Şimdi Ara

Verem Oldum Soruları Alayım[Tüberkloz]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce kanlı balgam vardı 2-3 gün süren acilde kan ve akciğer röntgeni çektirdim sıkıntı yoktu değerlerim iyidi sonra sağlık taraması yaptırdım ppd testim 7mm çıktı
    2-3 hafta sonra testi tekrarlayacamda veremim muhtemelen
    Soruları alayım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun maskeyle gez. Yaş kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  

• Nasıl bulaşıyor, kalıtsal mı?

• Geçmiş olsun hocam çok üzüldüm. Artık eskisi gibi değil tedavi ediyorlar moralinizi yüksek tutun.

• Nasıl kaptın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arthur morgan geldi aklıma. Geçmiş olsun. Modern zamanda verem’in bir tehlikesi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GRİP OLDUM YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de başlangıcı olmuştum donuz gribi zamanı. düşün başlangıcında 3 ay yataktan kalkamadım. her öksürdüğümde ciğerime bıçak saplanıyor gibi acıyordu.

hayatımda ilaç kutum ilk bu kadar fazla dolmuştu 9 mm mermi gibi antibiyotikler falan geçmiş olsun da veremken nasıl yazıyon ben bilgisayarı açmaya zorlanıyodum.

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Flyingin bi bilmediği namaz, onu da bilir kılmaz

• izayoi kullanıcısına yanıt

bir hikaye var..

bir gün bir emmiye sormuşlar içki içer misin diye; "akşamdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan akşamaa" demiş.

peki demişler namaz kılıyor musun; "bayramdanbayramabayramdanbayrama" demiş.

• Benim kardes verem sağlıkta çalışıyor öğrenmek istediğin birşey olursa sorabilirsin
    Bu arada geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unraveling kullanıcısına yanıt

bende hiçbir belirti yokki hocam 2 gün kanlı balgam olmuştu hafif düzeyde birde 1 hafta hastaydım şimdi bişey yok ilaca başlamadım daha 7mm çıktığı için 2 ay sonra yeniden test yaptır dediler

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

nasıl yok knk 2 ay sonra yaptıracağım test pozitif çıkarsa 6 ay 10 tane ilaç kullanmam gerekecek

• TavukMemesi kullanıcısına yanıt

eskiden ölümcüldü. insanlar dağlardaki ormanlık yerlere kurulan sanatoryumlara giderlerdi belki iyileşirim umuduyla. şimdi antibiyotik ile tedavi ediliyor.

hiç unutmam uludağ'da mı ne bir otele gitmiştik minnakken. orası eskiden sanatoryummuş daha sonra ihtiyaç kalmayınca otele dönüştürülmüş. ama hala içinde bulunan hayaletlerden bahsederlerdi. efendim bunlar eski hastaların hayaletleriymiş gece vakti ortaya çıkarlarmış. bazen koridolarda çocuk kahkaları gelirmiş ve koridora baktıklarında bi silüetin bisiklet sürdüğünü görürlermiş. daha baya bir hikaye anlatmışlardı da unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 26 Aralık 2024; 17:8:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Bu mesaj silindi.
    yok knk hiç öpüşmedim bile

• aids misin be mübarek? nasıl verem olabildin? eskiden insanlar kötü şartlarda kolay verem olabiliyordu. şimdi daha iyi yaşıyorsun vs. palavra gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

aids misin be mübarek? nasıl verem olabildin? eskiden insanlar kötü şartlarda kolay verem olabiliyordu. şimdi daha iyi yaşıyorsun vs. palavra gibi geldi.

bende anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.