Şimdi Ara

vdsl modem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni vdsl modem alacagimda suanda kullandigim asus dsl 16 cekim gucu belirli yerlerde cekmiyor ve hız düsüyor , bana çekim gücü iyi hız konusunda sıkıntı yaşamayacağım vdsl modem tavsiye edermisiniz yardımlarınızı bekliyorum

• https://www.netgear.com/support/product/D7000v2 ADSL vdsl modem router türkiyede version 1 i satılıyor sadece :) version 2 sini arıyodum ben , bulamadım , türiye disbiritörlerine yazdım uzun sürede geleceği için vazgeçtim , bugün mail atmışlar ürün geldi diye almak istermisiniz fiyatı 210 dolar artı kdv si var almak istersen mailleri: bimel@bimel.com.tr
  • hocam çok teşekkür ederim siz baya ince detayına kadar araştırmışsınız az önce baktım modeme yorumlarıda okudum harika ama baya üst seviye modem :) benim yaşadığım ev 150 metre kare mutfakta ve balkonda ve bir odada çekmiyor hız düşüyor ,powerline yada menzil arttırıcı almak istemiyorum , benim hatam bu modemi alırken rasgele aldım , asus tplink ,zyxel, modeller hakkında bilgi almak için müşteri temsilcilerine sordum , tplink müşteri hizmetleri temsilcisi btk kararı türkiyedeki modemlerin çekim gücü düşürülmüştür diye dedi ve yorumları okuduktan sonra baya kararsız kaldım 400-500 tl arası alacağım sizin önerdiğiniz başka bir model varsa direk alacağım , uzattım baya kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitone -- 20 Nisan 2018; 2:39:14 >
  • Sizin kriterlenize pek uymuyor ama uygun fiyatlı vdsl modem olarak ben bi süredir Tenda V300 modelin takibindeyim. Süperonline taahhüt bitiminde modemi geri alacak ben de bu modemi almayı düsünüyorum. Şu an da 2 haftanın en düşük fiyat seviseyinde 152 TL.

www.hepsiburada.com
    Tenda V300 4Port WiFi-N 300Mbps VDSL Modem Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/tenda-v300-4port-wifi-n-300mbps-vdsl-modem-p-HBV000003Z1LB?magaza=Abtek

• benim kafam çok karıştı wifi hız sorunu yaşamak istemiyorum üst seviye modellere bakıyorum ama kararsızım çok
  • Durumunuz varsa 400-500 arası orta seviye modeller var, üst seviyeler 800 den başlıyor ama indirme yöneticisi, nas, bulut, vpn desteği vs. bi ton özellikleri oluyor. Bir de sizin ev 150 m2,wifi çekimi kousunda dikkat etmeniz gereken bir husus var. Modemi evin bütün odalarına yakın mesafede olacak şekilde ve mümkün olduğunca yükseğe konumlandırmanızı tavsiye ederim.
  • simdi vdsl kullaniyorum , adsl kullandigim zaman modemim asus dsl-10e 5bi antenli evin her yerinden çekiyordu , ama benim kafamı karıştıran tplink müşteri hizmetleri temsilcisi btk kararı wifi çekim düşürüldü dedi o yüzden hangi modemi alacağıma bir türlü karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitone -- 20 Nisan 2018; 14:42:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vdsl Modem Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Fiber Modem Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Vdsl modem tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.