Şimdi Ara

VEKTRON elektroniğe sonsuz teşekkürler (ram)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan 1 ay önce ram arızası yasadım.8gb tek slot ram.vatan bilgisayara götürdüğümde 2 yıl garantisini doldurduğu için yapacakları hiçbirşey olmadığını hatta çöpe atıp yeni bir ram satmaya calıstılar.Sonra arastırmalarım sonucunda gskıll kıngston corsaır markalarının 5 yıl garantili oldugunu öğrendim ve türkiye distiribütörü olan ''Vektron elektroniği'' aradım 2015 te aldıgımı söyledım arızalı olup çalışmadığını söyledım ve bu çok normal bir seymıs adreslerıne kargoladım ram'imi.2 gün sonra değişimi gerçekleşti şuan elime ulaştı.
    bu yazımın ram i bozulan herkese emsal teşgil etmesi için yazıyorum.bu arada VEKTRON elektroniğe sonsuz teşekkürler..VEKTRON elektroniğe sonsuz teşekkürler (ram)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 3 Mayıs 2018; 13:29:57 >

• Yahu şu insanlar hala garantinin vatan tarafından değil, ithalatçı firma tarafından verildiğini anlayamadı gitti. Vatan yalnızca 2 yıl boyunca servise gidecek ürüne lojistik destek veriyor. Bu kadar. Bitti. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Hala sayıyolar yok vatan şöyle, vatan böyle. Buradaki tek yanlış vatana gittiğinde, buradaki servis elemanının ‘garantisi devam ediyor ancak 2 yılı geçtiği için biz servise yollamıyoruz, kendizin götürmesi gerekiyor’ dememesi olmuş. Vatan için söylenecek bir şey varsa, piyasadaki en kazık fiyatlara sahip olmasıdır. Onun dışında garanti sürecindeki yadğnz olumlu veya olumsuz deneyimler tamamen ithalatçı firmayla alakalıdır.
    Vatan bilgisayar garanti ve müşteri memnuniyeti konusunda piyasanın en güvenilmez şirketlerinden biri. Çalışanları da bir o kadar rezalet ve bilgisiz. Sıfır monitör aldık 800 TL para verdik kasada ödemesi gerçekleşti alıp götürmeden önce ben bu monitörün ölü pixeli var mı kontrol etmek istiyorum eğer bir sorunu varsa direk burada iade edicem dedim birbirlerine bakıyorlar gerek yok bir sorun çıkmaz falan yaptılar tabi yer mi anadolu çocuğu. Dedim bunu götürürüm 1 saat sonra ölü pixel olduğunu görür ve getirirsem direk değişim yapacak mısınız? net cevap HAYIR. O zaman almıyorum kardeşim ya bunu açın gözümle test edicem yada iadesini alın dedim adam aldı götürdü arkaya bilgisayara bile bağlamadan direk fişe takıp bana AOC logusunu gösteriyor bak ölü pixel yok diye. Dedim kardeşim Allah aşkına nasıl sizi işe aldılar ya siyah ekranda nasıl ölü pixeli görücez? yok görünür yok ölü pixel beyaz olur

İşini bilmeyen kimse vatandan alışveriş yapmasın internetten yapsın en azından sorgusuz sualsiz iade hakkı var.
  • Tanınmış ram markaların ürünleri genellikle "ömür boyu" garantili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BUR@K-

Tanınmış ram markaların ürünleri genellikle "ömür boyu" garantili olur.
    sıradan bir ram alın ve aradan 2 yıl gectıkten sonra vatan bilgisayara arızalı dıyerek götürün derim garantisi geçmiş deyip çöp muamelesi yapıyorlar.
  • ahmet_ozblgn A kullanıcısına yanıt
    Hata vatan'a götürmekte zaten. Servislik iş olunca direk servisi kim veriyorsa ona gitmek en doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E2A3DE6D

Hata vatan'a götürmekte zaten. Servislik iş olunca direk servisi kim veriyorsa ona gitmek en doğrusu.
    evet çok doğru ben sadece bu konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlara emsal teşgil etmesi acısından paylastım teşekkürler
  • Vatan bilgisayar garanti ve müşteri memnuniyeti konusunda piyasanın en güvenilmez şirketlerinden biri. Çalışanları da bir o kadar rezalet ve bilgisiz. Sıfır monitör aldık 800 TL para verdik kasada ödemesi gerçekleşti alıp götürmeden önce ben bu monitörün ölü pixeli var mı kontrol etmek istiyorum eğer bir sorunu varsa direk burada iade edicem dedim birbirlerine bakıyorlar gerek yok bir sorun çıkmaz falan yaptılar tabi yer mi anadolu çocuğu. Dedim bunu götürürüm 1 saat sonra ölü pixel olduğunu görür ve getirirsem direk değişim yapacak mısınız? net cevap HAYIR. O zaman almıyorum kardeşim ya bunu açın gözümle test edicem yada iadesini alın dedim adam aldı götürdü arkaya bilgisayara bile bağlamadan direk fişe takıp bana AOC logusunu gösteriyor bak ölü pixel yok diye. Dedim kardeşim Allah aşkına nasıl sizi işe aldılar ya siyah ekranda nasıl ölü pixeli görücez? yok görünür yok ölü pixel beyaz olur

İşini bilmeyen kimse vatandan alışveriş yapmasın internetten yapsın en azından sorgusuz sualsiz iade hakkı var.

• Adres ve telefon bilgilerinizi kaldırın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yahu şu insanlar hala garantinin vatan tarafından değil, ithalatçı firma tarafından verildiğini anlayamadı gitti. Vatan yalnızca 2 yıl boyunca servise gidecek ürüne lojistik destek veriyor. Bu kadar. Bitti. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Hala sayıyolar yok vatan şöyle, vatan böyle. Buradaki tek yanlış vatana gittiğinde, buradaki servis elemanının ‘garantisi devam ediyor ancak 2 yılı geçtiği için biz servise yollamıyoruz, kendizin götürmesi gerekiyor’ dememesi olmuş. Vatan için söylenecek bir şey varsa, piyasadaki en kazık fiyatlara sahip olmasıdır. Onun dışında garanti sürecindeki yadğnz olumlu veya olumsuz deneyimler tamamen ithalatçı firmayla alakalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anormal veya fazladan bir şey yok ki. Adamlar normal prosedürü uygulamış. Zaten değişim oluyor bu parçalarda. Benim 6 senelik hx850, Hollanda'ya gönderdiğimde hx850i ile değişti, sıfır geldi.

Artık nasıl bir ülke olduysak, işler ne kadar berbat hale geldiyse normal, olması gereken şeyler olunca sevinmeye başladık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan güven konusunda diğerlerinden daha iyi 2 yıl geçmiş adamlar ne yapsin ömur boyu beleş garantimi versin ? Varsa böyle firma söyleyinde bilelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kingston aliyom ben hep hem omur boyu garantili hemde daha hic bozulmadi ddr2 ram bile var elimde calisan :) hepsi kingston

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkbozkus

Yahu şu insanlar hala garantinin vatan tarafından değil, ithalatçı firma tarafından verildiğini anlayamadı gitti. Vatan yalnızca 2 yıl boyunca servise gidecek ürüne lojistik destek veriyor. Bu kadar. Bitti. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Hala sayıyolar yok vatan şöyle, vatan böyle. Buradaki tek yanlış vatana gittiğinde, buradaki servis elemanının ‘garantisi devam ediyor ancak 2 yılı geçtiği için biz servise yollamıyoruz, kendizin götürmesi gerekiyor’ dememesi olmuş. Vatan için söylenecek bir şey varsa, piyasadaki en kazık fiyatlara sahip olmasıdır. Onun dışında garanti sürecindeki yadğnz olumlu veya olumsuz deneyimler tamamen ithalatçı firmayla alakalıdır.
    evet çok doğru söylüyorsunuz fakat bunun gbi şeyler hep bilgisizlik'ten oluyor, ben yenı öğrendiğim için ve 400 tl lık ram çöp oldu sanıp sonra sıfırının elime ulasması bununda 2 günde olmus olması hosumada gitti açıkçası ve artık ithalatçı garantisine güveniyorum. Şunu biliyoruz ki internet sitelerinde ki oem fıyatları uygun. güvendiğiniz site önerisi yapabilirmisiniz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_ozblgn -- 3 Mayıs 2018; 13:39:10 >

• sizlerden son bir sorum olacak önceki ram im bozulmustu.yeni gelen ram i kasaya taktım fakat şimdide acaba yıne bozulurmu dıye düşünüyorum sizce yıne bozulurmu yoksa rahat mı olmalıyım ?
    Ram zırt pırt bozulan bi şey değil. Tak kullan şanssızlığından bi daha bozulursa servise gidersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BUR@K- kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında ona ömür boyu dedikleride kanunda 7 yıl olarak geçiyor. 7 yıl boyunca ömrü boyu garantisi veriliyorsa teknik servisler destek vermek zorundalar.
  • Piyasa öylesine çakallarla dolu ki kurumsal dediğiniz firmalar bile müşterilerini söğişlemek için her türlü yolu dener hale gelmiş. Böylesi bir piyasada işini olması gerektiği şekilde yapan firmalara bile teşekkür etme ihtiyacı hissediyoruz haliyle. Halbuki adamlar sadece görevlerini yapıyorlar, arızalı ürünü teslim alıp yerine müşteriye yenisini verip arızalı ürünü üretici firmaya iade ediyorlar, bu kadar basit.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.