Şimdi Ara

(Vefat etti)ANKARA HACETTEPE - DİKKAT! Kol Bacak Nakli Olan Hasta için ACİL A Rh + Kan İhtiyacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hacettepe kol ve bacak nakli olan hasta için çok kan lazımmış. Hayati riski çok büyük ve A Rh + nasılsa herkeste var diye kimse gitmiyormuş. Ankara'da olan ve kan grubu A Rh + olan arkadaşlar, lütfen üşenmeyin, Hacettepe'de hemen bir ünite kan verin.

Kan Merkezi Yeri: C katı (Çocuk acilden girilebiliyor, labirentte biraz gezip C katına iniyorsunuz)

Güncelleme: Hasta vefat etmis arkadaslar allah rahmet eylesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercelik -- 27 Şubat 2012; 22:55:31 >

• Geçen tvde gördüm adamın kol bacak vs hiç yok.Nakilden sonra yürüyebilecek mi şimdi bunlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Geçen tvde gördüm adamın kol bacak vs hiç yok.Nakilden sonra yürüyebilecek mi şimdi bunlar?
    Yaşarsa bir ihtimal bu organları kullanabilecek. Lütfen yaşaması için destek olalım, çevremizde duyuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omercelik

Hacettepe kol ve bacak nakli olan hasta için çok kan lazımmış. Hayati riski çok büyük ve A Rh + nasılsa herkeste var diye kimse gitmiyormuş. Ankara'da olan ve kan grubu A Rh + olan arkadaşlar, lütfen üşenmeyin, Hacettepe'de hemen bir ünite kan verin.

Kan Merkezi Yeri: C katı (Çocuk acilden girilebiliyor, labirentte biraz gezip C katına iniyorsunuz)

Yöneticilerin dikkatine: Lütfen üst konu yapın. Hastaneden geliyoruz. Hastaya, daha uzun bir süre kan ihtiyacı varmış.

Arkadaslar hacettepeden yeni geliyoruz kan ihtiyaci büyükmüs saatte 60 ünite kan gerekiyormus hastanin durumuda kritikmis A Rh+ olupta Ankarada olanlar 1 ünite kanda siz verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

quote:

Hacettepe kol ve bacak nakli olan hasta için çok kan lazımmış. Hayati riski çok büyük ve A Rh + nasılsa herkeste var diye kimse gitmiyormuş. Ankara'da olan ve kan grubu A Rh + olan arkadaşlar, lütfen üşenmeyin, Hacettepe'de hemen bir ünite kan verin.

Yöneticilerin dikkatine: Lütfen üst konu yapın. Hastaneden geliyoruz. Hastaya, daha uzun bir süre kan ihtiyacı varmış.

Arkadaslar hacettepeden yeni geliyoruz kan ihtiyaci büyükmüs saatte 60 ünite kan gerekiyormus hastanin durumuda kritikmis A Rh+ olupta Ankarada olanlar 1 ünite kanda siz verin.
    ne yani hayati riski vardı neden ameliyata girdi şimdi bu adam bile bile :S

• quote:

quote:

niye kan gerekiyo ki acaba sürekli dışardanmı kan alcak? bide üst konu olmasın hiç görünmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Laugh

ne yani hayati riski vardı neden ameliyata girdi şimdi bu adam bile bile :S

Hocam iki kol iki bacak yok bir umut iste

@Rampage

Hocam 2 kol 2 bacak organ naklediyorlar sürekli kan kaybediyor demekki o yüzden sanirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: talh4wk

niye kan gerekiyo ki acaba sürekli dışardanmı kan alcak? bide üst konu olmasın hiç görünmez

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar durum çok ciddi. Tüm basın organlarında haber arasında kan ihtiyacı kaynamış.

http://www.internethaber.com/ankara-ameliyat-yuz-nakli-kan-hacettepe-universitesi-ihtiyac--403642h.htm
    http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=317570
    http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/Hacettepe__tip_literaturune_gececek.htm?ArticleID=110617
    http://www.aktifhaber.com/tarihi-ameliyat-bitti-kana-ihtiyac-var--564325h.htm
    http://www.ahaber.com.tr/Gundem/2012/02/25/ikinci-yuz-nakli-aciklamasi

Herkes nasılsa A Rh + çok diye düşünüyor ve kimse gitmiyor. Lütfen duyarlı davranalım, bir insanın hayatı söz konusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

Kalbi uzağa pompalayamiyor kanı yeterince güçlü değil sürekli kan vermeleri gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: listen

quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

Kalbi uzağa pompalayamiyor kanı yeterince güçlü değil sürekli kan vermeleri gerekiyor

Alıntıları Göster
    Madem kan lazım önce kanı topla sonra ameliyat yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Galiba ters bisey oldu. Yoksa Allah buyuktur deyip baslamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Alıntıları Göster
    Konu güncel kalsın... Umarım başarılı bi ameliyat olur.

NE kadar zor bi durum ki adam ya ölüm ya yürüyebilmek diyor. Allah yardım etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

Konu güncel kalsın... Umarım başarılı bi ameliyat olur.

NE kadar zor bi durum ki adam ya ölüm ya yürüyebilmek diyor. Allah yardım etsin.

Alıntıları Göster
  • Universiteler birbirleriyle sidik yaristirmadan once her ihtimali dusunup ona gore hareket etmeli! Saatte 60 unite kan ve ameliyat 1 saat surecek bir ameliyat degil... Varin gerisini siz dusunun, caresiz insanlarin umutlarindan yararlanmak ne kadar etikdir tartisilir.

Not: Saglik alanindaki gelismelerimizle gurur duyuyorum fakat, bu isi her olasiligi dusunup ona gore hareket ederek yapmalari gerekiyor.Antalyadayim yoksa elimden geleni yapardim...
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

Up
    Yukari
  • quote:

Yukari

Alıntıları Göster
    saatte 60 ünite kan gerekiyormuş nedir abi, nereye kan veriyor bunlar ya da nasıl bir kan kaybı var o insanın, oha.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Allah yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hastayı biraz olsun anlayabiliyorum. Ankarada olsam hemen giderdim kan vermeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 26 Şubat 2012; 4:46:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KonsolMania

Allah yardımcısı olsun. Çok kötü bir durum. Hastayı biraz olsun anlayabiliyorum. Ankarada olsam hemen giderdim kan vermeye

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.