< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 3 Mayıs 2018; 13:29:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 3 Mayıs 2018; 13:29:57 > |
Yahu şu insanlar hala garantinin vatan tarafından değil, ithalatçı firma tarafından verildiğini anlayamadı gitti. Vatan yalnızca 2 yıl boyunca servise gidecek ürüne lojistik destek veriyor. Bu kadar. Bitti. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Hala sayıyolar yok vatan şöyle, vatan böyle. Buradaki tek yanlış vatana gittiğinde, buradaki servis elemanının ‘garantisi devam ediyor ancak 2 yılı geçtiği için biz servise yollamıyoruz, kendizin götürmesi gerekiyor’ dememesi olmuş. Vatan için söylenecek bir şey varsa, piyasadaki en kazık fiyatlara sahip olmasıdır. Onun dışında garanti sürecindeki yadğnz olumlu veya olumsuz deneyimler tamamen ithalatçı firmayla alakalıdır.
|
Vatan bilgisayar garanti ve müşteri memnuniyeti konusunda piyasanın en güvenilmez şirketlerinden biri. Çalışanları da bir o kadar rezalet ve bilgisiz. Sıfır monitör aldık 800 TL para verdik kasada ödemesi gerçekleşti alıp götürmeden önce ben bu monitörün ölü pixeli var mı kontrol etmek istiyorum eğer bir sorunu varsa direk burada iade edicem dedim birbirlerine bakıyorlar gerek yok bir sorun çıkmaz falan yaptılar tabi yer mi anadolu çocuğu. Dedim bunu götürürüm 1 saat sonra ölü pixel olduğunu görür ve getirirsem direk değişim yapacak mısınız? net cevap HAYIR. O zaman almıyorum kardeşim ya bunu açın gözümle test edicem yada iadesini alın dedim adam aldı götürdü arkaya bilgisayara bile bağlamadan direk fişe takıp bana AOC logusunu gösteriyor bak ölü pixel yok diye. Dedim kardeşim Allah aşkına nasıl sizi işe aldılar ya siyah ekranda nasıl ölü pixeli görücez? yok görünür yok ölü pixel beyaz olur
İşini bilmeyen kimse vatandan alışveriş yapmasın internetten yapsın en azından sorgusuz sualsiz iade hakkı var. |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 3 Mayıs 2018; 13:39:10 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|