Bildirim
VECTRA DTİ VECTRA GT LAGUNA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Birbiriyle çok farklılık gösteren araçlar.Bunların arasında nasıl kararsız kaldınız merak ettim..
Aradıgınız öncelikler neler söylerseniz daha iyi yardımcı olunabilir.. -
vectra gt aldık memnunuz tavsiye olunur -
2003-2004 laguna yı 21.000-23.000 liraya,çok temiz ve full+full olanını alabilirsiniz.Laguna 2 güvenlikten dünyada ilk 5 yıldızı almış bir araçtır,ayrıca kalitesi,donanımları ve konforu tartışılmazdır.Bence kendinize haksızlık etmeyin,laguna alın keyfini çıkarın -
Laguna'ların 2. eli "parçalarının pahalı olduğu" gerekçesi ile zayıftır.
Vectra DTI motorlar 2000cc olmasına rağmen, common rail dizel teknolojisinin ilk ürünleri olduğu için 100 bg'dir ve tüketimleri de yeni nesil dizel araçlara göre az değildir. Bu aracın yıllık vergisi 800 TL civarındadır.
Vectra GT ise 2.0 150 bg olup güzel bir sport sedan'dır. Jantları arka rüzgarlığı ve stopları gibi özellikleri ile normal Vectra'lardan ayrılır. Temizini bulmak zordur diye biliyorum.
Yıllık vergisi 500 TL civarındadır.
Vectraların 99'da makyajlanan kasaları da oldukça güzeldir.
2.0 CDX full bir araçta zenon far bile mevcuttur. -
Vergi avantajı , servis durumu ve daha yeni model olduğu için 1.6 Laguna II Privilege derim ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X