bazi oyunlara takintim vardir mesela nascar racing 2003, operation flashpoint, falcon 4 hd de oynamasamda surekli yuklu durur.yeni isletim sistemi yukledikten sonra bile bunlar?da windowsun bir parcasiymis gibi hemen yukluyorum. sizinde boyle olmazsa olmaz oyunlariniz var mi?
starcraft motoracer 3 bide carom 3d(nette pilardo)
Pocket Tanks. Ustume tanımam :)
Need For Speed 1 çıktığı günden itibaren kesinlikle NFS'nin herhangi bir versiyonu.
age of empires (rise of rome)
NFS ler tabikide
ha bide warcraft 2
diablo II tüm zamanların en iyi rpg'si hala oynanıyor bir oyunda ortala 15 günde sıkılan biriyim en iyi ihtimalle 1 ay diablo 2000 den beri oynuyorum (son 4 aydır oynamıyorum cdlerim cizildi :)) bide red alet 2 var vazgezilmezlerim. Bunlar benim vaz geçilmezlerim ama biçok kişi benimle aynı fikirdedir sanırım
volfied
Fifa96 Tyrian Worms Emulator oyunlari ve aklima su an gelmeyen bicok oyun ... [dry]
Fifa99
fifa serileri ve tombraider serilerinden vazgeçmem
gta serisi final fantasy tabiki? psx rulez.....
çok oyun oynarım çok beğendiklerim olur ama oynadığım oyunlar değişse de championship manager değişmez...[elvis]
Commandos:Behind the enemy lines Caesar III Hatıraları silmeye güç yetmez :(
command&conquer generals counter strike
diablo2 counter-strike warcraft3
Tabiki age of kings : conquerors roller coaster tycoon (ayda bir yukliip 1 gun boyunca oynuorum cok eglenceli) worms (hepsi)
Medal Of Honor Allied Assault Nfs-Underground
street legal 1-2
cm serileri
Uzun süre pro evolution Soccer3 sistemimden silinmez tahminimce (ta ki pes4 çıkana kadar)