Şimdi Ara

Vestel %30 luk vergi için baskı yapıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %15 ila %30 arasında değişecek zamlar ile şu anda üst seviye telefonlar için gereken minimum ücret 2.000TL iken 2.300TL ve üzeri fiyatlara yükselecek. Hatta belirtmekte fayda var, normalde Ekonomi Bakanlığı tarafından %15 minimum olarak belirlenen zamda yerli üreticiler bunun %30 olarak yapılmasında ısrarcılar. Yani 2.300TL değil belki de minimum 2.600TL civarlarında gezebilir. Bu da demek oluyor ki şu anda 2.500'ü aşan telefonlar 3.000TL gibi fiyatlara yükselecekler.

Böyle bir firma olamaz böyle bir devlet olamaz %15 vergi zaten çok iken yerli üreticiler %30 olsun diye baskı yapıyor yani elektronikde vergi yaklaşık %65 olacak aynı benzin gibi. Bu halkımız bilinçlenmeli bu iş böyle gitmez yeter artık

kaynak :http://www.webtekno.com/mobil/gelecek-olan-zam-ile-telefon-fiyatlari-nasil-olacak-h8913.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Temmuz 2015; 22:44:14 >

• Yarın ilk işim vestel şubelerine koli içinde dışkı kargolamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumfiçu -- 8 Temmuz 2015; 0:32:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun bunun firması ne olacak.Bir şeyler yazmak isterdim ancak ban atarlar
  • Vestel 500-600 liraya kaliteli telefon yapsa alinir.Sen 900 liraya kalitesiz telefon yaparsan ben 100 lira daha koyar lg g2,sony z1 alirim.Kimse kusura bakmasin.Gerekirse yurtdisindan getirtirim ama yinede vestel almam bu saaten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lütfen eş dost kim varsa inadına vestel aldırmayın ! VESTEL ALMA ALDIRTMA !

ayrıca devleti yönetenlere ayrı sinirliyim. Madem yerli üretim gelişecek, yerli üretimdeki vergiyi %10 %15 kaldırsan yeter zaten. halka geçirmeye yer arıyosunuz sizde buldunuz böyle saf halkı zengin edin tabi kendinizi ,yandaşlarınızı !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 7 Temmuz 2015; 22:50:01 >
  • Ya böyle şirkete ciddi lanet olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Vestel %30 luk vergi için baskı yapıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 7 Temmuz 2015; 22:48:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sat diskavri al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli üretici iyi hoş geliştirsin kendini biz de destek olalım da, Vestel'in bu yaptığını kim nasıl sızdırdı bilmiyorum ama firmaya sağlam darbe inmesine neden oldu. Vestel'in bu teklifi yerli üreticiyi dışarıya karşı koruma adına yıllardır yapılan bir şeydi zaten. Çeşitli sebeplerden dolayı arçelik'te tercih edilmiyor birçok aile tarafından. Beko ve Siemens sağlam kar açıklıyordur son birkaç yıldır

Ders gibi olaylar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 7 Temmuz 2015; 22:55:15 >
  • bu tür şeylerden bıktıysanız ldp'ye oy verin
  • Eve vestel sokmam

Üçün birini alsın zorlu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Yerli üretici iyi hoş geliştirsin kendini biz de destek olalım da, Vestel'in bu yaptığını kim nasıl sızdırdı bilmiyorum ama firmaya sağlam darbe inmesine neden oldu. Vestel'in bu teklifi yerli üretici dışarıya karşı koruma adına yıllardır yapılan bir şeydi zaten. Çeşitli sebeplerden dolayı arçelik'te tercih edilmiyor birçok aile tarafından. Beko ve Siemens sağlam kar açıklıyordur son birkaç yıldır

Hocam arçelik firmasının vergi artsın diye baskı yapacağını sanmıyorum Ali Koçun yaptığı konuşmadan sonra. Vestelden allah razı olsun gururla yerli halka geçirmeye çalışıyolar.
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Arçelik farklı sebepten ötürü ama spekülasyondan ibaret yani sadece tercih sıraında ilk sırada olmadığını biliyorum belki ben abartıyorumdur, neyse konu kirlenmesin

• quote:

Orijinalden alıntı: YukarıBakanKaraAyYüzü

bu tür şeylerden bıktıysanız ldp'ye oy verin

ldp tweet attı kol bozuk diye maalesef o kol değişmeden oy vermeyiz
  • Kim ne derse desin VESTEL

• Beyler birisi bir ana konu açsın şu AKK olayındaki gibi yayalım bunu da. Boykot edelim. Başka yolu yok.
  • mıçanadam M kullanıcısına yanıt
    Doğrudur mobilim araştırma yapmadan üstün körü yazdım o kısımları kusuruma bakmayın

• Zorlu'nun cebi dolsun diye vergi mi gelecek ithal mala. Ne bicim ekonomi yonetimi bu. Apple'in ABD hukumetine Samsung urunlerine zam yap diyebiliyor mu? Sirketlerin hukumetle bu kadar icli disli olmasi tam bir sacmalik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Beyler birisi bir ana konu açsın şu AKK olayındaki gibi yayalım bunu da. Boykot edelim. Başka yolu yok.

telefon bolumunden ulasabileecegin mobilden elli sayfalik bir konu var, onun icinde bjrisi actigi change.org imza kampanyasini paylasiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Beyler birisi bir ana konu açsın şu AKK olayındaki gibi yayalım bunu da. Boykot edelim. Başka yolu yok.

telefon bolumunden ulasabileecegin mobilden elli sayfalik bir konu var, onun icinde bjrisi actigi change.org imza kampanyasini paylasiyordu

Konu dışına yansıtılması lazım bunun daha geniş kitleler için. Başka türlü yayılmaz bu olay.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.