Şimdi Ara

Vestel 43FA9000 İnceleme [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
17.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi sitesinde entegre dvd player olduğu yazmıyor?

https://www.vestel.com.tr/vestel-3d-smart-43fa9000-109-ekran-led-tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Antonio- -- 4 Kasım 2015; 17:59:05 >
  • Arkadaşlar anladığım kadar ile VESTEL sonunda DTS ile anlaşmaya varmış. Bu model için gelir mi bilmiyorum. Yakın zamanda çıkacak diğer modellerde DTS görebileceğiz.

http://ertonline.co.uk/ERT%20Latest%20News/vestel-signs-deal-for-dts-hd-surround-sound.htm
  • Arkadaşlar vestel 48 yada 43inç 4 k tv almak istiyorum .

Kullanan arkadaşlar menun mu . samsun yada LG ile arada fark var mı ?
  • Arkadaşlar bu tv benim aklımı kurcalıyor. Tv de kronik problem mevcut mu? Kanal geçiş hızı nasıl? Tv nin ısınması ne durumda? Acill hemen alınacak!!!
  • bugun vestel bayine gittim baktım gercekten cok hos bir tv yapmıslar göze beni al deyişi var ama vestel işte uzak durmak istiyorum ama mudaili tvler 300 yada 400 tl gibi fark var n11 de suanda 1720 tl gibi bir fiyatta cardfinans a 111 tl puan veriyor 1600 tl gibi bir tutar ediyor vestel bayiğinde ki fiyatı 1920 tl
  • Arkadaşlar ben de Vestel 43fa9000 ile ilgileniyorum ama önerir misiniz?
    - Ses kalitesi, malzeme kalitesi, görüntü kalitesi nasıl?
    - Kullanılan panelin hızı nedir?
    - Kronik problemi var mı, fazla ısınıyor mu?
  • Teknosa da incelemiştim bu televizyonu ses seviyesi güzeldi ve vestelin çoğu modelinde olan sağ üst tarafta ısınma yoktu diğer soruları daha iyi bilen arkadaşlara bırakıyorum.
  • Sagol kardes. Daha detaylı bilgi verebilecek olursa memnun olurum.
  • Bugün tv ye teknosa da baktım tipi hoşuma gitti. Görüntü kalitesi de iyi. Fakat bazı hareketli sahnelerde çok akıcı hareket etmiyordu. Belki videodandır diye düşündüm. Gerçek panel hızı 100 hz ise bugün alacağım. Bilgiye nasıl ulaşabilirim?
  • ŞahEser Ş kullanıcısına yanıt
    Kardeşim vestel yetkili servislerine sorup öğrenebilirsin.
  • vestel musteri hizmetlerini aradım gercek hz degerini sordum söyleyemediler cok garip:D
  • uykusuz66 U kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

Aradım bilgileri aldılar dönmelerini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

Bugün tv ye teknosa da baktım tipi hoşuma gitti. Görüntü kalitesi de iyi. Fakat bazı hareketli sahnelerde çok akıcı hareket etmiyordu. Belki videodandır diye düşündüm. Gerçek panel hızı 100 hz ise bugün alacağım. Bilgiye nasıl ulaşabilirim?

gerçek panel hızı 50
  • Yapma ya :( 100 hz olsa kesin alacaktım... Şimdi içime sinmedi. Sanırım Sony dışında seçenek kalmadı...
  • bende SONY KDL-43W805 modelinde karar kıldım gibi bana daha sıcak geliyor diger modellere gore pahalı ama sonucta bir kere alıyoz 100 yada 200 fazla veririm verdiğim paraya değsin hiç değilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemsnbc

48UA8900 modelini görme şansınız oldu mu?

3d benim için çok elzem değil ama 4k kafamı karıştırıyor.

sizin tv çok düşük enerji harcıyor.
    4k için 600 TL ödemeye değer mi?
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    48UA8900 modelini görme şansınız oldu mu?
    Hayır o televizyonu görme şansım olmadı maalsef.

4K teknolojisi yeni sayılabilecek bir teknoloji. 600 TL verip 4K özelliği televizyon alınır mı dersen ben şahsen almam. Çünkü Türkiye şartlarında 4K yayın yapan TV kanalı sadece TRT varmış. 4K film bulup televizyonda izleyebilirsiniz. Ama Orjinal film olmaz ise bir zevki çıkmayacaktır. Eğer ki 4K yayın yapan tv kanlları sayısı artarsa alınabilir. Onun dışında dediğim gibi 600 TL cebiniz de kalmasının bir sakıncası olmaz.
  • 4k tv ler suan türkıye sartlarına uygun degıl malum 1 kanal var ve de 4k kanalların sayısı da artacak gibi degıl daha hd kanal toplasan 30 vardır . bnm sorum bu 4k cözünürlükte tv alınırsa hd ve sd kanallr daha net mı ızlenir yok sa her hangı bır fark olmuyomu bu vestelın 43fa9000 kısa bır vıdeo eklenırse cok ıyı olur
  • yukarıda kısa bır görüntü var yenı gördüm . kanal gecişleri vıdeolara bakarsak her tv lerde aynı youtube de her tv nı kanal hızlarına baktım hemen hemen aynı hd den hd gecerken yavas sd sd ye gecerken hızlı
    yukarı da hz konusunda 100 50 hz denıyo ama klavuzda 800 hz yazıo kulllanan arkadsımız acaba hareketlı sahnelerde bır sorun var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perspektif61 -- 2 Aralık 2015; 14:44:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.