Arkadaşlar yeni ttnet üyesi olarak adsl modemimin artık işlevsiz olduğu ve vdsl modeme ihtiyaç duyduğumu öğrendim. En fazla 400 tl gibi bir bütçem var. Bu fiyata ASUS DSL-N16 300Mbps ve TENDA V1200 300MBPS isimli ürünler göz önüne çıkıyor. Bu ürünler 100 m2 bir ev içerisinde problem çekim gücü ile ilgili sorun yaratır mı ya da uygun olur mu bir bilgim yok. Ya da başka bir önerisi olan olursa memnun olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vdsl Modem Tercihi

-
-
Ben de modem arayışındayım fakat sizin bahsettiğiniz Tenda v1200 modem için ısınma sorunu olduğu bir çok yerde yazılmış. Asus veya tp-link (renkleri siyah, dual-mod, yüksek sinyal gücü) olan modemlere bakıyorum ben de.
-
ttnet'den al, daha ucuza gelir. sen de en kötü bir ap alırsın kendine.
-
yeni başlık açmayayım ekleme yapayım. Elimde ASUS DSL-N16 var kabloluda aldığm hız 70mbs iken yarım metre mesafade 50-60mbs ye düşüyor repeater ile en uzak odaya 15-20mbs anca geliyor. Repeater olmadan sinyal alınmıyor desem yeridir 10m civari bir mesafe bu dediğim. Kısacası sinyali çok düşük bu yüzden bende yeni bir modem arıyorum en azından repeatera 40-50 arası hız gelsinki 4k video rahat rahat izleyeyim istiyorum. TP link var benimde kafamda ama airties ev için sinyal performansı iyi diye okudum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X