Şimdi Ara

Vestel 42FA8200 Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu uzun süredir araştırıyorum fakat başlıkta belirttiğim model için herhangi bir inceleme, yorum vs. bilgisi bulamadım. Vestel 42FA8200 model televizyon almayı düşünüyorum. Özellikleri bir çok muadiline göre oldukça etkileyici;

Vestel 42FA8200 Almayı Düşünüyorum

-600 Hz Yenileme Hızı
    -Çifte Ekran Teknolojisi ve 2 adet gözlüğü
    -3D ve 4 Adet Pasif Gözlük
    -2D yayını, 3D yayına çevirebilme
    -Pixellence görüntü işleme
    -Dahili WiFi
    -Browser üzerinde Java Desteği (Araştırdım bu sayede internette çoğu film sitesinden vb. yerden video izleyebiliyormuşuz)
    -Smart TV
    -Dahili HD Uydu Alıcısı
    -İnternet TV Özelliği (Ne olduğunu anlamadım?)

Yorumları okudum seri olarak (8000 serisi) kanal geçişleri Philips ve LG 'den hızlı, Samsung 'a yakın diyorlar.

ANCAK tek isteğim burada "Vestel mi aman uzak dur", "Parana kıyıp Vestel alacağına git aynı fiyata A markasına bak", "A markası varken yaklaşma" gibi marka fanatikliği ile ilgili yorum YAP-MA-YI-NIZ. Tek isteğim bu modeli kullanan veya gören varsa yorum yapabilirse çok sevinirim. 1399 TL satış fiyatı var şu anda. İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler. Veya 1399 TL'ye aynı özellikte TV önerisi var ise ben çok memnunum vs şeklinde paylaşırsanız sevinirim.

Araştırmalardan elde edindiğim bilgilere göre
    -Samsung TV lerde genel olarak bulutlanma konusundan aşırı şikayet var ve servis bu konuyu kesinlikle sallamıyor.
    -LG servis konusunda rezalet, herhangi bir sorunda sizi sonuna kadar uğraştırıyor
    -Philips babama almıştım altyazılarda türkçe karakter desteği 0, bütün filmlerde bütün altyazıların karakterlerini ingilizce karakterlerle değiştirip, Sıkıldım gibi kelimelerin azizliği yüzünden filmin bütün ciddiyetinin bozulması söz konusu kesinlikle düşünmediğim bir marka. Uydu alıcısı kitlenir, TV kumandaya cevap vermez takılı kalır, kanallar 40 saatte değişir vs. Ha ama görüntü kalitesi muhteşem ona birşey diyemem kesinlikle sünme vs. yapmıyor.
    -Vestel kullananlar yalnızca ürünün geç geldiği ile ilgili şikayette bulunmuşlar.

EDİT:

-Vestel müşteri temsilcisi ile görüştüm TV'nin gerçek yenilme hızı 100 HZ imiş. Yazılımsal olarak 600 HZ olarak gözükmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msgumus -- 2 Temmuz 2015; 8:23:01 >

• Bende almayı düşünüyorum n11 word carda taksit yapmasını bekliyorum.Bende atlanta g 4 mini var ben sadece en ucuz alanabilir 3d tv diye bunu almayı düşünüyorum.Nedense magazalarda 1499 fiyat ile satılıyor.n11 gibi sitelerde ise 1370-111 puan ile 1270 alınabiliyor nasıl iş anlamadım.Alırsan mesajını bekliyorum.Ben magazalarda baktım görüntü kalitesi iyi ondan yana sıkıntı yok bir tek 3d sini bilmiyorum.Bence bu fiyatlara alıncak en iyi tivi ...
  • Bende almayı düşünüyorum.
    Çifte ekran özelliği beni etkiledi.
    playstation oyunlarında işime yarayabilir.
    N11'den kupon takip ediyorum.
    Cihazın optik ses çıkışı yokmuş galiba
  • arkadaşlar en son bugün başıma gelen bir olayı anlatayım
    yaklaşık 4 ay önce arızalanan tv mi vestel yetkili bayisine götürdüm. arıza ekran donması idi. ses var görüntü yoktu. anakart arızalı denerek 270 tl karşılığında değişildi. bu süreç parça siparişi ile beraber 10 gün sürdü. eve geld,kten 3 gün sonra tv aynı sorunu tekrar çıkardı. geri götürdüğümde yaklaşık 15 gün serviste kaldı sorun yok dendi. almaya gittiğimde ustaların yanında tv dondu. usta tamam sorunu anladım dedi. meğerse panelde çatlak varmış. yaklaşık 10 günde böyle bekledim. (sonra lehim yaptıklarını sonradan öğrendim.) tv yi eve getirdim 10 gün sonra tv tekrar sorun çıkardı. ve bana tekrar servis yolu göründü. usta tv lcd olduğu için fazla ısınıyor bu sebeple lehim açılıyor dedi. ve tam 2 aylık bir bekleme süresinden sonra bugün tv mi anakartı olmadan paneli çatlak 30 tl işçilik kesilerek 240 tl geri aldım. vestel ne kadar kaliteli? mal üretirse üretsin yetkili servisi ürünü tamir edemedikten sonra bir önemi yok. bu arada evimdeki tüm beyaz eşyayı vestel almıştım. önce buzdolabım arızalandı yaklaşık 4 ayda tamir edilemeden geri iade edildi şimdi de televizyonum ve sırada diğerleri. elveda vestel. gümrük vergisine zam gelecekmiş. az yerim yine de vestel değil ithal mal alırım. arkadaşlar tercih sizin

• Arkadaş bende teknosadan 1350 lg çamaşır makinesi aldım.karttan çektiler ondan sonra abi 15 gün içinde makinen gelecek dediler yuh dedim niye baştan söylemiyorsunuz dedim iade edin dedim abi bugun olmaz yarın gel paranı iade edelim dediler.Hatun da az bekleriz dedi kavga çıkarma neyse 23 gün sonra makine geldi ben evde yoktum.kutuyu vurmuşlar makinenin sol tarafı komple ezik duvar tarafına yaslamışlar birde kutuyu çiziksiz teslim aldım diye hatuna imza attırıp gitmişler.araki ulaşasın ankara/etlik forum ankara avm teknosaya ulaşasın.Lg güneş elektronik servisi araki telefona baksınlar hep meşgul kendim en az 3 er kere araba ile gidip kavga edip neyseki karakolluk olacak düzeyde .....29 günde 2 saglam makine geldi.Firmalar üretiyor ama bizim teknik servisler o kadar kötü ve yogun ki insan deliriyor.ben hiç Teknosa Müşteri Hizmetlerini aramamıştım inanın şaka gibiler arayıp şikayet oluşturuyorsun 10 gün sonra dönüş yapıyorlar.Kızdıgın TTnet ve avea nın 3 gün sonra araması bile nimet miş .HEP DEDİKLERİ GİBİ ELEKRONİK İŞİ ŞANŞ İŞİ FİRMALARLA ALAKASI YOK.

• Bende vazgeçme taraftarı olmayı düşünüyorum. Diğer TV lerde 2 x 10 Watt Hoparlör var iken bunda 2 x 8 Watt Hoparlör var ve ekstra bir ses sistemi almak istemiyorum. Vestelin teknik ekibiyle alakalı çok sorun okudum ama LG nin servisi kadar adi ve rezalet bir serviste hayatımda görmedim. Bu işlerin markayla vs. alakası bulunmamaktadır. Bu arada sorundan bahsetmişsin ancak bir ürün bir yıl içerisinde aynı hatayı 2 den fazla gösterdiği takdirde koşulsuz iade imkanınız bulunmaktadır. Benim komşum aldığı Asus bilgisayarı 2. senesinin sonunda karşılaştığı tekrar eden ısınma problemi nedeniyle bu şekilde aldığı fiyata vererek daha üst model bir bilgisayar almıştı.

Onun dışında 600 Hz olması vs. gerçekten avantaj ama 1080p filmlerin çoğu DTS ses sistemi destekli bende sürekli olarak çevirme yapmak istemiyorum bu TV de ise DTS ses sistemi desteği malesef yok. Vergi zamlarıda yolda acil birşeyler bulmam gerekiyor. Muhteşem ülkemin muhteşem vergileri sağolsun. Doğudakiler çalar biz öderiz, adam vergi kaçırır biz öderiz, soluduğumuz havaya vergi öderiz, sokak aydınlatmasına vergi öderiz, verdiğimiz verginin vergisini öderiz ama yetmez sürekli yeni vergiler. yakında 100 liralık ürüne 500 lira vergi koyarlarsa hiç şaşırmayacağım nedense...

• Benimda haziran başında milliyetçiliğim tutmuştu ve Vestel almıştım, bilseydim, Arçelik, Samsung, LG alırdım.

http://forum.donanimhaber.com/m_106589150/f_//tm.htm#106589150
  • VESTEL ALMA, ALDIRMA. VERGİ SOYGUNCULARINA DESTEK OLMA !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

VESTEL ALMA, ALDIRMA. VERGİ SOYGUNCULARINA DESTEK OLMA !

Bunun haricinde kalitesiz üretim, kalitesiz servis, kalitesiz ürün için yerli sevdası için lütfen paranızı çöpe atmayınız, Arçelik beko gibi yerlilerimiz de var arkadaşlar fakat nedense dile getirilmiyor yerli kelimesinde çünkü peşkeş olarak kendilerinden değiller lütfen ama lütfen milli sevda uğruna kötü hizmete ve ürüne maruz kalmayınız.
  • Uzun incelemeler sonucu vestelden vazgeçtim.
    Malzeme kalitesi berbat.
    LG almaya karar verdim çok az fazla vererek.
    LG webos smart yazılımı tam bana göre.
  • tekniktime kullanıcısına yanıt
    Vestel mükemmel bir tv fakat smar alacaksan hiç tavsiye etmem smartı 5 para etmez bütün dizginler vestelin elinde istediğini öyle yükleyemiyorsun her smart dosyaları vestel portundan yönlendiriliyor yani kontrol altındasın özgür değilsin ne verirse o, sen bir şey ilave edemiyorsun. ayrıca klavye maus unut bunları wireless özel ayrıca satılıyor etehernetten bağlanacaksınben keşke smart yerine 3D özellikli vestel tv alsaymışım. millet smart bölümüne bir yığın programlar kuruyorlar ben eski adı XBMC yeni adıyla Kodi tv kuramadım izin vermedi bu sorunu 40 dolar verip android mini pc alarak çözdüm çok memnunum
  • LG 'nin servisinden ben çok korkuyorum arkadaşlar bu nedenle TV alırken yaklaşmayı düşünmüyorum. Buzdolabım ve çamaşır makinemi LG den aldım servis ayak üstü götürmeye kalktı. Evde annem vardı kadına yok buzdolabı inox bizim verdiğimiz inox temizleyici ile silmezseniz paslanır, paslanırsa garanti dışı kalır ama bu ürünü alırsanız garantiye girer ürün fiyatı 80 TL dediler. Ayrıca çamaşır makinesi için garantisini 5 seneye çıkaran kireç çözücü parça var bunu kullanmazsanız garanti dışı kalır 50 TL demişler ki telefona istedim servisteki elemanları iyice bir haşladım utanmıyormusunuz dışarda 20 30 liralık ürünlere bu kadar fahiş fiyat istemeye diye adamlara artık nasıl bağırdıysam annem gidene kadar ağızlarını bıçak açmadı bir daha demişti Hayatımda duymadım böyle birşey. Bulaşık makinesi yahu gittim BOSCH marka aldım adamlara sordum var mı böyle birşey dedim, yok abi garanti garantidir temizleyici ile uzamaz yada kısalmaz dediler ki suyla en çok temas edebilecek ürün. Böyle adi ve karaktersiz soyguncu servis elemanları varken insan neye yanaşacağını şaşırıyor. Babamın evinde Philips TV var onda tek sıkıntı altyazı türkçe karakter kesinlikle desteklemiyor ancak hoparlöründen gelen cızırtı sorunuyla garantiye gitti adamlar sorunu tespit edemedik ama yine de hoparlörü değiştirdik dediler ve 2 gün sonra TV yi çiziksiz geri getirdiler ve sorun giderilmişti. PHİLİPS servisinden çok memnun kalmıştım. Vestel marka çamaşır makinemiz var babamın evinde ön panelinde ayar tuşunda temassızlık vardı servisi çağırdım 350 TL para istemişlerdi. Bense içini açıp kağıt , kürdan ve biraz teflon bantla sorunumu bedavaya çözmüştüm. Başka servis deneyimi aklıma geldikce yazarım arkadaşlar.

Vestel son zamanlarda reklamlarla kendini aşmıştır herhalde diye yanaşayım dedim ama görünen o ki YERLİ olmak yetmiyor. Arçelik gibi markalar demişsiniz ama Arçelik Koç grubunun ve bu gruba ait hiçbir ürün yada eşyayı evime almam, aldırmam. Enerji tüketimleri aşırı yüksek a markası 200 yakıyorsa arçelik en düşük 450 den başlıyor. Düşünenler bunlarıda dikkate alsın.

• :D :D ben aldım bu tv yi.. çok güzel kesinlikle tavsiye ediyorum... VEstel den uzak durma!Türk MAlı!Gidip a markasına b markasına para vereceğine git Vestele ver ülken kazansın :D ben kullanıyorum gayet güzel...
  • Yılbaşından sonra bende aldım ama smart özelliğinden pişmanım.. Elin çin malı noname ürünlerinde bile smart özellikleri sorunsuz çalışırken vestelin Smart özellikleri adamı katil yapar. İçindeki uygulamalar size özel değil vestel e özel.. Opera browser var sitelerde dolaşım berbat ve yavaş bide flash player lisansı olmadığı için flash uygulamalar açılmıyor.. Bir sürü uygulama yüklemiş kendileri ama yarısından çoğu işe yaramaz uygulama ve çalışmıyor.. Her neyse sineye çektim çoğu şeyi Görüntü kalitesi muhteşem 3D deseniz harika kanal değiştirme hızı güzel ama o kanalları dizmek ise ölüm... Tivibu aboneliği aldım bikaçgün önce TV nin kendi içindede Tivibu uygulması var izlerim dedim oda hüsran oldu. Kanal listesi eksik çıkıyor ve 1-2 kanal zaplıyayım diyorsun tivibu uygulaması çakılıyor ve TV kapanıp açılıyor sorunu vestele söylüyorsun tivibu yu ara diyor tivibu vesteli ara diyor öyle paslaşıyorlar.....

VESTEL yazılım konusunda 5 para etmez birde destek deseniz 10 üzerinden 2 derim çünki yazılım geliştiren düzgün bir ekibi olmayan bir firmanın yazılım destek kısmıda anca bukadar olur.

SMART TV sizin için önemli ise LG ve SAMSUNG tan vazgeçmeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.