Şimdi Ara

Veri kurtarmak istiyorum. bir yerde takıldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün jb yükledim. ve ardından yedek almadan wipe işlemi yaptım ve bütün bilgilerim gitti.
    recovery my files kullanarak verileri geri alabilirim. Ama program telefonu görmüyor. bilgisayara telefonu usb bellek olarak tanıtmam lazım.
    bunu nasıl yapabilirim. veya başka çözüm var mı veri kurtarmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: corleone26

bugün jb yükledim. ve ardından yedek almadan wipe işlemi yaptım ve bütün bilgilerim gitti.
    recovery my files kullanarak verileri geri alabilirim. Ama program telefonu görmüyor. bilgisayara telefonu usb bellek olarak tanıtmam lazım.

AYARLAR - DİĞER AYARLAR - Bağ. ve taşınabilir WiFi alanı kısmına girin ve USB bağlanıyor kısmını kontrol edin. Oradaki kutucuk işaretsiz olması gerekiyor. İşaretli ise işareti kaldırın.
  • Aynı sorunu yaşıyorum program telefonu görmüyor. Nedir bunun çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corleone26

bugün jb yükledim. ve ardından yedek almadan wipe işlemi yaptım ve bütün bilgilerim gitti.

aynı sorun bendede oldu siz çözüm bulabildinizmi
  • daha önce bende pc üzerinde kurtarma yapmaya calıstım olmadı. fotoğraf kurtaracaksan google play deki recovery programlarını da dene derim. disk digger meselahttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukba_1 -- 27 Mart 2015; 20:40:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.