< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
VDSL'den fibere geçiş sürecim (TT Altyapısı) (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynen hocam güzel gelişmeler, bende böyle olacağını pek beklemiyordum açıkçası :D
Anladım hocam, o zaman işim basitmiş, bana tahminim en az 10 kişi verir gibi imza isim falan, 30 daireden.
Hocam peki bu ad ve soyad imza atan kişiler hani bu kağıda imza attılar ya, fiber dairelere çekildi diyelim bu kişiler abonelik satın almış olmuyorlar dimi? Türk telekom fiber bağlatmak zorunda kalmayacaklar dimi?
Ve ayrıca dilekçeye yöneticinin ismini ayrı bir yere yazmam gerekli mi? Yoksa klasik olarak "bina sakinleri:"
arasına onu da normal olarak ad soyad isim eklemesi yeterli midir?
Ben Türk telekom HiperNet abonesiyim bu arada zaten, benim abone numaram var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 10 Ocak 2022; 21:42:56 > -
Yok hocam herhangi bir abonelik başvurusu değil bu. Sadece fiber talebi belirten bir dilekçeye imza atıyorlar. Dolayısıyla altyapı gelirse abonelik almak zorunda değiller, abonelik almak istediklerinde de TT kullanmak zorunda değiller.
Yöneticiyi ayrıca belirtenler oluyormuş ama ben belirtmedim, onun da imzasını diğerlerininki gibi aldım. Yani dilekçede yöneticiye dair bir bilgi yoktu. Herkesin isim-soyisim, imzalarını aynı şekilde aldım. Sadece muhattap kısmında kendi isim-soyisim ve imzamı attım. Yani vekil olan ben olduğum için kendime ayrı bir yer ayırdım, yönetici dahil diğer imzalar üst üste idi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam vallahi çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim, hocam ben bu 1 sayfa A4'e yazdığım dilekçeye 30 daireden atıyorum 15 kişi imza vermiş olsa ben nasıl sığdıracağım ya :D
Bu arada binamızdaki o 2 kişi superonline fiber kullanan hani, onlar kesinlikle taahhüt bittiği vakit Türk telekoma fiber geçecek bunu söylediler bana. Benle beraber 3 müşteri kazanmış olacak Türk telekom garanti olarak :D
Türk telekom bana bari bu 2 kişiyi getirdiğim için komisyon verse :D :D :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 10 Ocak 2022; 21:56:22 > -
Ana metni biraz küçük puntoyla yazarsınız, imzalar için kafanızda bir şablon oluşur zaten. İmzaları alırken de küçük yazmalarını aksi halde kağıda sığmayacağını söylersiniz.
Derdiniz bu olsun be hocam :D
Rica ederim, her zaman. :)
-
Siz doğrudan "Mersin Türk Telekom Müdürlüğü" yazın hocam. İlçe milçe karıştırmayın.
-
Whatsapp'tan mesajlaştığınız saha elemanı Yenişehir'dekini önermişti değil mi? Öyleyse oraya götürün.
Evet hocam o dilekçe yaz muğdat caminin karşısındaki yere götür dedi ama dilekçe başlığını nasıl yazacağımı söylemedi ki.
-
Dediğim gibi "Mersin Türk Telekom Müdürlüğü" yazın hocam, problem yaratmaz. Ben doğrudan "Kayseri Türk Telekom Müdürlüğü" yazdım. Yani önce ilçeyi yazmıştım da dediğim gibi sonradan düzelttim.
Hocam siz peki kayseri Türk telekom il müdürlüğüne mi verdiniz?
Ne türk telekom sitesi ne de google adam gibi bilgi vermiyor ki, il müdürlüğü veya ilçe müdürlüğü bune arkadaş adam gibi iş yapın ya delireceğim xD
Dakstil lazım o zaman, oraya dakstil alarak gideyim değil mi? :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 10 Ocak 2022; 22:54:17 > -
Aynen, bir daksil işinizi kolaylaştırabilir.
Hatta şunu yapabilirsiniz: dilekçeye başlık yazmadan ana metni yazıp imzaları alırsınız. Müdürlüğe gittiğinizde de "buranın ismi tam olarak nedir, ona göre başlık yazacağım?" diye sorarsınız. Gelen cevaba göre de bir başlık yazarsınız. Yani yanınızda mavi bir tükenmez kalem ve daksil ile giderseniz işinizi sağlama almış olursunuz.
Not: Neden mavi kalem dedim? Çünkü dilekçe gibi resmi evraklar mavi kalemle yazılır. Kırmızı, siyah gibi renkler kullanılmaz. Bu da genel bir bilgi olsun işte.
Evet oraya verdim. Türk Telekom ofis sorgulama sayfasından çıkan adrese gittim ve teslim ettim. Zaten ben öncesinde Açık Kapıdan gönderdiğim için dilekçe ilgililere çoktan ulaşmıştı.
Evet o daha da mantıklıymış valla aklıma gelmemişti. Daksil bulacağım yarın ilk iş :D
Mavi kalem ayrıntısı da can alıcı nokta, süpersin :D
-
Hocam o zaman, bende Açık kapıdan yollayayım bir tane de oradan olmaz mı :D Eve gelince tabi yapayım onu çünkü başlığı bilmiyoruz dilekçenin :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGKullanıcısıı324 -- 10 Ocak 2022; 23:2:0 > -
Müdürlüğe uğrama şansınız varken bence Açık Kapı ile uğraşmayın. Ben şehir merkezindeki müdürlüğe 45 km uzaklıktayım ve şehir merkezini pek bilmiyordum. Ayrıca pandemide 20 kişiyle aynı minibüste yarım saat-45 dk yolculuk yapmamak için öncelikle Açık Kapıyı kullandım. Ama sonrasında dayanamayıp gittim. Çok şükür virüs kapmadım :d
Siz zaten müdürlüğe gideceksiniz. Gittiğiniz için yüz yüze muhattap alabileceğiniz kimseler de olacak. Dolayısıyla önce elden teslim edin (mutlaka takip numarası alın!) sonuç çıkmazsa Açık Kapıyı kullanırsınız. Açık Kapı bende işe yaradı diye herkeste yarayacak değil. En etkilisi yüz yüze görüşüp dilekçeyi elden teslim etmektir.
Bu Açık Kapı aslında biraz da kaymakamlıktaki çalışanla ilgili. Bu mecrayla ilgilenen memur o gün hastadır, eşiyle tartışmıştır, çocuğu düşük not almıştır vs gelen talebi başından savabilir. Çünkü görüyorum bazı arkadaşlara "TT özel bir şirket olduğu için bizi ilgilendirmez, gidip kendileriyle görüşün" diyerek pek uğraşmıyorlar. Benim ilçemin kaymakamlığındaki söz konusu memur ya işini hakkıyla yerine getiriyor ya da o gün iyi günündeydi ki dilekçeyi benim adıma iletti.
Diyorum ki bu gibi mecralar bize robot vasıtasıyla hizmet vermiyor; bizim taleplerimize, şikayetlerimize dönüş sağlayanlar yine insan. Bu sebeple bir ekran karşısından değil de doğrudan muhattap olmak daha sağlıklı olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam size özelden mesaj attım, bakar mısınız rica etsem?
-
Merhaba hocam , olumlu bir gelişme oldu mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay kadar önce türknet apartmanımıza fiber kutu yerleştirdi türknet kutuyu yerleştirdikten 1.5 ay sonra ilginçtir türk telekom anında fiber kutusunu damlattı ben kalıbımı basıyorum adamlar baktı türknet her yere damlıyor adamların gigabit muhabbeti var diyip müşteri kaybetmeyelim diye peşinden oda yerleştirdi fiberi.
Neyse ansızın zil çaldı türk telekom dedi personelin biri baktım ellerinde değişik kablolar ben anladım aslında ama yinede sordum fiber çekicez dediler süper haber benim için.
Sonraki gün fiber modemler getirildi 4 gün internetsiz kaldım kutuya bir türlü sinyal gelmedi. Bugün kullanmaya başladım 50 mbps tarifem var 55 mbps veriyor hat baktım 100 mbps tarifeyi bana 159₺’den satıyorlar 100 mbps yaptım. Şimdilik gayet memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X