Verem Oldum Soruları Alayım[Tüberkloz]
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geçmiş olsun maskeyle gez. Yaş kaç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Nasıl bulaşıyor, kalıtsal mı?
-
Geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Artık eskisi gibi değil tedavi ediyorlar moralinizi yüksek tutun.
Nasıl kaptın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arthur morgan geldi aklıma. Geçmiş olsun. Modern zamanda verem’in bir tehlikesi yok.
ben de başlangıcı olmuştum donuz gribi zamanı. düşün başlangıcında 3 ay yataktan kalkamadım. her öksürdüğümde ciğerime bıçak saplanıyor gibi acıyordu.
hayatımda ilaç kutum ilk bu kadar fazla dolmuştu 9 mm mermi gibi antibiyotikler falan geçmiş olsun da veremken nasıl yazıyon ben bilgisayarı açmaya zorlanıyodum.
-
Flyingin bi bilmediği namaz, onu da bilir kılmaz
bir hikaye var..
bir gün bir emmiye sormuşlar içki içer misin diye; "akşamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan akşamaa" demiş.
peki demişler namaz kılıyor musun; "bayramdanbayramabayramdanbayrama" demiş.
-
Benim kardes verem sağlıkta çalışıyor öğrenmek istediğin birşey olursa sorabilirsin
Bu arada geçmiş olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bende hiçbir belirti yokki hocam 2 gün kanlı balgam olmuştu hafif düzeyde birde 1 hafta hastaydım şimdi bişey yok ilaca başlamadım daha 7mm çıktığı için 2 ay sonra yeniden test yaptır dediler
-
nasıl yok knk 2 ay sonra yaptıracağım test pozitif çıkarsa 6 ay 10 tane ilaç kullanmam gerekecek
-
eskiden ölümcüldü. insanlar dağlardaki ormanlık yerlere kurulan sanatoryumlara giderlerdi belki iyileşirim umuduyla. şimdi antibiyotik ile tedavi ediliyor.
hiç unutmam uludağ'da mı ne bir otele gitmiştik minnakken. orası eskiden sanatoryummuş daha sonra ihtiyaç kalmayınca otele dönüştürülmüş. ama hala içinde bulunan hayaletlerden bahsederlerdi. efendim bunlar eski hastaların hayaletleriymiş gece vakti ortaya çıkarlarmış. bazen koridolarda çocuk kahkaları gelirmiş ve koridora baktıklarında bi silüetin bisiklet sürdüğünü görürlermiş. daha baya bir hikaye anlatmışlardı da unuttum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Aralık 2024; 17:8:53 > -
yok knk hiç öpüşmedim bilequote:
Orijinalden alıntı: izayoi
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aids misin be mübarek? nasıl verem olabildin? eskiden insanlar kötü şartlarda kolay verem olabiliyordu. şimdi daha iyi yaşıyorsun vs. palavra gibi geldi.
-
bende anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: pskillerchetoaids misin be mübarek? nasıl verem olabildin? eskiden insanlar kötü şartlarda kolay verem olabiliyordu. şimdi daha iyi yaşıyorsun vs. palavra gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X