Şimdi Ara

vatandan bilgisayarda çalışanların neredeyse tamamı promotor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında başlık konu dışı görünse de Vatan, bilgisayar toplama ile ünlendiği için konuyu buraya açtım. Biraz önce başka bir konuda bir arkadaş yazmış, bütçesine göre vatandaki çalışanlara bırakmış donanım seçimini ve en tarihi geçmiş(eol) ürünleri satmışlar.

Arkadaşlar Vatan'da çalışanların çooook büyük bir kısmı promotor. Yani, aslında bu kişiler temsil ettikleri firmalara çalışıyorlar. Maaşlarını dahi Vatan'dan değil asıl çalıştıkları firmadan alıyorlar. Bu adamların görevi mümkün olduğunca tüketiciye kendi ürünlerini sattmak. Bunun için gerekirse size üstü kapalı yalan dahi söylerler. " Ben size x markasının y ürününün tavsiye ederim daha iyidir. Bende kendimde kullanıyorum". Deneyimli olanları ise siz fark etmeden sizi kendi ürününe sürükler.

Bu yüzden mümkün mertebe soru sormayın kendilerine. Mümkün mertebe internetten araştırın. Sanmayın ki internette hatta burada dahi bu promotörler olmasın! Öyle mesaj sayısı falanda hikaye, - Aramızdalarrrrrrr

Ben çalışanın promotör oluğunu anlarsam, sorularımla sıkıştırıyorum, kendi çapımda eğleniyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bilgi Verici Metin: Vatan Bilgisayar Çalışanlarının Promotör Rolü

Vatan Bilgisayar çalışanları, müşteri deneyimini iyileştirmek ve markaya sadakat oluşturmak için önemli bir rol oynarlar. Promotör olarak, müşterilerin Vatan Bilgisayar'a karşı olumlu bir tutum geliştirmelerine ve markayı başkalarına tavsiye etmelerine yardımcı olurlar.

Bir promotör, müşterilerle etkileşime geçer, onların ihtiyaçlarını anlar ve beklentilerini aşmak için çaba gösterir. Müşterilerin sorunlarını çözmek, ürün özellikleri hakkında bilgi vermek ve satın alma kararlarına yardımcı olmak gibi görevleri yerine getirirler.

Vatan Bilgisayar çalışanlarının promotör olarak başarılarının anahtarı, müşteri hizmetlerine olan bağlılıkları ve ürün bilgisi konusundaki uzmanlıklarıdır. Müşteri geri bildirimlerine değer verirler ve hizmeti sürekli olarak iyileştirmek için çalışırlar.

Çalışanlar, müşterilerle olumlu ilişkiler kurmak ve markaya karşı güven oluşturmak için çaba sarf ederler. Dürüst ve güvenilir tavırları, müşterilerin Vatan Bilgisayar'a güvenmesini ve marka elçisi olmasını sağlar.

Çalışanların promotör olarak oynadığı rol, Vatan Bilgisayar'ın başarısında hayati önem taşır. Müşteri memnuniyetini artırarak, sadakat oluşturarak ve olumlu bir marka imajı geliştirerek şirketin büyümesine ve refahına katkıda bulunurlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kesinlikle cok doğru noktaya değinmiş arkadaş. Araştırarak gitmek gerekir. Promötör olup olmadıklarını kıyafetlerınden anlayabılırsınız. Vatan calısanlarında sadece gömlek vardır vatan gömlegı dıgerlerı tamamıyle renklı tsortlar giyerler kısakollu. Hatta bır coğunun üzerinde markasıda vardır.

Dün yaşadığım komik olay. Sistem topladım parçaları söylüyorum Tam anakartı söyledim. Hop atladı lavuk. Diyorki MSI alma gigabyte su modelı var yenı cıktı efsanedir evımde kullanıyorum fasa fiso. Bana mağara ürünü satacak güya. Dedim ki hocam üzerinde gigabayt reklamı olmasa yap bunu tutar ama bana suan da kufur edıyorsun. Maaşı paylaşıcaksan alayım gigabayt dedim g*t gıbı kaldı böylelerıne agzının payını vereceksın aga. Kızdım şimdi :)
  • Hocam sinirlenmeye gerek yok. Sonuçta adamda işini yapıyor. Burada en büyük suç Vatan'ın. Tüketici sana güvenmiş gelmiş, sende firmaların çalışanlarına bizi yem ediyorsun. Hadi sen ben az biraz bu işleri biliyoruz. Ya peki bilmeyen ne yapsın( ki bu bilmeyen dediğimiz insanların %98 i diyelim hadi )?
  • Birde o evimde kullanıyorum demeleri yok mu? Ne büyük evin varmış, ne zenginmişsin arkadaş evinde her bok var
  • bartabbeyaz kullanıcısına yanıt
    Hocam sınırlenmeye gerek yok diyorsun da sınırlendıgım nokta burası zaten.

Ben işi bilmesem ve adama soru sorsam anlarım ya da bildiğim halde adama sorsam. yine anlarım. Ben adamdan yardım almıyorum. Yani ben adama sorsam ben sıstem toplayacağım ne almalıyım desem o zaman ısterse kendı markasını satsın amenna. Ama ben kafamdakı sısteme adama soyluyorum. Habire hesaplıyor o esnada araya laf sıkıstırıyor bunu alma baska al ve al dedıgı markada kendı markası. neden dıye sordugumda cok sorunlu o bu daha ıyı calısıyor. tavsıye etmem. Tavsıye etmedıgı anakartıda soyleyeyım. B350M TOMAHAWK VE MORTAR BUNLAR KRONIK ARIZALIYMIS. LAvuk ya neyse :) Hayırlı forumlar.
  • Allaha şükür, kendimede olsun, arkadaşımada olsun araştırıp internet en ucuzunu buluş arkadaşlarda kendime parçaları alıp sistemi öyle toplarım. Şuana kadar başımın yandığı tek konu bütçe sıkıntısından hilevel ram almaktı. Ne yazık ki bu adamlar promotor olsalarda bazen cahillere rastlamıyor değilim. Şimdi amd kötülüycem ama asla intel fanboyu olduğumuda düşünmeyin. Zamanında abime macbook araştırıyorduk, işte adam dedi, amd notebooklarda iyidir ama kimse almıyor kullanmıyor nedense. Abi adam bildiğin kendi mezarını kazdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece malzemeyi alıp örnek veriyorum ben izmirdeyim elimde şu ürünler var hafta sonu etkinliği gibi surda buluşup yada evime gelip su kasayı toplarmısınız desem izmirdekilerin 3te1 gelir. sıcak yaz gününde 3 şişe kolanın başına gelir.
  • Bunları biz çok önceden söylemiştik.

Bende aynısını kullanıyorum lafı artık klasik haline gelmiş. İsmi lazım değil bir şubeden tanıdık eş dost 2 ay içerisinde 4 farklı kişi bilgisayar toplatıyor aynı çalışan kişi birine asus birine msi birine gigabyte anakart öneriyor, ekran kartı olarakta yine 2 tanesine aynı 2 tanesine farklı ekran kartı öneriyor ve bende aynı modelden kullanıyorum diyor, 2 ay içerisinde 3 farklı anakart 2 farklı ekran kartı kullanıyormuş vatandaki çalışan arkadaş.
  • Ne olmasını bekliyordunuz? Vatan, Teknosa ıvır zıvır....elinde fazla olan neyse, ithalatçı ile yaptığı kârlı anlaşma o gün ,o ay hangi urundeyse onu aldırmak için uğraşır.sizi firma elemanlarına yedirdigi falan yok, sizi yiyen bizzat kendisi..önce kendi yemeden bırakır mı...

Her gelene f/p ürün neyse onu onerseler ya da eldeki sisteme göre mantıklı olanı onerseler kalanı elde patlar.

İster PC ister buzdolabı..araştırmadan satış danışmanına güvenip alan kendi düşer..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

hala soyluyoruz ama ıllede vatan dıyenler oluyor

anlatıyoruz olayları yok alacam dıyor

bu ulkede deveyı dıken .... eee gerısını anladınız sanırım

ama hala kosa kosa vatana gıdenler var
  • Konuyla tamda alakalı dün gerçekleşen bir olayı yazdım:https://forum.donanimhaber.com/vatandan-pc-toplatacagim-yardim-eder-misiniz--126889927#126904643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mukarnas -- 12 Haziran 2017; 14:0:32 >
  • ☺☺☺ ne saniyordun ki belki ordaki adam senden daha bilgilidir. Ama stokta kalan satılmayan ürünleri bi şekilde sana satar

• Vatan alışveriş yapılmayacak firmaların başında gelir nerdenmi biliyorum orada çalıştımda ondan. kendı çalışanından çok promotör vardır bununda nedeni vatanın az çalışan alıp tasarruf etmek istemesidir. çünkü promotörlerin vatana hıcbır maliyetı yoktur, notebook bolumunde örnegın kendı 2 çalışanı varsa 8-10 tane promotör vardır antivürüs çüydü casper cısıydı ne ararsan yani. Tv telefon vs reyonlarındada durum aynıdır..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu vatan pc patronları bu yazıları okumuyor mu acaba. Görmüyorlarmı bukadar şikayeti neden ilgi gösterilmiyor. Yapın indrim müşteri çekin biraz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence dahili bileşenler kısmının facebook sayfası falan olsun günlük bu önemli açılmış olan konuları paylaşsın. forumda bilgilendirme amaçlı açılmış bir sürü konu var. onları paylaşmak bayaa iyi olur.

Mağazalar sosyal medyayı kullanıyor sıklıkla. sesimizi duyurmak için böyle bir şey yapılabilir.
  • Kardeşim adam sana artısını söyler eksisini söyler, he sen zaten bu işlerden gram anlamadan gidip ürün alırsan hakedersin tabi kazık yemeyi, sanki hepsi vatan elemanı olsa sana onun işine gelecek ürünü satmayacak, yukarda birine gigabyte ürün önermiş o da yememiş filan, güya uyanıklık yaptın sanıyosunda gigabyte ın en iyi anakart üreticilerinin başında geldiğini bilmiyorsun mesela. Vatanda değil teknosa m markt hepsinde firma personelleri var adam sana olanı biteni anlatır ister alırsın ister almazsın, biryere alışveriş yapmaya giderken hiçbirşey bilmiyorsanız bile az araştırarak gidin, milletide bana şunu önerdi bana bunu önerdi diye kötülemeyin, hepiniz akıl küpüsünüz zaten, adam yıllarını vermiş en azından bilgi birikimi tecribesi var, daha bilgisayara format atamayacak adamlar burda milletin yaptığı işi kötülüyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.