Merhaba arkadaşlar Korede çalışan amcama şirketten vega A870S telefon vermisler memnun kalmadıgı için bende ondan aldım Fakar telefonu efektif bi şekilde kullanamıyorum icinde android 4.1.4 işletim sistem var fakat vega nın kendi arayüzü internetten ne kadar araştırdıysam bi şey yapamadım telefonu bilgisayara bağlayınca laptop hemen restart atıp boot sistemine gidip media ayarları için komut bekliyor ama bi şey yapamıyorsunuz telefonların içeriklerinden pek anlamadığım için sizlere danışmak zorunda kaldım birincisi ben bu telefona baska arayüzlü(ornek:samsung'un) android sistemini yükleyebilir miyim ikincisi yüklersem bütün donanımları çalısır mı üçüncüsü hiç birini yapamazsam en azından telefonu yuzde yuz turkce yapabilir miyim çünkü kendine has bazı programları sadece korece ve hıc bı sey anlamıyorum ve bazı türkçe yapabilicek programlar indirdim malesef ki olmuyor
RdMzllR
kullanıcısına yanıt
arkadaşım vega'nın kendi android sisteminde (yani indirebileceklerinde de) türkçe dil seçeneği yoktur. ama sana samsung gibi olmasa da iphone gibi bir arayüze sahip TÜRKÇE DİL ekleyebileceğimiz bir MIUI ROM linki veriyorum.
bunu yüklediğinde tüm donanımların sorunsuz çalışacak.
telefonun kendine özgü programları türkçe olmaz. onu sağlayabilmek için kendin çabalamalısın.
sana şuan bu kadar yardımcı olabiliyorum.bu işlere yabancı olduğunu yazmışsın. eğer yazdıklarımı anlamadıysan bile verdiğim linklerden 2 adet dosyayı indir. haberleşelim ve umarım telefonunu kullanabilir bir hale getirmiş oluruz.