Şimdi Ara

VECTRA Kullanıcıları veya Bilenler--- ilandaki araç sizce nasıl alınır mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-en-en-dolusu-sunroof-deri-doseme-koltuk-isitma-17-krom-jant-109966755/detay

arkadaşlar bu linkteki vectra sizce nasıldır?? piyasası nasıldır pek bilmiyorum
    aracın 1,6 sını kullandım fakat çekişte ve yakıtta çok zorlanıyo araç

• aracı almayı düşünüyorum bilgisi olan yok mu yardımcı olacak
  • ??? yardımcı olcak çıkmıcak mı
  • Fotoğraflardan pek bişey belli olmuyor akşam çekildiğinden ama araç tutulmayan 2.2 motor vergi ve yakıt olarak sizi üzebilir aracın fabrika verileri hiç iç açıcı değil şehir içi tüketim nerdeyse 14 litre benzin tüple en az 15-16 litre yakar bugünki lpg fiyatalrıyla 35 kuruş rahat yakar birde araç otomatik şanzımzn size sorun çıkartabilir ve size ek külfet getirebilir üstelik bu arabayı 2. elde elden çıkarmak zor, bence bunun yerine 1.6 motorlu manuel vitesli olanları var onlardan bakın aşağı yukarı aynı fiyatlara bulursunuz gelin vazgeçin bu sevdadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 6 Ocak 2013; 1:26:41 >

• tabi bu dediklerinizde mantıklı fakt bi kaç tane daha vectraya baktım gidip özellik bakımından temizlik açısından çok fazla artısı var gibi geldi bana bu aracın. vectra b nin dizeli vardı 2 yıl önce bi daha asla opelin dizeline yaklaşmam
  • 1.6 Vectra Design Edition kullanıcısıyım (Düz Vites) (2. Vectra'm Aynı model ve aynı kasa ).. aracı 1 hafta önce Manisa'dan aldık 30.000 KM de.. aracta nokta hata yok.. (Maşallah ) evet söyledikleri gibi araç sınıfına göre biraz fazla yakıyor ağır oluşundan, fakat kullanıcısına sunmuş olduğu imkanlardan dolayı direk bu fazla yakıt hemen gözardı edilebiliyor.. çünkü yakıt abartı derecesinde fazla değil

sizin sormuş olduğunuz araç ise otomatik vites ve bir Vectra kullanıcısı olarak (2yıl gibi bi sure) otomatik şanz tavsiye etmiyorum, sorunlu diye ilk çıktığı yıllarda servise çağırılanlar bile oldu... ama düz vitesten gayet memnunum ve isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Şiddetle tavsiye ederim Vectra'ları fakat düz vites... bence acele etmeyin kısmetiniz illaki buluyor sizi Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vites riski, vergisi, yakıtı, ileride satışı(ki şimdi nasıl alıcısı çıkıyorsa o zamanda çıkacaktır) problem olmayacaksa içine sindiyse arabayı inceledikten sonra al geç hocam kalkıpta taksicilik yapmayacaksın sonuçta bu araçla.

ayrıca satılık ilanlarına gece çekilen foto koymalarına sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the voyager -- 6 Ocak 2013; 19:42:42 >
  • Yıllık vergisi 8 yaşında olmasına rağmen 1562 TL
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV
  • tek kafama takan konu şanzıman onuda camputeste veya iyi anlayan birine göstermeyi düşünüyorum. yakıt konusunda da araç zaten büyük ağır motoru fazla yormayacağı için fazla bi fark olmayacağını düşünüyorum 1,6 sını kullandım daha önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: BishgeN

1.6 Vectra Design Edition kullanıcısıyım (Düz Vites) (2. Vectra'm Aynı model ve aynı kasa ).. aracı 1 hafta önce Manisa'dan aldık 30.000 KM de.. aracta nokta hata yok.. (Maşallah ) evet söyledikleri gibi araç sınıfına göre biraz fazla yakıyor ağır oluşundan, fakat kullanıcısına sunmuş olduğu imkanlardan dolayı direk bu fazla yakıt hemen gözardı edilebiliyor.. çünkü yakıt abartı derecesinde fazla değil

sizin sormuş olduğunuz araç ise otomatik vites ve bir Vectra kullanıcısı olarak (2yıl gibi bi sure) otomatik şanz tavsiye etmiyorum, sorunlu diye ilk çıktığı yıllarda servise çağırılanlar bile oldu... ama düz vitesten gayet memnunum ve isteklerimi fazlasıyla karşılıyor. Şiddetle tavsiye ederim Vectra'ları fakat düz vites... bence acele etmeyin kısmetiniz illaki buluyor sizi Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...

fazla yakıyor bölümüne katılmıyorum zira bir senedir c2 sahibiyim ve yakıt konusunda araçtan çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

quote:

1.6 Vectra Design Edition kullanıcısıyım (Düz Vites) (2. Vectra'm Aynı model ve aynı kasa ).. aracı 1 hafta önce Manisa'dan aldık 30.000 KM de.. aracta nokta hata yok.. (Maşallah ) evet söyledikleri gibi araç sınıfına göre biraz fazla yakıyor ağır oluşundan, fakat kullanıcısına sunmuş olduğu imkanlardan dolayı direk bu fazla yakıt hemen gözardı edilebiliyor.. çünkü yakıt abartı derecesinde fazla değil

fazla yakıyor bölümüne katılmıyorum zira bir senedir c2 sahibiyim ve yakıt konusunda araçtan çok memnunum

bence vectralarda biraz bilgi sahibi olduktan sonra paylaşım yapın lütfen... makyajlı kasadan sonra Twinport dediğimiz motoru koydular Vectra C2 lere benim aracım 2005 Vectra C... ve yakıt konusunda sizin biraz daha az yakmanız doğal... 1 senede arabayı tanıyamadığınızı düşünüyorum... ben 2 yıldır kullanıyorum önceki mesajımda da belirttiğim gibi.. lütfen yanlıs bilgi vermeyin.. ayrıca arabamdan da çok memnun olduğumu söylemiştim ve altını çiziyorum..
    kazasız sürüşler...

burdan bilgi sahibi olabilirsiniz ayrıca.. Twinport ne demek?? sizin için yararlı olacağını düşünüyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_26998549/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

bence vectralarda biraz bilgi sahibi olduktan sonra paylaşım yapın lütfen... makyajlı kasadan sonra Twinport dediğimiz motoru koydular Vectra C2 lere benim aracım 2005 Vectra C... ve yakıt konusunda sizin biraz daha az yakmanız doğal... 1 senede arabayı tanıyamadığınızı düşünüyorum... ben 2 yıldır kullanıyorum önceki mesajımda da belirttiğim gibi.. lütfen yanlıs bilgi vermeyin.. ayrıca arabamdan da çok memnun olduğumu söylemiştim ve altını çiziyorum..
    kazasız sürüşler...

burdan bilgi sahibi olabilirsiniz ayrıca.. Twinport ne demek?? sizin için yararlı olacağını düşünüyorum...

mrb

Vectranız hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin inş.bende design edition kullanıcısıyım.sizin araca sahibinden.com da günlerce bakmaya doyamamıştım.MAŞALLAH.Allah nazardan korusun...

• bu kasa için otomatik vites büyük risk değmez
  • Ben size bir 2.2 kullanıcısı olarak yardımcı olayım hocam

Bendeki vectra, sedan kasa değil düz vites GTS kasa ama motor komple aynı..

Araçta prins LPG varmış, aynı şekilde benim aracımda da prins LPG mevcut şunu söyleyim montajı iyi yapılmışsa gerçekten yakıt ve performansda kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız. Bir depo ile(42 lt LPG ile) çok dikkatli kullanımda 400 km bile zorlarsınız. (Benim gördüğüm karma maksimum km dir, uzun yolda 460-470 civarını buluyor)

Ben alıp kullanalı yaklasık 15 bin km oldu bu süre zarfında maşallah ciddi bir sıkıntı çıkarmadı. Sadece arka amortisör de problem oldu onu değiştirdim, düzenli bakımını yaptırdıgınız sürece masraf açmaz emin olun. Yalnız 2.2 motor ve LPG li oldugu için az da olsa yağ yakma problemi var, ara ara yağı tamamlarsanız problem olmaz. Benim vectrada şu an 136 bin km de.. Vergisi de bu arabaların kasko indirimi oldugu için öyle 1500 tl felan değil, ben bu ocak ayında 462 lira ödedim. Kasko değerine bakın bu aracbanın alın yüzde 5 ini, çıkan değer güncel vergisinden düşükse bir alt kademeden ödersiniz verigiyi.
    Otomatik vitesin performansı nasıldır bilemiyorum ama bu şanzumanların problemli olmadıgını bende araştırdıgımda öğrenmiştim. Yinede tabi bir risk.

Bana da zamanında "2.2 arabamı alınır", "çok yakar o", "vergisi 1500 tl dir ne yapıyorsun sen çıldırdınmı!" diyen çok oldu

Ama şu an bu arabayı satsam bunun gibi spor, güçlü, her bindiğimde keyif aldığım başka bir arabayı aynı paraya bulamam heralde..

Bu arabaya niyetlendiyseniz yetkili bir servise götürüp 100 tl karşılığında kontrole sokturun. Size bir de yazılı kağıt veriyorlar kaporta durumu vs hakkında

• aracı aldım 24,500 e 3 cm lik bi boya var sadece birde şöför kapı sacı değişmiş sürtmeden kaynaklı camı orjinal duruyo. inşallah satacağım zaman sorun yaşamam ömürlük binmicem sonuçta illaki satarım:D

yalnız arabadan çok çok memnun kaldım 98 a6 dan sonra sürüş keyfinde bi fark yok hatta daha rahat diyebilirim yakıttada audi den çok çok daha az yakıyor motoru büyük olmasına ragmen
  • quote:

quote:

quote:

kazasız sürüşler...

iyi de c2lerin hepsinde twinport kullanılmadı bende de twinport yok makyajlı olmasına rağmen fakat bir focus honda ya da toyotadan çok yakmıyor

• hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.