Şimdi Ara

Vestel elektrikli otomobil için şarj cihazı geliştirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Vestel elektrikli otomobil için şarj cihazı geliştirdi
    Türk teknoloji firması Vestel, IFA 2015 Berlin Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yeni ürünlerini sergilemeye başladı.

Fuarda 3 bin metrekare genişliğinde bir alan kuran şirket, özellikle akıllı ev ve akıllı şehir ürünlerine ağırlık veriyor.

Fuarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Vestel CEO'su Turan Erdoğan son yıllarda yaptıkları Ar-Ge çalışmalarının meyvesini almaya başladıklarını belirtti. Turan Erdoğan, Vestel'in yeni dönemde nesnelerin interneti konseptine uygun "Smart Home" (akıllı ev) ve "Smart City" (akıllı şehir) ürünlerine yoğunlaşacaklarını ifade etti.

Vestel elektrikli araba için şarj ünitesi geliştirdi

Fuar alanında Vestel "Elektrikli Araba Şarj Cihazı"nı tanıttı. Mobil cihazlar ve TV üzerinden kontrol edilebilen cihaz elektrikli arabaların şarj edilmesini sağlıyor. Ünitede ayrıca aracın durumu hakkında da bilgi veriliyor. Elektrikli araba şarj cihazının prototip aşamasında olduğunu belirten Turan Erdoğan, sipariş gelmesi durumunda hemen üretime geçebileceklerini ifade etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF6D4207 -- 4 Eylül 2015; 15:51:04 >

• vestelden kurtuluş yok ,şimdide otomobil piyasasına göz dikti. sarayla arası iyi galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvah elektrikli otomobillere ve şarj aletlerine ekstra vergiler yolda olmalı.
  • Google a pil şarj devresi yazıp çıkan şemalara bakarak yapmışlardır onu da. Neyin geliştirmesiyse artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tişikkirler vistil
  • Şarj edecek Araç olmadıktan sonra benim için çok önemli değil... Önce onu bir görelim.

• Şarj cihazı var,birde elektirkli araç ürettikmi tamamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oo büyük adım. artık tek eksiğimiz yerli elektrikli araba, oda bişey değil zaten.
  • Helal olsun adamlara köpek gibi çalışıyorlar,geliştirip ihraç ediyorlar.

Klayve başında akşama kadar çekirdek çitleyip çay içenlerde Vestel kötü yeaa alınmaz diyor.

• Sen apple kullanirsin cenazene vestel gelir.

• anca iki bobin sarıp şarj cihazı yapsın.
    ben teknoloji üretiyorum diyorsa yiyorsa bir de şarj edecek batarya yapsın o arabaya da görelim teknolojinin giriş kapısını.
    daha paspasını yapamıyorlar.
  • Vestel doğru yolda, sadece bu habere göre konuşuyorum. Atlamayın cep telefonu vergisi diye, Venus kullanmadığıma göre bu vergiye de karşıyım demektir zaten.

Neyse,otomobil üretmek gibi trenin çoktan kaçtığı bir sektör peşinde koşulacağına piyasanın yeni yeni hazırlandığı sektörlere şimdiden yatırım yapmak en mantıklı hamle olur.

Otomobil üretme, şarj istasyonları üret. Yeter ki üret.

• Yorumları okudum ve şunu anladım. Bu ülkede hiç bir yerli firma araç üretmesin. Ben olsam üretmem. Gerek yok. Alıcı çıkmayacak çünkü. Fakat yabancı gelsin. Burada fabrika açıp üretsin. Sıraya girersiniz. Değil mi?

Adam ne kadar doğru demiş. Bir insanın ön yargısını yıkmak atomu parçalamaktan daha zordur.

Vestel o bildiğiniz eski Vestel değil. Ben de Vestel çalışanı değilim.
  • Bu işler böyle yavaş yavaş olacak
    Uçak koltuğu da ürettik

• vestelin hiç bir ürününü desteklemiyorum ama, bu yaptıgı akıllı ve gercekten ınsanları dusunen bır hareket, her benzin istasyonuna her dinlenme tesisine yada yol kenarlarına seyyar olarak satıp ülkede elektrıklı arabanın alınması için bir sebebi oluşturabilir, elektrıklı aracların fıyatları uygun olursa fluance z gibi neden almıyayım
  • Sen geliştirme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.