Şimdi Ara

vectra X25XE titreme sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

98 vectra 2.5 cdx kullanıcısıyım.. Aracım benzinli (LPG yok) geçen gün bir petrol istasyonundan benzin aldım. 2o-30 km sonrasında araç gidişinde titreme meydana geldi. ivmelenirken araç titriyor.

Daha sonrasında bir kaç kırmızı ışıkta durduktan sonra farkettim ki rölantide de bayağı bir titreme oluşmuş. benzinden dolayı bir sorun mu acaba deyip, benzin katkısı alıp depoya koydum ama ciddi bir değişiklik olmadı.. Rölanti düştü benzin sarfiyatım arttı. yüksek devirlerde titreme ortadan kalkıyor, yada ben hissetmiyorum...ama rölantide bayağı belirgin.

Sizce sorun nedir? teşekkürler.

• ateşleme sorunu gibi duruyor. bobinlerle bujileri bir kontrol ettirin derim
  • sadece fikir olsun diye söylüyorum,biraz yüksek devirde kullanın,belki kurum falan bağlamıştır,atar.ayrıca kelebek temizliği de isteyebilir.ateşleme de olabilir.en son subap yanığına kadar yolu var

bu arada çok güzel araban var,favorilerimdendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capricemylove -- 3 Haziran 2013; 13:54:53 >
  • Teşekkürler.. ben hala iyi ve züğürt zihniyetle benzinden olabilir mi aceba düşüncesinden çıksam iyi olcak anlasılan...

@capricemylove teşekkürler.. vazgeçemiyorum bende bi türlü...
  • Yakıttan da yapabilir aceleci olmayın nasıl olsa kısa sürede deponuz boşalır. Yeni yakıtla denersiniz. Belki 98 oktan yakıt almışsınızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sozuak

Yakıttan da yapabilir aceleci olmayın nasıl olsa kısa sürede deponuz boşalır. Yeni yakıtla denersiniz. Belki 98 oktan yakıt almışsınızdır.
    bu ifadeyi sevdim...... teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.