Şimdi Ara

Vectra b kullanıcıları yardım ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba nasip olursa b kasa vectra almayı düşünüyorum. Hatta yarın 16 bin lira olan 97 model 1.6gl bi araca bakmaya gideceğim fakat aklıma bir soru takıldı.

NEDEN 2.0 motor 100küsür beygir CD ( ısıtmalı koltuk , dijital klima, ısıtmalı ayna vs) varken ve bu aracın vergisi yakıtı neredeyse 1.6 ile aynı iken 1.6 daha çok tutuldu ve daha pahalı ? yanlışım varsa düzelterek açıklar mısınız? 1.6 avantajı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybarsbaturay -- 21 Aralık 2013; 0:26:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaturay

Arkadaşlar merhaba nasip olursa b kasa vectra almayı düşünüyorum. Hatta yarın 16 bin lira olan 97 model 1.6gl bi araca bakmaya gideceğim fakat aklıma bir soru takıldı.

NEDEN 2.0 motor 100küsür beygir CD ( ısıtmalı koltuk , dijital klima, ısıtmalı ayna vs) varken ve bu aracın vergisi yakıtı neredeyse 1.6 ile aynı iken 1.6 daha çok tutuldu ve daha pahalı ? yanlışım varsa düzelterek açıklar mısınız? 1.6 avantajı nedir?

bende 2001 model vectra b 1.8 elegance vardı valla ben alma derim temiz falan hikaye masrafı cok olur.
    2.0 motorlar 150 hp
    1.6 motor 105 hp
    sizin sorunuzun cevabı bence 1.6 daha az yakıyor da ondan
    benimki 1.8 di ara motor lpg 2,33 iken s içi 35-45 krş yakıyordu seninki 50 den aşağı yakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmantkulu

quote:

Orijinalden alıntı: aybarsbaturay

Arkadaşlar merhaba nasip olursa b kasa vectra almayı düşünüyorum. Hatta yarın 16 bin lira olan 97 model 1.6gl bi araca bakmaya gideceğim fakat aklıma bir soru takıldı.

bende 2001 model vectra b 1.8 elegance vardı valla ben alma derim temiz falan hikaye masrafı cok olur.
    2.0 motorlar 150 hp
    1.6 motor 105 hp
    sizin sorunuzun cevabı bence 1.6 daha az yakıyor da ondan
    benimki 1.8 di ara motor lpg 2,33 iken s içi 35-45 krş yakıyordu seninki 50 den aşağı yakmaz

o performanstaki bir araç için 50 kuruş normal bence ama lpg ile 35 krş yaktığını iddia ediyorlar

• 2.0 litre motorlar satandart 136 beygirdir.2000 öncesi vectra almamanıızı tavsiye ederim zira makyajlı kasa ile bir çok teknik ve görsel değişiklik yapılmıştır(farlar-tamponlar-titreşim engelleyen ters balast v.s.).Ben de 2 litrelik 100. yıl modelini kullanıyorum ve aracıma yaklaşık 90 bin km dir lpg takılı.Araç şehir içinde 1.6 lardan 1 litre veya çok sıkıştırırsan 3 litre ye kadar fazla yakabilir ancak şehirler arası yolda uzun vites oranı ve güçlü motorun vermiş olduğu avantaj ile 1.6 araçlarla aynı hatta daha az yakar.2.0 lik modeller özellikle cdx ve 100. yıl modelleri donanım yönünden yılına göre oldukça zengindir.Hatta deri döşemeli versiyonlarda standart koltuk ısınta bile vardır.Bunun dışında ara hızlanmalardaki avantajı ile(f23 şanzıman) sollamalarda veya yokuşlarda sizi üzmez.210+ hızlar vectranın düşük rüzgar direnci sayesinde çabuk ulaşılabilir hızlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

2.0 litre motorlar satandart 136 beygirdir.2000 öncesi vectra almamanıızı tavsiye ederim zira makyajlı kasa ile bir çok teknik ve görsel değişiklik yapılmıştır(farlar-tamponlar-titreşim engelleyen ters balast v.s.).Ben de 2 litrelik 100. yıl modelini kullanıyorum ve aracıma yaklaşık 90 bin km dir lpg takılı.Araç şehir içinde 1.6 lardan 1 litre veya çok sıkıştırırsan 3 litre ye kadar fazla yakabilir ancak şehirler arası yolda uzun vites oranı ve güçlü motorun vermiş olduğu avantaj ile 1.6 araçlarla aynı hatta daha az yakar.2.0 lik modeller özellikle cdx ve 100. yıl modelleri donanım yönünden yılına göre oldukça zengindir.Hatta deri döşemeli versiyonlarda standart koltuk ısınta bile vardır.Bunun dışında ara hızlanmalardaki avantajı ile(f23 şanzıman) sollamalarda veya yokuşlarda sizi üzmez.210+ hızlar vectranın düşük rüzgar direnci sayesinde çabuk ulaşılabilir hızlardır.

Doğrudur hocam ben 87 model bmw 3.24 kullanıyorum şuanda bahsettiğimiz performansın yarısını görmüyorum. Böyle ivmeli bir araç için bu yakıt az bile !

Bilgilendirme için teşekkürler fakat bu kış nedense fiyatlar çok can yakıyor . Hele ki Eskişehir içinde ! 2.0 daha uygun fiyatlarda var evet ama satışı rahat olmaz diyorlar. 1.6 da 14-15 liraya 2.0 da 13-14 liraya temiz bulamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum fakat aylardır bakıyorum durum böyle . Hala içimize sinen bi araçla tanışmadık

• Arkadaşım 2000 cc almanı tavsiye ederim.Yakıt olarak inan 1,6 dan daha iyidir.Güç dersen ve uzun yolda isen aracın içinde kendini hem güvende,hemde ekonomide bulursun.Bende 96 model var ve tam tamına 10 yıldır kullanıyorum,Ortalama lpg ile 120-130.000 km yaptum,daha alt ve ön takıma hiç ellemedim.Fiyat olarak ise bakımlı bir aracı 16-17 den aşağı alamazsın,Döküntü ararsan inan 12 ye bile bulursun ama yapacağın masraf abartılı gelebilir ama 20 ye yaklaşırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASTRA F KASA KULLANICILARI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Arkadaşım 2000 cc almanı tavsiye ederim.Yakıt olarak inan 1,6 dan daha iyidir.Güç dersen ve uzun yolda isen aracın içinde kendini hem güvende,hemde ekonomide bulursun.Bende 96 model var ve tam tamına 10 yıldır kullanıyorum,Ortalama lpg ile 120-130.000 km yaptum,daha alt ve ön takıma hiç ellemedim.Fiyat olarak ise bakımlı bir aracı 16-17 den aşağı alamazsın,Döküntü ararsan inan 12 ye bile bulursun ama yapacağın masraf abartılı gelebilir ama 20 ye yaklaşırsın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-bakmadan-gecme-150298376/detay

16-17 97 model araç için çok değil mi hocam nasıl bi piyasadır bu sonuçta kaç yaşında araba istediğin kadar bakımlısını al yine de başını ağrıtabilir. ben 13-14 diye yola çıktım fakat malesef dediğin gibiymiş

• Peki rover 216 hakkında bilginiz var mı ? Elimdeki motorla veya bmw ile takas için bir teklif geldi de karşılığında rover 216 vermeyi düşünüyor
  • vectra için 2000 cc hacımlı motoru tercıh etmenızı tawsıye ederım arkadaslar genel olarak bılgılerı vermısler, aracın arızalanması tamamen bır oncekı kullanıcının aracına bakmasıyla alakalı nasıl bır usta arabaya bakmıs ne kadar ustaymıs bunlar onemlı. temız sorunsuz bır vectra alırsanız sattığınızda eksıklığını hıssettırir
  • f23 şanzımanlar manuel mi acaba ve makyajlı kasada mı var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.