arkadaslar vectra-c ye componenet taktıracam ama orjinallerin yerine uyup uymadığı konusunda bilgim yok eğer takan yada taktıran arkadaslar bana yardımcı olursa sevinirim...
takılırken arabanın kapı içleri komple sökülüyormu onu öğrenmek isityorum??? eskileri cıkarınca companentler yerine tam otururmu oturmazmı acaba? birde dört tane alacam 16,5 cm mi 13 cm mi almam gerekiyor onu bilimyorum yani arabanın orjinalinde kaç cm lik var söküp bakan arkadaslar varsa bana yardımcı olsun lütfen.... teserkkürler simdiden....
arkadaslar kimse yokmu?
vectra-c ye komponent???????
Önlerde Kicker Rs 16.5 var Arkalarda Ground Zero Gzhc 16.5 var .
Arabanın orjinalleri 16.5 önlerde arkalarda . Elegance modelleri dışında arkalarda tweeter yok ama mid var .
2 tk 16.5 component alıp takıcaksın , arabanın sadece kapıları değil bi çok yeri sökülücek , adam gibi bi comp takarsan anfi takman lazım o yüzden bagaja koyarsan benım gıbı anfını ona kablo falan çekiliyor . Benım montajı 5 6 saat sürdü , ön panelde dvd var benım pioneer 5700...
Bu arada anfi alıcaksan orjinal teyb e baglaman ıcın anfi çıkışı lazım , elimde kaliteli var bi tane dvd almadan önce 1 ay kadar kullandım , lazım olursa ( andy_brs@hot. ) ulaş bana ...
sağoasın kardeş ilgin için ben ne zamandır cevap bekliyordum
benim arabada tesisat var zaten (sayılırsa tabi)
amfi jbl gto 755.6 (2x107 W yada 1x300 W + 4 X60w rms) sub jbl gt4-12 (1000W pik 250W rms)
ben bunlara ek olarak component takmayı düşünüyorum o yüzden alacağım componentler rms olarak 60 W' ı gecmemeli
bu yüzden jbl 'in gto 6570c modelini düşünüyorum
problem kapıları sökmeden alacağım compenentlerin kaç cm olduğunu bilmiyorum birde yerlerine tam olarak oturup oturmadıklarınıda bilmiyorum yani aracın orjinalini bozmadan takacam her ikisinin de 16,5 cm olduğundan eminsin demi? dısarıdan bakıldığında arkalar 13 cm gibi duruyor! bu arada benim araba 2004 elegance modeli arkalardada tweter var
birde su heryer sökülecek dedin amfi vs nasılsa orjinal tesisata bağlı durumda sadece componentleri takıp ayar yapsak yetmezmi?
son olarak hoporlörleri sökmek için kapıların iç kısmı tamamen sökülüyormu? ilgin için tekrar cok tesekkür ederim
sağolun arkadaslar..
Nekadarlık bir bütçe ayırdın bu işe..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme