GIGABYTE RTX 4070 SUPER - 23.850TL

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Şans işi hocam biraz uzun yıllar gigabayte ürünlerini kullandım anakart psu ekran kartı şuan hali hazırda aorus anakart ve psu kullanıyorum ekran kartimda gigabayte rtx 3060 ti oc modeli en ufak sorun problem yaşamadım saat gibi calisiyorlar eski ürünlerini de kullandım gigabayte sevdiğim bir marka sorun sıkıntı her firmada olabiliyor biraz da şans işi...
  • Ben de anakartlarını kullandım Gigabyte ile sorun yaşamadım

• fiyat 26500 diyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.