Şimdi Ara

Vectra B Kullananlar Bakar mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bende 97 Vectra Cd var. Yakıtı konusunda biraz dertliyim. Benimkisi benzinde Ş.İ. 40 - Ş.D. 30 Kuruş yakıyor. Gazda ise Ş.İ. 26,6 - Ş.D. 18 Kuruş yakıyor. Bu model ya da yakın model kullanan arkadaşlar sizin gaz-benzin yakıt değerleriniz nedir acaba. Eğer yüksekse neden çok yakar, nasıl düşürürüz?

• bende Opel vecta 97 GL 1.6 16V modeli.var ayrıca tüpsüz.Şehir içi 22 krş şehir dışında ise 20krş yakıyo.senin yakıt farkı arabanın motoru büyük bu yüzden.Ayrıca keşke tüp taktırmasaydın.Silindir kapaklarını çürütüyor.Benim arkadaşta vardı 98 cd vectra başına geldi baya masraf açtı.yaptığın kar zararıyla çıkıyo...
  • isteka arkadaşım, yakıt bana normal gibi geldi..
    2.0lt, otomatik, ve sonuçta 10 senelik bi araç...

baris8945 arkadaşım, lpg silindir kapaklarını çürütüyo demişsin, olayı açıklayabilirmisin?
    ilk defa duydum böyle bişeyi....
  • Yüksek yakıtın bir çok nedeni vardır ? Öncelikle sürüş, buji, elektriksel donanım, ateşleme, lastikler...vs. ama senin verdiğin değerler normal değerler +50 -50 değişir. Benim arabada seninki gibi yakıyor. Bir de havalar soğuk, yakıt tüketimi artar. Bu nedenle fazla takma.
  • Arkadaşımda 98 vectra cd vardı.yakıtı çok olduğundan sıralı sistem tüp taktırdı.Araba verimden düştü.Bakımda usta tarafından silindir kapaklarının çürüdüğü tespit edilmiş.Tek nedeni de lpg.mühendisler fabrikada en iyi şekilde tasarlayıp piyasaya sürüyor arabaları.millet te gidip tüp taktırıyo.Böyle tasarruf yapacağıma az kullanırım arabayı daha ii.Sonuçta tam olarak bilmiyorum ama 1000 ytl civarı masraf gitmiş.
  • bende 95 vectra gls 2000 motor otomatik vites var benzin ş.içi 400 civarı yakıyordu ş.arası benzinle gitmedim
    sıralı taktırdım ş.içi 200 ş. arası 135 e düştü performansından memnunum
  • Performansı düşüren LPG sistemi değili LPG yakıtı (yani gaz)dır. LPG nin yanma oranı benzinden daha az olduğu için performans doğal olarak düşecektir. Bu performans hız açısından değil, tepki süresinden. Mesela ani kalkışlarda, ataklarda bu durumu kıyaslayabilirsiniz. Benzin bu konuda bir numaradır.
    Bu arada oktanı en yüksek olan gaz: AYgaz Euro LPG 'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw alırsam kızlar bakar mı?
    7 yıl önce açıldı
    Astra K nasıl bilirsiniz
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadasım değerin normal bende 98 cd var sehir dışı 300 şehir içi 400 yakıyor hele deligibi yuklenirsen allah mahafaza;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.